Közeleg a május, a szerelem hónapja. A szerelemben különösen, de minden emberi kapcsolatban fontos, hogy működtesd a benned élő Naperőt és Holderőt, figyelmeddel támogatva társaidat azzal az energiával, amire éppen szükségük van. Minden energia.

 

A Nap a Naprendszer központi csillaga. A világűrbe szétsugárzott energiája nélkülözhetetlen a legtöbb földi élőlény számára: fénye a növények fotoszintézisét, hője pedig az élethez szükséges hőmérsékletet biztosítja. Éltető ereje bennünket, embereket is táplál, nemcsak fizikai síkon, hanem érzelmeinkre és gondolatainkra is visszahat.

Gondolj csak bele: egy napsütéses napon nagy valószínűséggel általában jobb kedved van, kellemesebb érzések vannak benned, amelyek pozitívabb gondolatokat okoznak.

benned lévő Naperő akkor nyilvánul meg, mikor pozitív töltésű vagy, vagyis adsz. Figyelmedet, mosolyodat, szeretetedet, ölelésedet adod aktívan a másik embernek. Fényed, meleged másokat táplál és erősít.

A Hold a Föld egyetlen kísérő bolygójának neve. A Holdnak nincs saját fénye, a Nap fényét tükrözi vissza. A Hold is hatalmas szerepet játszott az élet kialakulásában és fennmaradásában. Gravitációs hatásával stabilizálta a Föld keringését, térbeli helyzetét. E hatás nélkül a Föld éghajlata kiszámíthatatlan lenne, és ez igen megnehezítené, esetleg lehetetlenné tenné az élet fennmaradását.

A Hold által keltett apály és dagály jelensége a tengerpartok mentén ugyancsak elősegítette az élet fennmaradását és szárazföldi térhódítását. Az árapály a földfelszínre gyakorolt hatása mellett visszahat az egész Föld–Hold rendszerre is.

A benned élő Holderő akkor nyilvánul meg, mikor elfogadásoddal, háttérbe húzódó erőddel megtartasz másokat, mikor megfigyeled a bennük lévő szépséget, és visszatükrözöd rájuk. Ilyenkor negatív töltésű, lecsendesült, vagyis elfogadó, befogadó vagy.

Az emberi kapcsolatok művészete nagyrészt azon múlik, hogy mennyire érzel rá, hogy éppen a Nap, vagy a Holdminőséget hívd elő magadból. Mai korunkban, a nemek társadalmi szerepének átalakulásakor különösen érdemes figyelnünk erre.

Hogyan tedd mindezt? Egyrészt megfigyelheted, hogy különböző társas kapcsolataidban hogy viselkedsz, és ezt tudatosan befolyásolhatod. Ez elég nagy odafigyelést igényel, és nem mindig sikerül megtartani a tudatosságod, különösen, ha érzelmileg is involválódsz helyzetekben.

A legjobb út szerintem az, ha az intuíciód, a megérzéseid vezetnek. Az intuíció fejleszthető, és amennyiben jól összekapcsolódtál belső sugallataiddal, az adott helyzetekben pontosan tudni fogod, hogy aktív, Napszerű energiával légy jelen, vagy elfogadó, Holdszerű energiával. Sőt, intuícióid követésével képes vagy hozzáállásodat gyorsan, pillanatról- pillanatra változtatni.

Két olyan programon is találkozhatunk májusban, ahol a szív, a lélek, és az intuíció kap fő szerepet.

Az egyik a szerelemre fókuszál. Május 3-án a Szer-elem behívó meditációs esten vezetett meditációval és kristálytálakkal gyógyítjuk a korábbi téves észleléseinkből, és félresikerült kapcsolatainkból származó sérüléseinket, és felkészítjük testünket, érzelmeinket, és gondolatainkat a Szer- elem érzékelésére és befogadására.

A Szer-elem behívó meditációs est május 3-án 18-tól 20 óráig tart. A részvételi díj, ha most jelentkezel 3 500 Ft.

Jelentkezni itt tudsz: szilvi@simratyogaworld.com. A tárgysorba kérjük, írd be: Szer-elem.

Ha több információt szeretnél a meditációs estről, itt olvashatsz tovább.

A másik program a Varázserő Ébresztő Műhely május 12-én 18-tól 22 óráig.

A Műhely azért varázslatos, mert visszanyúlunk az ősi tudáshoz, amely elárulja számunkra a gyakorlatban megtapasztalva, hogyan tudjuk Naperőnket és Holderőnket a helyzetnek legmegfelelőbben felébreszteni. Ezt a tudást a Műhely után, a mindennapi életben újra elő tudod hívni, és alkalmazni baráti, munkahelyi és szerelmi kapcsolataidban.

A műhely részvételi díja május 4-ig történő jelentkezés és befizetés esetén csak 4 400 Ft. Május 4 és 12 közötti jelentkezés és befizetés esetén 4 900 Ft.

A Varázserő Ébresztő Műhelyre itt jelentkezhetsz: szilvi@simratyogaworld.com. A tárgysorba kérjük, írd be: Varázserő.

A Műhelyről itt olvashatsz bővebben.

A Nap és a Hold erejével és szeretettel várunk! Jelentkezz most!

Send this to a friend