Érezted már úgy valaha, hogy nem a Föld nevű bolygó az igazi otthonod? Hogy nincs semmi közöd ehhez az őrült világhoz? Hogy az igazság valahol egy sokkal mélyebb rétegben rejtőzik, mint a külvilág, ahol a legtöbb ember keresi? Nos, ha már éreztél ilyet, több jó hírem is van a számodra. Először is nem vagy űrlény, még ha így is érzed időnként. Sőt, csodálatos képességekkel rendelkezel, hogy együttműködj a magasabb dimenziókkal, hiszen az „ufóság” érzésed éppen abból adódik, hogy már most is ezt teszed. Ha megismered, vagy kitapasztalod az Univerzummal való együttműködés szabályait, akkor tényleg csodákra vagy képes: azonnal megteremthetsz mindent a fizikai valóságodban, amit csak szeretnél; megtanulhatod az együttműködést az idővel, csodákat vihetsz végbe a testedben; gyógyíthatod a körülötted élők életét (a sajátodon keresztül). Szinte bármit megtehetsz, amit el tudsz képzelni, amire valóban, a szívedből vágysz, és követed az Univerzummal való együttműködés hét aranyszabályát. Ezeket a következő blogokban meg fogom osztani Veletek, minden blogban egyet.

A szabályokat a saját életemben, saját teremtésem kapcsán figyeltem meg, és gyűjtöttem egy csokorba. Számomra már eddig is sok boldog pillanatot hozott, illetve mind vertikális, mind horizontális kiteljesedést. Bár, mint korábban már említettem, ezek a dimenziók vagy irányok igazából csak azért kellenek, hogy a szavak útján valahogy megértsük egymást, valójában nem fontosak.

Lássuk hát az első szabályt:

1. Tudd, hogy mit akarsz, de bízd a Gondviselésre, hogyan fog megvalósulni!

Sokan spirituális körökben azt gondolják, hogy azt jelenti az áramlás, hogy csak élünk, anélkül, hogy tudatosan átgondolnánk, hogy mit is szeretnénk megteremteni az életünkben. Saját tapasztalatom pedig az, hogy a Jóisten bizonyos erősségekkel, pozitív tulajdonságokkal teremtett minket ide a Földre, amelyek általában azt is jelzik számunkra, hogy milyen dolgokon keresztül érdemes kiteljesíteni az életünket. Ehhez ráadásul még egy jelzőrendszert is adott ajándékba, az érzelmeinket. Ugyanis, ha azt teszed, ami téged boldoggá tesz, azzal általában másoknak is jót teszel. Mondok egy példát: jómagam sokáig a kereskedelemben dolgoztam, ami érdekes és jó volt egy darabig, de mindig éreztem, hogy ez valójában nem az én utam, és hogy annál, amit akkoriban megtapasztaltam, sokkal boldogabb, hasznosabb és kiegyensúlyozottabb is lehetnék.

Elkezdtem tehát megfigyelni önmagam, azt, hogy mi az, ami nekem örömet okoz. Ebből jutottam el arra a következtetésre, hogy milyen tevékenységekkel kezdjek el foglalkozni. Megtettem az első lépéseket a cél felé, de fogalmam sem volt arról, hogy mindez hogyan fog megvalósulni. Minden lépésről lépésre jelent meg, és a történet kibontotta önmagát.

Ezt az Élet bármely területén meg lehet tenni: az egészségben, anyagiakban, szerelemben, hogy csak a leglényegesebbeket említsem. Saját életünk „szobrának” alkotói vagyunk, minden információ rendelkezésünkre áll a különböző dimenziókban, hogy megalkothassuk a nagy művet.

Szeretnéd a szerelemben vagy az anyagi dolgokban megteremteni azt, amire vágysz? Tudod, egyáltalán mire vágysz?

Most két olyan fontos program is vár rád, aminek segítségével tisztázhatod, és meg is teremtheted mindazt, amit szeretnél átélni és megtapasztalni az életedben.

Rátalálhatsz a valódi szerelemre – legyél akárhány éves-, ha hiszel benne, és ha minden szinten felkészíted magad, hogy energetikailag tökéletesen együtt rezegj azzal a szerelemmel, amelyet keresel.

 

Három hónapos Lélektárs behívó on-line kurzusunk 2011. október 12- én indul és 2012. január 5-ig tart. Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban – az Új Évben, vagy annál már hamarabb – elhozza számukra valódi társukat.

 Mivel támogatlak Téged a folyamatban?

 • 12 héten át 12 leckével
 • rezgésszint emelő gondolatokkal és feladatokkal
 • megerősítésekkel
 • videó anyagokkal
 • hanganyagokkal
 • letölthető meditációkkal
 • sok szeretettel
 • valóságteremtő technikákkal
 • a folyamat végén pedig egy külön Neked szóló meglepetéssel 2012-re, amit postán küldünk el Számodra az utolsó leckédet követően! Ugye milyen izgi? 🙂

Amit tőled várok a siker érdekében:

 • erős vágyat, és szándékot, hogy megtaláld Őt
 • figyelmet
 • nyitottságot
 • az érzelmeid, megfigyeléseid és tanulságaid megosztását.

Az on-line kurzus részvételi díja 9 600 Ft + ÁFA/ hó, tehát 12 000 Ft. Összesen a 3 hónap 36 000 Ft.

Milyen kedvezményt kaphatsz, ha elkötelezett és gyors vagy?

Ha elkötelezettségedet szeretnéd önmagad irányába megnövelni, egy összegben is kifizetheted a részvételi díjat. Ez esetben részvételi díjad csak 29 000 Ft, melyet legkésőbb 2011. október 10-ig kérünk befizetni.

Ha azonban a díjat egyösszegben legkésőbb 2011. október 5-ig befizeted, akkor az online kurzus díja számodra csak 26 000 Ft.

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyre szóló, e-mailben történő kíséretre is, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted.

A kurzuson személyes kísérést is kaphatsz, ha a Borostyán vagy a Smaragd csomagot választod.

Minderről itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is a kurzusra.

 

„A Jóllét, amelyre törekszel csakúgy árad hozzád. De nem juthatsz el a kívánt állapotba, miközben élénken tudatában vagy hiányának.”- Abraham

Szeretném a Paradicsomi bőségre való visszaemlékezésünket és belső folyamatod megtámogatni egy

Bőség- és gazdagság teremtő gyógyító és meditációs esttel,

amelyre szeretettel várlak Téged is, ha szeretnél végre megérkezni a pénz, bőség, és gazdagság érzékelésébe, és megteremtésébe.

Ezen az estén 18.30 és 21.00. óra között:

 • Létrehozzuk a teret, amiben megtörténhet a bőség varázslat.
 • Kiemeljük és meggyógyítjuk mindazt az érzelmi és gondolati energiahiányt és blokkot, ami eddig távol tartotta tőled a bőséget.
 • Megerősítéseket programozunk be a mátrixunkba, ami lehetővé teszi, hogy a kapcsolód mindig be legyen kapcsolva a bőség, és gazdagság érzékelésére és megteremtésére.
 • Szándékimpulzusokat küldünk ki, amellyel behívjuk az Univerzumból mindazt, amire vágyunk.

Időpont: Október 14. péntek, 18.30 – 21.00 óra

Helyszín: Istennő Templom, Budapest, Erzsébet körút 58. I. emelet

Részvételi díj:

Ha érzed, hogy hív a program, és október 7-ig jelentkezel, akkor a részvételi díjad 3 500 Ft. Október 8. és október 13. közötti jelentkezés esetén a részvételi díj 4 000 Ft.

A létszám korlátozott, ezért helyedet a díj előzetes befizetése esetén tudjuk biztosítani. 

Jelentkezni itt tudsz: szilvi@simratyogaworld.com, a neved és e-mail címed megadásával. Az üzenet tárgysorába írd be, kérlek: Bőségteremtés

A részletekről e-mailben tájékoztatunk.

A programról itt olvashatsz részletesebben.

Szeretettel várlak!

Arató Mónika 

Send this to a friend