Ek Ong KarEltelt egy bő év, amióta kundalini jóga tanár hallgatóként, majd májustól diplomás oktatóként is kapcsolódtam ehhez az energiához. Visszanézve az útra azt érzem, hogy valami alapvető dolog változott meg bennem az élet élvezetével, és értékelésével kapcsolatban. Nem tudok mást mondani, mint amit érzek: a földi lét minden ellentmondásával együtt az élet annyira, annyira, de annyira szép. A Teremtő teremtése pedig tökéletes!

Minden az Univerzumban az energiák táncáról szól, és imádom azoknak a tanításoknak az összetalálkozását megfigyelni, ami az én észlelésemben az igazság.

„ Hogy lehetne békésnek lenni most? Ha békét kötsz a jelen pillanattal. A jelen pillanat a „pálya”, ahol az életed „játszmája” történik. Sehol máshol nem történhetne. Ha már békét kötöttél a jelen pillanattal, figyeld meg, mi történik, milyen tettre vagy képes, illetve milyen tettet választasz? Pontosabban fogalmazva: mit tesz az élet rajtad keresztül?

Négy szó hordozza az élet művészetének titkát: egynek lenni az élettel. Egynek lenni az élettel azt jelenti: egynek lenni a mosttal. Ebben az esetben felismered, hogy nem te éled az életedet, hanem az élet él rajtad keresztül. Az élet a táncos, te pedig a tánc vagy.”- Eckhart Tolle

Az élet a táncos, te pedig a tánc vagy. Állj meg egy pillanatra: ezen egy kicsit el kell gondolkodnod! Érted? Ha nem, olvasd el még egyszer a fenti idézetet! Légy te a tánc, légy te az élet lüktetése, lendülete, vidámsága, szenvedélye. Légy olyan, mint, amikor felszabadultan táncolsz! Ünnepeld a léted, ünnepeld önmagad, ünnepeld az Egyet.

Hallgasd meg ezt a mantrát, és ismerd fel, hogy ez ugyanaz a tanítás:

Ek Ong Kar Sat Nam Siri Wahe Guru

Jelentése:

Ek azt jelenti: Egy

Ek Ong Kar: Teremtő és teremtett egy

Sat Nam: Ez a mi igaz identitásunk

Siri Wahe Guru: E bölcsesség megtapasztalásának extázisa minden szó felett áll, és leírhatatlan gyönyört hoz

Hála érte, ünnepeld Te is az életet és önmagadat, mint Isten tökéletes teremtményét. Ébreszd fel magadban az extázist! Ne aludj tovább egy pillanatot se. Tegyél önmagadért, hogy érezhesd azt, amiről a mantra is szól. Találkozunk az Egy-ben! Ha végighallgatod a mantrát, akkor megtapasztalhatod, ahogy a zenészek is eljutnak a közönséggel együtt az extázisig. Garantáltan feldobja a napodat, felkelti a napodat. Ezért is hívják csoda mantrának.

A most következő két program, amit szeretettel ajánlok, épp erről szól. Nyisd a szíved, érkezz meg egy újfajta észlelésbe. Fedezd fel magadban az elsődleges erőt, ami elrepít az extázisig. Tegyél azért, hogy ez az erő veled is maradjon!

Jövő hét kedden egy új, négy alkalmas programsorozat indul, amivel felkészítheted a szíved az Ünnepekre.

Engedd a szívedet ragyogni!

4 hetes kundalini jóga tudatosságemelő nyitott csoport

engedd a szívedet ragyogni2

Szeretet, együttérzés, megnyílás, belső béke, ünnep, öröm és ragyogás. Ezek a kulcsszavai az új kundalini jóga tudatosságemelő nyitott csoportunknak. A Karácsonyi Ünnephez közeledve egy négy hetes program indul el, melynek célja, hogy megnyissuk a szívüket, és elengedjünk, kidobjunk minden olyan visszahúzó gondolatot és érzést, ami gátolná a szeretetáramlást, az örömünket és a szívünk ragyogását. A csoport az adott témában tapasztalati utat jelent; egy- egy gyakorlat hihetetlen sebességgel emeli a tudatosságot, és így segít abban, hogy az általunk választott boldog, és teljes életet élhessük. Abban segít, hogy a tudatalattink és az elménk felett átvegyük a hatalmat, a szívünkkel, és a lelkünkkel szövetkezve tapasztaljuk meg határtalan énünket.

„Mindaddig, amíg az elme sötét, és nem engedi a lélek fényét ragyogni az életedben, nem fogod megtalálni az örömet és a sikert, ami emberként születésednél fogva téged megillető jogod.”- Yogi Bhajan

A csoport találkozási időpontjai keddenként 18 órától 20 óráig, négy alkalommal, illetve a csütörtöki, gazdagréti órákon is ez a program megy (november 27-i kezdéssel):

1. November 25.

2. December 2.

3. December 9.

4. December 16.

Helyszín: Budapest, 2. kerület, Jurányi Ház, Jurányi u. 1-3. Műhely Alapítvány terme- keddenként

12. kerület, Arató köz 1. – csütörtökönként (nov,27.; dec.3.;dec. 11.; dec. 18.)

Olvass minderről többet itt, és tapasztald, milyen még nyitottabbá varászolni a szívcsakrádat!

Az az energia, ami eljuttat az élet extatikus észleléséig, az Elsődleges Energia (Primal Force), amit Shaktiként is ismerünk. A Shakti energia bárkié lehet, aki hívja, aki tesz érte, hogy felébressze önmagában, és ehhez szerencsére minden tudás a rendelkezésünkre áll.

Az Univerzum energiája végtelen. Egyetlen energia van, ami új formákat és alakokat vesz fel folyamatosan. A tantrában ennek az energiának Shakti a neve, ami a teremtő vagy női energia és valójában egy és ugyanaz, mint párja, Shiva, a rejtőzködő és férfias oldal. Az energia folyamatosan új formában jelenik meg, és mi új nevet adunk neki. A Shakti, Kundalini Shaktivá válik, ahogy a gyökér csakrában megjelenik, amit egyszerűen csak kundalininak is hívunk.

A Shakti közvetlen tapasztalásban, ami maga a változatlan igazság, az elsődleges energia, ami az összes névnek, és formának az alapja, az utak közül az egyik, amely leírja a spirituális élet univerzális célját. Ez Shakti és Shiva egységének a megtapasztalása, teremtés, és annak alapja, női és férfi, annak ellenére, hogy ők eredetileg nem voltak elválasztva. Mint a nedvesség, ami sosincs elválasztva a víztől, mint az édes, ami nem különálló a cukortól, és a meleg, ami sosincs elválasztva a napfénytől.Ez a csoda mind benned van!

Shakti workshop

Ébredj rá eredendő erődre!

Shakti

Időpont:

November 29. szombat, 15.30-tól 19.30-ig

Téma:

Az önbizalom megerősítése

Olvass többet a Shakti energiáról, és magáról a workshop programjáról itt! Kis létszámú csoportban dolgozunk, jelentkezni a férőhelyek erejéig lehetséges!

Hamarosan itt a Karácsony, és olyan jó lenne, ha sikerülne a szeretteinknek értékes, személyre szóló ajándékot találni. Ebben szeretnénk segíteni mostani karácsonyi csomagunkkal, a Lélek Karácsonyával. Sok új, izgalmas januári lehetőséget találsz a csomagunkban, akár magadnak is. Nézd csak!

A LÉLEK KARÁCSONYA 2014.

 ajándékutalvány akció december 19-ig!

 A Lélek karácsonya

A következő ajándékutalványok elérhetőek december 19-ig, mindig az aktuálisan elérhető kedvezményekkel és árakon:

*A szex és (pár)kapcsolat automata válaszadó rendszereinek eltörlése és megsemmisítése Access Body kezelés

*A démonokkal megfertőződött szervek tisztítása és életenergia visszaállítása Access Body kezelés

  • Access Bars és egy Access Body kezelés együtt: bármelyik fenti három linken megtalálod!

A Lélek karácsonya 2014.

Az ajándékutalványok megrendelésénél kérlek, add meg számunkra annak a nevét, akinek ajándékozni szeretnéd. Mi elkészítjük a névre szóló ajándékutalványt, és JPG formátumban elküldjük számodra az összes tudnivalóval együtt. Az ajándékutalványt kinyomtathatod, így át tudod adni a fa alatt.

Ezen kívül az a kérésünk, hogy az ajándékutalványt, amit tőlünk megkapsz, a tudnivalókkal együtt küldd át e-mailben annak, akit megajándékoztál vele. A beváltás ugyanis azt jelenti, hogy a megajándékozott elküldi számunkra e-mailben a saját ajándékutalványát a program kezdete előtt legkésőbb 3 nappal. Ez szerepelni fog az ajándékutalványon is.

Az ajándékutalvány megrendeléséért írj nekünk ide, az üzenetben add meg kérünk, a program nevét, a megajándékozott pontos nevét. A tárgysorba írd be, kérünk: A Lélek karácsonya 

Köszönjük figyelmedet! 

Send this to a friend