Forrás: Nam Hari Kaur 

Fordította: Arató Mónika

 

Október hónap a megnövekedett öntudatosság idejét hozza el, a vággyal együtt, hogy új irányokat fedezzünk fel az életben. A 10-es szám a fizetőképesség, bátorság, vezetés témáit jeleníti meg, és azt a képességet, hogy állást foglaljunk a magasabb erkölcsért. Ez az az idő, amikor fel kell szólalnod önmagadért, és kitörni az érzelmi terhekből vagy „szerződésekből”, amiket másokkal kötöttél.

Igen, gyakran a Lélek utazásunkban megegyezéseket teszünk másokkal, hogy teljesítsünk egy kötelezettséget vagy egy karmikus leckét. Egyszer a megegyezés vagy a lecke beteljesül és ideje az elengedésnek. Például, mondjuk megegyeztél abban, hogy átsegítesz valakit a főiskolai tanulmányain. Lehet, hogy azért érezted szükségét, hogy ezt tedd, mert egy előző életben csak annyira volt elegendő pénz a családban, hogy egy valaki legyen iskolázott, és ez éppen te voltál, ezáltal másokat otthon hagytál, hogy ők fejjék a teheneket.

Most, ebben az életben abban egyeztél meg, hogy fizeted a tanulmányaikat, és bár ők már lediplomáztak, még mindig elvárják, hogy kiegészítsd a jövedelmüket. Október 10- es száma azt mondja: Beteljesítettem a kötelezettségemet feléd, és most már ki tudsz menni a világba, és tenni önmagadért.

Ez az egyenlet mindkét oldala számára egészséges, mivel az erőforrásaidat új erőfeszítésekre szabadítod fel, és a másik személy önmagát képes előmozdítani és önellátóvá válni.

Van egy energetikai kapcsolódása ez év október hónapjának, és az átfogó 2019- es évnek. Október 10- ese 2019 Ajándékszámával rezonál, ami szintén 10 (az Ajándékszám az év utolsó két számjegye (1+9=10). Amit ennek az évnek az utolsó 90 napjában mozgásba lendítettünk, annak nagyobb képessége van, hogy legyökerezzen és megtartson 2019 új évében.

Egy kis előretekintés: 2019 egy intenzíven polarizált időszak, ahol egyre inkább látjuk a legjobb legjobbját, és a legrosszabb legrosszabbját. Nincs mit szépíteni ezen, mivel úgy gondolom, hogy az információ hatalom, nézzünk néhány tippet és tanácsot az új évre.

A 10-es szám az idegrendszert jeleníti meg, valamint a csontváz rendszert. Az egészséges étkezési szokások alapjainak kialakítása, amelyek támogatják a fizikai jól-létet elengedhetetlen most. A gyökérzöldségek fogyasztásával visszatérhetsz a gyökereidhez, hogy földelt és támogatott légy. Ez lehet a krumpli, yam gyökér, répa, cékla, hagyma, fokhagyma, stb. Készíts ízletes kis tepsit magadnak ezekkel a zöldségekkel, pikáns fűszerekkel, ghee- vel vagy olajjal. Az egészséges olajok, a szezámmag, mandula, kókuszdió nyugtató hatásúak az idegrendszerre és segítenek a testnek a kalcium felszívódásában.
Tanuld az egyensúly és a higgadtság művészetét.

Yogi Bhajan azt mondta a 10-e számról : „ Nem túl sok, nem túl kevés.” Ezt nekem mondta személyesen, mikor a 20-as éveimben voltam. 10- es lélekszámom van, és a rossz gyermekkori forgatókönyv miatt, az energiám vadul vacillált aközött, hogy másokat megmentsen, majd kimerülten hulljon alá. Meg kellett tanulnom átprogramozni magam, amikor a Megmentőt játszottam a saját káromra.

Gyakran a Krónikus Fáradtság Szindrómát tapasztaló emberek gyermekkori forgatókönyvet futtatnak. Ez a forgatókönyv együtt jár a saját álmaid, és képességed kiárusításával mások elvárásaiért. A legtöbb tipikus „másik” nem mások, mint a szüleid.

Most itt az idő a szívedre hallgatni, mivel a október szívszáma is 10- es (A Szívszám a hónap számának, és az Ajándékszámnak az összege (10+9=19=10). A tízes szám a hűséget jeleníti meg, ha valaha is bűntudatot szereztél – hűségesnek lévén egy embernek vagy egy egészségtelen kötelezettségnek – most itt az ideje szabadulni és hűségesnek maradni önmagadhoz.

Ez alapvető, mivel máskülönben az idegrendszered szenvedni kezd és potenciálisan összeomolhat annak a feszültségétől, hogy igaztalan vagy önmagadhoz. Néha a tested elhatározza, hogy kapcsol és szól: Hé, ébredj fel, nem csináljuk ezt többször.

Egy tovább érdekes pont, hogy megjelenik a 3-as szám az Alapkalkulációban (az Alapkalkuláció a hónap és az év számának összege: 10+11=21=3). A 3-as szám a bajkeverő mester, így légy óvatos más emberek kivetítésével és ígéreteivel, mivel nem mindig őszinték. Néha más személy kiküldhet gyötrő frekvenciát, hogy lásd, hogy el tudja érni, hogy reagálj. Ez megadja számukra a hatalom vagy a kontroll érzését. Arra van szükség, hogy te légy a saját hajód kapitánya és ne pocsékold az értékes idődet, energiádat, és a lendületet illúzióra, ami elhalványul a ködben. Légy okos és korrektül járj el.

A pozitív polaritásában a 3-as szám kreatív, játékos, és van egy pozitív életszemlélete.

Erősítsd a köldök pontodat a Tantrikus Har mantrát zengetve, miközben behúzod a köldökpontodat minden Har ismétlésénél. Tartsd a tudatosságodat a 3. szem ponton, miközben gyakorolsz ( 5-11 percig, ha a mantrát zengeted, és 3 percig, ha a linkelt meditációt gyakorlod).

Ez a meditáció megengedi számodra, hogy azonnal felismerd a bullshit dumákat, és távol tartsd magadtól a csalást vagy a becsapást. A 10-e szám szintén megjeleníti a büszkeség érzését, és a képességet, hogy sértetlen maradj.

Ez mind az energiákról szól barátaim, és megőrzi az értékes alap vitalitást. Majd, egy felemelt helyről ( a 6. csakrádból) eldöntheted, hogy mi a megfelelő, illetve, hogy kell manőverezni mások elvárásainak tengerén keresztül.

A tudatos spirituális emberekre való igény nem fog csökkenni ezekben az időkben, csak növekedni fog. Ez az önszeretet növelését igényli, a kedvességet önmagunkhoz, és önmagunk táplálását. Az Univerzum támogatni fog téged ebben, ahogy megalapozod a kegyelmedet, és a világban való szent jelenlétedet.

Yogi Bhajan szavaival:

“Minden, amire emlékezned kell, az te vagy. Isten forgatja a Földet; Isten fog vigyázni a napodra. Istenben hiszünk. Tedd magad boldoggá. Tégy másokat boldoggá.”

 

Send this to a friend