Érdekes az élet, és minden egyes tapasztalás mélyen megváltoztathatja a sorsodat. Nem olyan rég újra belelapoztam a Szeresd önmagad és készülj örömmel a következő válságra című párkapcsolati témájú könyvbe, amit évekkel ezelőtt olvastam. Nem könnyű olvasmány, mint ahogy a párkapcsolatok témája sem könnyű. Gondoltam eddig. De most, ahogy olvastam a könyvet, megálltam egy tanácsánál az írónőnek, amit magam is mindig használok, hogy tudatosan változtassam meg az érzékelésemet. Azért szeretem ezt a könyvet, mert az írónő is, mint annyi más neves spirituális tanító (pl. Eckhart Tolle, Chuck Spezzano) az „A Course in Miracles” című könyv tanításain nevelkedett, amit évekkel ezelőtt én is tanulmányoztam. Szóval az írónő éppen arról írt, hogy mire ügyeljünk mindig, még a legmélyebb válság közepette is a partnerünk észlelésével kapcsolatban. Azt tanácsolja, hogy bármilyen mély válságban vagyunk is, bármennyire megpróbáló időnként a partnerünk számunkra, soha ne vegyük le a figyelmünket a benne lévő ártatlanságról. E mellett ne felejtkezzünk el soha a saját ártatlanságunkról sem.

Gondolhatod azt, hogy ezzel a tanáccsal aztán nem sokra mész a gyakorlatban, de hidd el, nagyon is működik. Ha nem felejtkezel el a partnered ártatlanságáról, akkor szem előtt tartod a „jóságát”. Ha nem felejtkezel el a saját ártatlanságodról, akkor nem felejtkezel a saját jóságodról. És ez kapcsolatokat menthet meg. Hiszen ahelyett, hogy a párodban a rosszat látnád, vagy azt, amitől úgy gondolod, hogy a kapcsolatotok soha nem fog működni, a tudatosságodat arra fókuszálod, amitől az egész élni kezd, egy magasabb szinten. Ha a saját jóságodra fókuszálsz, akkor saját isteni lényedet tartod szem előtt, ahelyett, hogy azt gondolnád magadról, hogy neked ez sem sikerül.

Továbbmegyek! Ez az egyszerű kis szabály elég ahhoz, hogy olyan életet teremts magadnak, amilyet szeretnél, csak ne veszítsd el a teremtés ártatlanságára való tudatos odafigyelésedet! A teremtés ártatlansága azt jelenti, hogy minden az életben azért történik, hogy téged emeljen és szolgáljon, ha jól figyelsz, és észreveszed a jeleket, illetve tanulsz a történtekből. Mesének tűnik? Jobban szereted a tudományos hivatkozásokat? Jó legyen! Ezen alapszik a pozitív gondolkodás, a vonzás törvénye, az NLP, az agykontroll, a kvantumfizika felfedezései, még a sportpszichológia is. Mit jelent ez másképp fogalmazva?

 Soha ne veszítsd el a hitedet!

Figyelj inkább a teremtés ártatlanságára. Nézz úgy a helyzetekre, hogy mit tanít ez most éppen neked. Rá fogsz döbbenni, hogy mindig megkapsz minden szükséges információt, hogy tovább fejlődhess, csak ne felejtkezz el arról, hogy minden a te érdekedben történik.

Ha szeretnél csapatban a teremtés ártatlanságára figyelni, akkor szeretettel várunk augusztus 4-én és 5-én a

DNS transzformáció”

Sejtátalakító, gyógyító, hálaadó elvonuláson a Teljesség jegyében,

amelyre július 15-ig még kedvezménnyel jelentkezhetsz! Ne habozz tehát tovább, tarts velünk!

Mikor spirituális eszközöket használunk saját tudatosságunk növelésére, és a bennünk élő isteni mag felfedezésére és kibontására, akkor valójában transzformáljuk magunkat. Átalakítjuk a gondolatainkat, érzelmeinket, és a fizikai testünket is. Ez még akkor is így van, ha bár használunk spirituális eszközöket, de mindezt különösebb tudatosság nélkül tesszük a fizikai szint tekintetében.

Az elvonulás ideje alatt a transzformáció tudati, érzelmi és fizikai szinten is történik, amely képes átalakítani a sejtjeink rezgését és a DNS-ünket. Az elvonuláson 9 szent szanszkrit mantra zengetésével fogjuk transzformálni önmagunkat, tudatunkat, érzelmeinket és sejtjeinket.

A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. Több ezer éve használják őket a keleti misztikus tradíciókban a test vitalizálására, a belső nyugalom és a szent célok eléréséhez. A hang és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba. Az egyik legeffektívebb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal.

Az elvonuláson megismerkedünk egyenként a mantrák jelentésével, céljával, megtanuljuk őket zengetni, megismerjük mindennapi használatuk módját, és hogy hogyan képesek átalakítani az életünket. Segítségükkel kibontjuk többdimenziós lényünket.

A kiválasztott mantrák az alábbi életterületek, képességek javulását segítik elő:

 • egészség

 • életerő

 • anyagi biztonság, bőségteremtő képesség

 • siker a hivatásunkban

 • családi kapcsolatok harmonizálása

 • szerelem bevonzása, és kiteljesítése

 • térérzékelő képesség, finomenergiák érzékelésének fejlesztése, otthonunk harmonizálása

 • szeretetteljes emberi, baráti kapcsolatok kiépítése

 • saját, többdimenziós lényünk kibontása, és megélése

A mantrák zengetése közötti időben kapcsolódunk a Természettel, lélegzünk, és sétálunk az erdőben, rövid kirándulásokat teszünk, illetve körtánccal harmonizáljuk a testünk energiáit.

A záró nap utolsó mantráját pedig hálaadásként a közeli Úti Madonna kápolnánál fogjuk zengetni.

Az elvonulás létszáma és a jelentkezés korlátozott, kérünk, időben jelezd részvételi szándékodat. A jelentkezések rögzítése a beérkezés sorrendjében történik!

Az elvonulás időpontja:

2012. augusztus 4-5., szombat- vasárnap 10-től 18 óráig

Az elvonulás helyszíne:

Budapest, XII. kerület, Edvi Illés út. Egy gyönyörű házban, természetvédelmi területen, közvetlenül az erdő mellett.

Az elvonulás részvételi díja:

13 000 Ft/ nap, összesen 26 000 Ft a két napra. Az elvonulás díja tartalmazza a programokat két napra, az írásbeli anyagokat, illetve mindkét napon friss, ízletes, vegetáriánus ebédet.

Figyelj! Kedvezmény!

Ha jelentkezésedet leadod, és a válasz e-mailben jelzett bankszámlaszámra megérkezik az elvonulás díjának 50%-a, legkésőbb július 15-ig, akkor kedvezménnyel, 25 000 Ft-ért vehetsz részt az elvonuláson. Tehát ebben az esetben 12 500 Ft-ot kell átutalnod előlegként július 15-ig. A 2. részletet kérlek, augusztus 3-ig utald majd el.

További kedvezmény: Július 15-ig, egy összegű befizetés esetén a program kedvezményes díja: 24 500Ft!

Csak korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, így jelentkezéseddel a helyedet is biztosítod!

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be kérlek: DNS

A válasz e-mailben minden tudnivalót megírunk számodra!

A lélektársad olyasvalaki, akihez szokatlanul mély kapcsolat fűz, mintha a köztetek lévő kommunikáció és közösség nem szándékos erőfeszítésből, hanem sokkal inkább isteni kegyből származna. Ez a fajta kapcsolat olyan fontos a lélek számára, hogy sokak szerint nincs is ennél drágább dolog az életben.”Thomas Moore

Párkapcsolat, szerelem, közelség. Ez az életnek az a területe, ahol a legtöbbet tanulhatunk önmagunkról, és ahol talán a legintenzívebben élhetjük át a boldogságot. Ha szeretnéd te is megtalálni a párodat, azt az embert, akinek az ártatlanságán tarthatod, a figyelmedet, és ezzel megtapasztalhatod benne és magadban is a fényt, akkor csatlakozz hozzánk.

Te szeretnéd megélni a 2012-es évet úgy, hogy melletted van az az ember, akivel beléphetsz az Édenkert kapuján? A változás rajtad múlik, és belülről indul.

Készítsd fel testedet és lelkedet életed szerelmének fogadására, kapcsolódj össze vele!

Lélektárs- behívó online kurzus

Három hónapos online kurzusunk 2012. július 31-én indul. Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

 

A kurzusra most extra kedvezménnyel jelentkezhetsz!

Az online kurzus részvételi díja 9 600 Ft + ÁFA/ hó, tehát 12 000 Ft. Összesen a 3 hónap 36 000 Ft.

A kurzus díját három részletben is kifizetheted, az első részletet július 4-ig, a másodikat augusztus 4-ig, a harmadikat szeptember 4-ig.

Különleges kedvezmény az első 8 jelentkezőnek!

Ha benne vagy az első 8 jelentkezőben és legkésőbb 2012. július 4-ig egyösszegben befizeted a díjat, kedvezményként az alapkurzus díja 15 000 Ft! Így közel 60%-os kedvezménnyel vehetsz részt a kurzuson!

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyre szóló, e-mailben történő kíséretre is, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted!

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com, az e-mailben megadva, hogy melyik csomagot ill. kedvezményt választod, a tárgysorba pedig írd be kérlek: Lélektársam 2012

E-mailben tájékoztatunk a részletekről! Ha bővebben szeretnél olvasni a programról, és a választható csomagokról olvass tovább itt!

További kedvezményhez is juthatsz, ha a „Nagy, nyári online- kurzus akcióban” tanulsz velünk. Négy online kurzus kapcsán juthatsz még további 10 vagy 15% kedvezményhez.

Kurzusaink:

 1. Énmárka online kurzus
 2. Bőségvonzó online kurzus

 3. Lélektárs behívó online kurzus

 4. Összekapcsolódás a lelkeddel” online kurzus- ÚJDONSÁG!!!

A „Nagy, nyári online kurzus akcióról” tovább tájékozódhatsz, olvass tovább itt!

Szeretettel várunk,

Arató Mónika és Csendes Csaba

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon, változtatás nélkül idézhető, amennyiben a hivatkozás végén a szerző neve vagy a www.simratyogaworld.com oldal megjelenítésre kerül.

Köszönjük együttműködésedet!

Send this to a friend