Tegnap levelet kaptam Zsuzsától, aki heti rendszerességgel gyakorolja a kundalini jógát: „Sok mindent kipróbáltam (pl.kundalini jóga agykontroll, hipnózis, pránanadi), a kundalini jóga nagyon szimpatikus. Hat a fizikai és szellemi létre. Reggelenként fél órát lelkesen gyakorlom. Kifejezetten jó érzéssel tölt el, várom a reggeleket és persze a csütörtöki órákat. Tudsz abban tudsz segíteni, hogy milyen gyakorlatokat lenne célszerű nap mint nap csinálni?”

Hogy kinek milyen gyakorlatokat érdemes csinálni, azt alapvetően meghatározza a születési dátum. A tantrikus numerológia a születési év, hó, nap számait oly módon értelmezi, hogy megtudod belőle, hogy mi a lelked szándéka ebben az életben, milyen karmán kell dolgoznod, mi a sorsod, milyen utat kell bejárnod annak érdekében, hogy boldog légy, és hogy milyen ajándékot kaptál Istentől, amiért semmit nem kell tenned, csak felismerni és elfogadni. A tantrikus numerológia gyökerei az ősi jógikus és tantrikus tanításokból erednek. Azért lett kifejlesztve, hogy megvilágítsa az emberi lélek útját és természetét. Eltérően sok más jósló rendszertől, a tantrikus numerológia hatékony eszközt biztosít számodra, hogy összehangolódj a Felsőbb Éneddel, és hogy emelkedj a Yogi Bhajan által tanított kundalini jóga technológiájának segítségével.

A tantrikus numerológiai rendszer igazi ajándéka az egyszerűségében, gyorsaságában, és pontosságában rejlik. Először is megalapozza az erősségeink és gyengeségeink megértését, és ezután megadja, hogy hogyan javíts a gyengeségeiden, illetve hogy hogyan aknázd ki még hatékonyabban az erősségeidet. A tantrikus numerológia nem válasz minden kérdésre, de egy egyszerű és elegáns eszköz, hogy jobban megismerd önmagadat, és hogy megértsd, miért születtél erre a Földre.
 
A tantrikus numerológia a teljes létezőn alapszik a tíz test tana és a tizenegyes szám megértésén keresztül, amely a mindenség megtestesülése. Több vagy a fizikai testednél, lelkednél, és az elmédnél.  Annak érdekében, hogy teljes légy, érdemes megismerned a Tíz Test tanát, és azt hogy hogyan egyesítheted, és hozhatod összhangba őket. 
 
A tíz test saját mesterévé válásának folyamata megtanít arra, hogy tudatosan hozzáférj önmagad minden részéhez. A tantrikus numerológia és a kundalini jóga használatán keresztül képes leszel arra, hogy változtass az életeden.
 
Hamarosan itt a november, amely lévén a tizenegyedik hónap, még mélyebben megmutatja a 11-es szám értelmét. A Tizenegy a hangáramot képviseli, a végtelenség forrását, melyből minden mantra ered. 

Yogi Bhajan a következőket mondta: „Ha a benned rejlő Isten és a benned rejlő ember párhuzamos összhangban van, akkor 11 vagy. Nincs benned kettősség, szent látással rendelkezel, és az igazság áramlik belőled. Semmit nem kell magadon kívül találnod. A drágakövek mind benned vannak, gazdag vagy belül, nyugodt és megelégedett.”

Megtestesülés és Egyensúly

4 alkalmas kundalini jóga tanfolyam novemberben, a 11. hónapban

tiezenegy

A Megtestesülésben megvan mind a tíz energetikai testünk fényének tudatossága. Képesek vagyunk megérteni, és irányítani az együttműködésüket. A saját spirituális mesterünk vagyunk. Látjuk az összes választási lehetőséget minden helyzetben, és Istent választjuk önmagunkban. Elértük az önvalónk megtestesülését, és most a megtartást, és a megtestesülés kiterjesztését választjuk minden együttműködésünkben másokkal, mert megértjük, hogy mindannyian Egyek vagyunk.

A csoport találkozási időpontjai:

Keddi csoport: 18-20-óráig Időpontok: November 3; 10 (Újhold); 17; 24. (Telihold)

Csütörtöki csoport: 18.45.-től 20.45-ig Időpontok: November 5; 12. (Újhold); 19; 26. (Telihold)

Helyszín: kedden és csütörtökön is Budapest, 12. kerület, Arató köz 1.

Az induló tanfolyamról itt tudhatsz meg többet, és jelentkezhetsz is rá!

 
Numerológiai elemzés és egyéni jógaterápia

a test a lélek temploma

 

Ha a numerológiai képletedet ismered, és tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy a lehető legteljesebb, és boldogan éld az életedet, akkor valóban megvannak az eszközeid, hogy olyan életet élj, amit szeretnél. Már csak te, és a tetteid kellenek.

Az egyéni kundalini jóga terápiás foglalkozáson éppen ezt a tudást, és eszközöket adom át neked.

Ez egy négyszemközi találkozást jelent, melynek során a numerológiai képletedből, vagyis a születési dátumodból kiindulva megismerheted az öt számot, és a hozzájuk tartozó minőségeket, amelyek megadják az életed kereteit, lehetőségeit és feladatait. Megtudod, hogy mi a lélek által megjelent teszt az életedben, és hogyan mehetsz át rajta sikeresen. Megtudod, hogy mi a kihívás és a megoldás a külvilággal, és más emberekkel való kapcsolataidban. Megismerheted, hogy milyen ajándékot kaptál az utadhoz, milyen látnak téged mások, és hogy milyen ösvényt kell bejárnod, hogy teljesnek, és sikeresnek érezd az életedet.

Ezek alapján választok neked jóga gyakorlatot, és meditációt, amelyek abban segítenek, hogy át tudj menni a teszten, amit az első két számod jelenít meg. Ezeket együtt gyakoroljuk, és megkapod a feladatok leírását is, hogy otthon is tudj gyakorolni.

A találkozóról, és a választható időpontokról itt tudsz meg többet!

 

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

Send this to a friend