káosz” 2025-re összeomlik a jelenlegi világrend.” Nem szoktam politikával foglalkozni, csak időnként, mikor a Kedvesem véleményét meghallgatom valami felvetésével kapcsolatban. Néhány nappal ezelőtt arról beszélgettünk, hogy hogyan lehet kiszállni a rendszerből. Ki lehet- e egyáltalán? Szenvedélyes vitánk volt, mert a megoldást illetően eltérően látjuk a dolgokat. Ez arra jó volt, hogy gyakoroltuk a kulturált vitatkozást. Mindketten képviseltük a véleményünket, az érzelmeink nem irányultak a másik ellen, és egy témát sikerült valamelyest körbejárnunk mindkettőnk véleménye alapján.

Nem tudom, mi a jó megoldás, csak érzem a szívemben a saját elképzelt verziómat. Néhánymatrix_17 nappal a vitánk után olvastam el a világ összeomlásáról szóló cikket a kerületi lapban. Át szoktam böngészni ezt az újságot a kulturális cikkek, programok, és a biopiacok miatt, és most ez a cikk is felkeltette az érdeklődésemet. Mintha a vitánkhoz érkezett volna még egy információ. A cikk arról szól, hogy Zbigniew Brzeninski amerikai politikai elemző szerint, aki a Stratégiai vízió című könyv írója, ha az USA nem képes megújulni, akkor 2025 után kaotikus állapotok uralkodnak majd a Földön. Brzeninski szerint mára vitathatatlanná vált, hogy az USA hanyatlik, az amerikai álom elhalványulni látszik. Véleménye szerint középtávon Kína sem tudja megerősíteni a pozícióját annyira, hogy átvegye a nemzetközi politikában az irányító szerepet, így 2025 után eluralkodik a káosz.

PróféciaNem vágyom arra, hogy bármilyen nagyhatalom irányítsa a világot. Sokkal inkább el tudok képzelni egy olyan világot, ahol például egy nemzetek tanácsa szerű fórumon minden nép képviselheti az elképzeléseit. Tudom persze, hogy ez nagyon bonyolult a régi észlelésünk szerint, hiszen a nemzetek is különböző rezgésszinten léteznek, de hiszek abban, hogy minden nemzet tagjai között élnek olyanok véleményformáló, tehetséges emberek, aki abban hisznek, hogy vissza kell térnünk a természethez, hogy félelem nélkül, a szeretet választva lehet csak változtatni a világon. A régi megoldási módok, háborúk, forradalmak engem nem érdekelnek. Békében szeretnék élni, a szeretteim körében, szabadon és örömmel kapcsolódva másokkal, például egy közösségi létben.

Tudod mit gondolok? Hogyha mindenki elkezdi magán a  változást MOST, akkor van lehetősége egy új generációnak teljesen más érzelmek, és gondolatok között felnőni. Én ilyen világot szeretnék mutatni a most 15 hónapos kislányomnak, és azt szeretném, ha a lányaim, Kitti és Hajnal gyermekei is egy szeretet alapú világba születnének. A dolgok most gyorsabban változhatnak, mint korábban, és egyre több ember ébred fel, hallgat a saját belső hangjára, és utasítja el a félelemben tartó régi életformát. Egyéni szinten milyen félelmektől és negatív viselkedési mintáktól érdemes elköszönni, ha változtatni szeretnénk? A kisebbrendűségi érzéstől, a „nem vagyok elég jó” meggyőződéstől, a támadó gondolatoktól az ítélkezéstől, többek közt. Erre önmagamat is nap mint nap emlékeztetem, még akkor is, ha nem mindig sikerül tökéletesen, és időnként hibázok.

  Sokan közülünk azt hiszik, hogy a félelem valamilyen rajtunk kívül álló forrásból fakad. Valójában a félelem a saját elménk támadó gondolataiból, sérelmeiből vagy panaszaiból fakad. Mivel az elme egyik sajátossága az, hogy kivetít, természetesen azt tapasztaljuk, hogy a világ úgy reagál ránk, ahogy mi gondolkozunk. Ha támadó gondolatokat sugárzunk, akkor azt látjuk, hogy a világ támad minket; így a világ fenyegető hellyé válik, és mi félni kezdünk – de a félelem a saját elménkből ered. Ha ezt felismerjük, akkor gondolkozhatunk másképpen, és szeretetté változtathatjuk a félelmünket, ami természetesen kiterjed az adott helyzetre és a körülöttünk lévő emberekre, és gyógyulást hoz. „- Chuck Spezzano

Nem várhatjuk kívülről a változást. Ideje, hogy végre az egymásra mutogatás helyett, felelősséget vállaljunk önmagunkért, a szavainkért, a tetteinkért. Ebben mindannyian érintettek vagyunk, napról napra változunk. Felismertük, hogy a régi keretek már nem működnek sem egyéni, sem társadalmi szinten. Mi vagyunk a tenger cseppjei, és ha egyre több ember kezdi el önMAGát tisztítani, akkor fog valami változni a Földön is.

Ennek jegyében ma, szeptember 27 –én kedvezménnyel jelentkezhetsz még az alábbi programokra:

apa                             Kiteljesedés 1.0 webkurzus

Megadom a tiszteletet Édesapámnak és MAGamnak

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

Érdemes tudnod, hogy az életed, annak részletei híven visszatükrözik a kapcsolatot, amit a szüleiddel tartasz fent. Ha a kapcsolatod az Édesapáddal gyógyulásra vár, ha nem bocsátottál meg neki, akkor gondjaid lehetnek a hivatás, teremtés, anyagi biztonság megteremtése területén. Ha Ő nem ismert el, akkor úgy érzed, hogy nem vagy elég jó. Ha ő nem bátorított, akkor nem mered megmutatni önmagad. Ha ő mást várt el tőled, mint aki vagy, akkor a mai napig gondjaid lehetnek azzal, hogy felismerd, mi az életfeladatod, és ki vagy te valójában. Kiteljesedés 1.0 webkurzus indul november 11-én az Édesapához fűződő kapcsolat gyógyítításárt. Ha szeptember 27-ig jelentkezel, akkor jelentős kedvezménnyel kezdhetsz bele a családi energiák tisztásába.

A Kiteljesedés 2.0- magamhoz ölelem Édesanyámat webkurzus már korábban elindult, a nagy érdeklődésre való tekintettel január 14-én újra indul, így, aki mindkét programon szeretne résztvenni, dupla kedvezményt kap.

A Kiteljesedés 1.0 programról és a kedvezményekről itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is!

Október 27-én Egy nap önMAGadért- Harmadik szem csakra napot tartunk. AHarnmadik szem csakra harmadik szem csakra talán az egyik legizgalmasabb terület a csakrák között. Ez ugyanis a Lélek kapuja. Ha megnyitod a harmadik szem csakrádat, és a csakra frekvenciája emelkedik, akkor azt tapasztalhatod, hogy megérted önmagad legbelső lényegét, legtisztább önvalódat. Egyre világosabb képed van arról, hogy ki vagy valójában, és mi az életfeladatod.

A harmadik szem csakrához tartozó területek a következők:

• A múltból adódó félelmek azonosítása és elengedése

• A jövőre vonatkozó vágyaid és céljaid beazonosítása

• A belső sugallatok megérzése, az intuíciókra való hallgatás képessége

• Saját utad, életfeladatod megtalálása

• Az ide tartozó testrészek, szervek, mirigyek egészséges működése (bal szem, agyalapi mirigy, idegrendszer, alsó agy, fülek, orr)

Az Egy nap önMAGadért programról itt olvashatsz tovább és jelentkezhetsz szeptember 27-ig, vagyis ma még kedvezményesen.

munay-kiMunay- Ki beavatást és oktatói képzést tartunk október 11-12-13-án. A Munay-Ki egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására: akár gyermekkori, akár előző életekben szerzett tapasztalatként hatnak jelenleg a személyiségre. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amelyeket a múltbeli traumák hagytak hátra. A sebek megtisztítása után, (amiket esetleg már sok élet óta cipelünk) szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi fajjá. (Homo Luminous- Fénylő ember). A Fénylő Energia Mező (LEF) a szoftver, mely átprogramozza a hardvert, ami nem más, mint a DNS-ünk. Az átalakított DNS hozza létre új testünket, amely másképp él, gyógyul, és változik az idő függvényében, mint eddig.

Szeptember 27-ig, vagyis ma még kedvezménnyel jelentkezhetsz. Olvass tovább itt!

Köszönöm, hogy az olvasóm vagy!

Szeretettel,

Arató Mónika 

Send this to a friend