Március hava beindítja a teremtő inspirációnkat, valamint a vágyunkat, hogy játékosabb és örömtelibb módon kapcsolódjunk másokkal. A sürgősség érzése van a levegőben, azzal a ténnyel táplálva, hogy dupla 3-asunk van, mivel ez a hónap száma, és az év átfogó száma is.

A dupla 3- s megjelenése létrehozza a 6- os számot az Alapkalkulációban, és a 6-os mindig siet. Tökéletes szerelmet, otthont, munkát, stb. akarunk, és mindezt most akarjuk! Ez az, ahol az ütemezés fontossága belép a játékba, mert amikor a 3- as szám Pozitív Elméje kikerül az egyensúly állapotából, akkor lehet, hogy túl sokat vállal egyszerre. Kerüld ezt a tendenciát, mert csak frusztrációhoz vezet, ami potenciálisan haraggá és hibáztatássá válhat.

Mindig tudatában vagyunk a polaritásoknak a numerológia tudományában, így most nézzük meg a 3- as szám drámai oldalát, ahogy forog a táncparketten a kétlépéses 6- os számmal.

Egy rakéta üzemanyag receptről van itt szó, mivel mind a 3- as, mind a 6- os szám a Tűz elemet jeleníti meg. Az élet mindig az energiáról szól, és arról, hogy hogyan kezelhetjük jól a saját energiánkat, valamint arról, hogy hogyan tudunk navigálni mások körül. A 6- os szám a Fényív, a fény védelmező sávja, amely körül íveli a fejünket. Gyakran glóriaként ábrázolják a vallásos témájú festményeken.

Olyan erős a Fényíved, amennyire olvasni és ismerni tudod a körülötted lévő energia mezőt. A képességed, hogy érzékeld a körülötted lévő környezetet, és hogy megtedd a szükséges kiigazításokat, most alapvető fontosságú. Íme egy gyakorlati példa. Mondjuk, feltüzelted magad, hogy megmond valakinek a munkahelyeden, hogy nem díjazod a módját, ahogy elutasította a zseniális új ötletedet a tegnapi meetingen. Te már mindent pontosan feltérképeztél arról, hogy mit akarsz mondani, és hogy mennyire igazad van. Megvan a terved a „Rocky-ból” a fejedben, és senki nem fog megállítani.

Aztán, amikor belépsz az irodába, felfedezel valami nyomott és komor hangulatot a levegőben. Az emberek valahogy olyan zaklatottaknak vagy stresszesnek tűnnek. Ha a Fényíved erős, akkor ezt mélyebben tudod érzékelni, és azt gondolod: „Nem most van az ideje, valami más is van a levegőben és a szavaimat nem fogják jól fogadni.”” Ez jó változtatás, ha kicsit később rájössz, hogy valakinek a gyerekét kórházba kellett szállítani egy iskolai baleset miatt.

Szörnyen éreznéd magad, és mások szemében rossznak tűnnél, ha önigazoló felháborodással rontottál volna be.

Válaszd meg a csatáidat és az időzítést jól ebben a hónapban, mivel ott lesz a tendencia, hogy messzire menj, ha túlságosan elengeded a tüzes lendületet. És fejeket fel – sok ember esik ebbe a kategóriába, mert nem képesek tartani magukat.

Az önkontroll hiánya és a túlságosan érzelmes gondolkodás része 2019 árnyékos részeinek, így nézzünk most erre valami megoldást.

2019 az 3 (2+0+1+9= 3), és a hármas szám a köldökpont és a máj. Az erős és kiegyensúlyozott köldökpont nagy előnyt fog adni számodra, hogy elérd a saját kreativitásodat, valamint, hogy ne légy mások érzelmi csalódásának áldozata. A jógikus Sat Kriját  tartják az egészség és a jó közérzet mester gyakorlatának. Csak 3- 5 perc egy nap csodaként fog működni az életedben.

A máj az egyik legfontosabb belső szerv, amely azon dolgozik, hogy a vért tisztítsa, és vagy száz más dolgon is. Engedd a májadat élni a tavaszi és őszi tisztító kúra által. Találj a magad számára kényelmes módot erre, ami lehet egy májtisztító készítmény, amit egy bioboltban veszel meg, vagy lehet valami haladóbb megoldás is. Természetesen mindig konzultálj az orvosoddal, ha bizonytalan vagy, hogy mi a legjobb számodra.

Ez a tisztító program segít eltávolítani a toxinokat, amelyek hozzájárulnak a dühhöz, a depresszióhoz és az alacsony energia szinthez. Néha az ételt egy pohár forrásvízzel és egy citrom levével helyettesítve, megadhatod a májad számára a szükséges pihenést. Egy kis hozzáadott mézzel fenntarthatod a megfelelő vércukorszintet is.

A nagyszerű változás közepén vagyunk a földbolygón, és ez sok embert óriási változásra késztet a személyes életében. Sokan elveszettség vagy szétkapcsolódottság érzést tapasztalnak, és nem tudják, mi a következő lépés. Yogi Bhajan úgy beszélt erről évekkel ezelőtt, mint a Vízöntőkori átlépés tüneteiről. Azt mondta: „Sokan nem tudják majd, hogy hova menjenek, és mit tegyenek, ez nagyon rejtélyes és összezavaró lesz számukra.”

Könnyíthetünk ezeken a tüneteken befogadó és felemelő összejövetelek keresésével. Az, hogy kikukucskálj a kanapédról és a megszokott komfortzónádból most alapvető a létezésed boldog áramlásához. Végy egy teliholdas hangfürdőt, vegyél rész egy női vagy férfi körben, egy meditációs ülésen vagy egy mantra eseményen. Keress olyan társaságot és aktivitásokat, amelyek rezonálnak azzal, ahogyan érezni szeretnéd magad az életedben.

Nem fogsz tudni senkit megváltoztatni ebben a hónapban, így a legjobb, ha magadon dolgozol. Ez enyhítheti a tehetetlenség érzést a jelenlévő erőkkel szemben. Mindenki foglalkozik valamivel, és nem ismerheted mások kínjának mélységét és intenzitását- így nem menj közel zavaros vizekhez, hacsak nem vagy felkészülve, hogy testőr szerepet vállalj.

Tartsd rendben a házadat, a március kiváló időpont, hogy újjászervezz bármit az életedben, amiről úgy érzed, hogy nincs egyensúlyban. Amikor egyensúlyban vagyunk, akkor a külső légköri zavaroknak kevesebb lehetősége van, hogy kivigyenek minket a saját középpontunkból.

Ez valóban arról szól, hogy légy a saját hajód kapitánya ebben az évben, és hogy egyértelműen kerüld el a felszín alatti korallzátonyokat. A korallzátonyon rajta lehet egy személy neve, és felteheted magadnak a kérdést: „Valóban újra le akarok ragadni, vagy hátránnyal indulni a drámáik miatt?” Tudod a választ erre, és ahogy Shakespeare írta klasszikus Hamlet című művében: “Légy hű magadhoz.”

 

“Három elméd van, a negatív, a pozitív és a semleges. A meditáció által képes vagy irányítani az elmédet
pozitívan a siker felé, terjesztheted a bőséget, és úgy ragyoghatsz, mint a napfény”.
Yogi Bhajan 9-12-83

 

Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)

Mónika hivatása, hogy segítsen elérni a céljukat mindazoknak, akik egészséges, boldog és teljes életre vágynak. Víziója tömör megfogalmazása: Tudatosság minden lélegzettel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend