Az elmúlt héten olyan dolgok történtek az életemben, amelyek még mélyebben megértették velem, hogy minden a pillanatban dől el. Nem számít, hogy eddig mi történt, nem lényeges, hogy ki mit mondott, csak az a fontos, amire a figyelmemet, a Lélek- jelenlétemet fordítom most, ebben a pillanatban.

Ha ezt az erőt, a MOST, a pillanat erejét pontosan értenénk, ha tudatosan alkalmaznánk, akkor képesek lennénk mindent az egység irányába mozdítani. Azon gondolkodtam ennek kapcsán, hogy mennyi mindent kell még tanulnom, hiszen az életem egy területén eddig soha nem tapasztalt mélységben megtapasztaltam a pillanat teremtő erejét, és ezt a tapasztalatot „csak” át kellene vinnem olyan területekre is, amelyek még kihívást rejtenek a számomra. A következő megtapasztalás tehát, aminek tanúja szeretnék lenni, ez lesz számomra.

Élvezem ezt az utazást, amit Életnek hívunk. Minden tapasztalás kinyit egy következő ajtót, falak omlanak le, az érzékelés falai, amelyek valójában nem léteznek, csak a tudatunkban. Minden magában hordozza az egység misztériumát, csak képesnek kell lennünk áttekinteni az illúziók fátylán a szeretet segítségével.

Az egyik legintenzívebb élmény, ahol megtapasztalhatjuk a pillanat erejét, az a szerelem. Minden létező, így te is, energiát bocsát ki magából, olyan, mint egy rádióadó. A jel, amit sugárzol, magához vonz olyan embereket és dolgokat, akik hasonló rezgésszintű jelekre érzékenyek. A rádiójeleid áthatolnak téren és időn, és befolyásolják más emberek energiamezőjét, akik visszasugározzák rád a saját rádiójeleiket.

„Az energia körforgása folyamatos ebben a világban. Az energiád kiáramlik, és mindent megérint. Minden és mindenki hasonlóképpen megérint téged. De történik valami érdekes. Egy adott pontban, valahol félúton közted és a többi energiaforrás között találkoznak ezek az energiák.”- Neale Donald Walsch

Mikor szerelmes vagy, az energiád ugyanúgy 360 fokban sugárzod ki magad körül, mint a szerelmed. De kettőtök között, valahol félúton találkoznak az energiák, és egy új energiaegységet hoznak létre, amely kettőtök energiájának egysége, ugyanakkor egy különálló energiatest a mátrixban. Ezt az energiatestet mindketten tápláljátok, az pedig energiát, a szerelem energiáját sugározza vissza rátok, ugyanakkor jeleket küld a „Forrás” felé is.

A szerelmesek vágyják megtapasztalni a kettőjük által létrehozott harmadik, közös energiát, az Egység energiáját. Vágyják megtapasztalni az egyensúlyt, a harmóniát, ahol a teremtő és befogadó energiák egyensúlyba kerülnek.

Saját magunkon belül is meg tudjuk teremteni az energiák ilyen egyensúlyát, hiszen mindannyiunknak vannak „női” és „férfi” energiái. Képesek vagyunk a teremtésre és az elfogadásra. Az energiák egyensúlyának helyreállításával megteremtheted a harmóniát először önmagadban, majd a külvilágodban is. Amilyen belül, olyan kívül is.  A külvilág egy tükör, amivel könnyebb meghatároznod, hogy hol és hogyan szeretnél még finomítani belső energiáidon, hogy egységbe kerülhess önmagaddal, belső és külső világod egymásra találjon.

Ha a belső egységedet szeretnéd megteremteni, helyreállítani a benned működő férfi és női energiák egyensúlyát, és mindezt a külső világodban is szeretnéd viszontlátni, vagyis meggyógyítani a családodban az egység hiányára utaló mintákat, és kiteljesíteni az életedben az egységet a szerelmen keresztül is, akkor szeretettel várlak november 30-án, szerdán

a gyógyításon Jézus és Mária Magdolna energiájával

A gyógyítás 1 és negyed órás, személyes ülés formájában történik, és csak előre bejelentkezéssel tudlak fogadni.

Várlak szeretettel, ha

  • szeretnéd meggyógyítani a kapcsolatodat szüleiddel
  • ha a múlt, jelen és jövő dimenzióiban rendbe szeretnéd tenni családi kapcsolataidat
  • ha elakadt női/férfi energiákat szeretnél élővé varázsolni magadban
  • ha be szeretnéd vonzani a szerelmet az életedbe
  • ha szeretnéd meggyógyítani szerelmi kapcsolatodat, illetve azokat a mintákat, amik eddig korlátoztak a boldog szerelem megélésében
  • ha el szeretnél találni az ősbizalomhoz
  • ha szeretnéd megtapasztani az egységet, és a szeretetet
  • ha szeretnéd gyógyítani összetört szívedet
  • ha fel szeretnél töltekezni Jézus és Mária Magdolna energiájával

 

A gyógyítás díja ezen a napon 15 000 Ft helyett csak 12 500 Ft.

A gyógyításról itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is rá.

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon, változtatás nélkül idézhető, amennyiben a hivatkozás végén a szerző neve vagy a www.simratyogaworld.com oldal megjelenítésre kerül.

Köszönjük együttműködésedet!

 

Send this to a friend