áramlásban2Az élet folyik, áramlik, és lehetsz bármennyire tudatos, és szellemi ösvényen járó, néha adódik olyan pillanat, amikor fogalmad sincs, hogy mit kell csinálnod, mivel teszel jót, és mivel teszel rosszat.

Meghallgathatsz másokat, tanácsot kérhetsz, de az életed éppen azért a tiéd, hogy hozzád érkezzenek el a válaszok a megoldatlan kérdésekre.

Nincs két teljesen egyforma ember, nincs két teljesen egyforma kihívás, és így megoldási mód sem. Ha nem tudsz dönteni egy szituációban, akkor ne dönts. Hagyd magad vinni az események által, szem előtt tartva az értékeidet, és figyelve az események folyását. Van, akinek az a megoldás arra, ha az élete kaotikussá, és követhetetlenné válik, hogy szétessen, elengedjen. Engedje elpusztulni azt, ami addig létrejött, hogy megszülethessen valami új. Valakivel másképpen működik együtt a Teremtő. Mikor éppen összeomlana, akkor küld hozzá egy újabb szeretet megnyilvánulást, ami arra hívja, hogy vigye tovább, amit eddig létrehozott, de egy más minőségben.

Olyan időket élünk, amikor bizonyos esetekben nincsenek jól bevált receptek, csak a tapasztalás marad, annak a megengedése, hogy legyen az, ami éppen van, és a pillanatban bontsa ki magát a megérzés, a ráérzés arra, hogy mi a következő lépés. Egyet azonban mindig megtehetsz. Tehetsz egy lépést, hogy megerősítsd magad belülről, tehetsz egy lépést az emelkedésed felé.

Erre hívunk ezen a hétvégén minden kedves debrecenit, és Debrecen környékit.

Emeld fel magad!

Kundalini jóga workshopok és mantrakoncert Debrecenben

emeld fel magad

Július 19-20-án (szombat és vasárnap) egy debreceni kundalini jóga workshop hétvégére hívunk, amely segítségedre lesz, hogy felfedezd, mennyi kincs lakozik benned. A jóga workshopokat Pargat Singh és Simrat Kaur vezetik, szombat este pedig az Életfa Mantra Kör koncertjén zengetheted a kundalini mantrákat.

A kundalini jóga a leggyorsabb út a test, az elme és a lélek kiegyensúlyozott viszonyának megteremtésére. A jógák királynőjének is nevezik, mivel egy gyémánthoz hasonlíthat, melynek oldalai integrálják a jóga testtartások, légzőgyakorlatok, meditációk, és a mantrák varázslatos erejét, és általuk megtapasztalhatjuk eredendő teremtőerőnket.

A részletes program:

1. Július 19- én szombaton, 14-18 óráig párhuzamosan egy női és egy férfi workshopot tartunk.

• Női kundalini jóga workshop természetes szépségünkért és sugárzásunkért

Simrat Kaur workshopja visszavisz a benned élő csodálatos Istennőhöz, akit lehet, hogy a mindennapok ismétlődő ritmusa már elfedett előled. Csillogóvá válnak a szemeid, a tested egy kecses leopárd erejét, és rugalmasságát sugározza. Előhívja belőled a női odaadást, gyengédséget, és simulékonyságot. Megerősítjük az életerőd, és elengedjük a jövőtől való félelmeinket

• Férfi kundalini jóga workshop, melyben előhozzuk magunkból Isten oroszlánját

Pargat Singh workshopja aktivizálja benső erőforrásainkat, fiatalítja testünket, és előhozza rejtett képességeinket. Az idegrendszerünk megerősítésén keresztül jutunk el stabil középponti állapotunkba. Ez az igazi otthonunk, ekkor élhetjük igazi önvalónkat, hiszen már nem billent ki semmi belőle.

kundalini jóga workshopok

2. Július 19- én 19-21 óráig

Közös élőzenés mantraéneklés az Életfa Mantra Körrel

Az este folyamán közösen zengetjük a vízöntő kor számára ajánlott hét mantrát. A benső mindenség megtapasztalása, az akadályok elhárítása, az isteni önazonosság extázisa szívünk kinyitásáig vezet majd bennünket. A 62 perces mantrameditáció után magyar nyelvű szakrális dalok és más mantrák is elhangzanak, melyek közös zengetésére mindenkit szeretettel invitálunk. Közreműködnek: Papp Edina harmónium, sámándob, ének, Pargat Singh gitár, ének, Simrat Kaur ének, Simrat Singh dobok

mantra kör

3. Július 20. vasárnap, 9-től 13 óráig

Kundalini jóga workshop az emelkedésért

Ez a programon, hölgyeket, és urakat is szeretettel várunk. Önmagunk felemelése, az önbecsülésünk helyreállítása és megerősítése, relaxáció, meditáció, és élőzenés mantra meditáció segít abban, hogy visszataláljunk belső örömforrásunkhoz, és az örömet tudjuk sugározni a mindennapokban is.

kundalini jóga

A workshopot tartja: Simrat Kaur, Pargat Singh és az Életfa Mantra Kör

A programok helyszíne: Balance Fitness, Debrecen, Miklós u. 16.

Részvétel: Szeretettel várunk mindhárom programon, vagy bármelyik programon, ami megszólít!

A jóga workshopok részvételi díja: 5 000 Ft/fő/workshop

A szombat esti Életfa Mantra Kör koncert: 2 000 Ft/fő

Jelentkezni itt tudsz, kérjük, küldd meg nevedet, és hogy melyik programokon szeretnél részt venni!

Példa: Szabó Viola- Női workshop; Élőzenés mantrakoncert; Workshop az emelkedésért

A gyakorláshoz szükség lesz egy jógaszőnyegre vagy polifoamra, egy párnára, amin ülve meditálunk, és egy könnyű plédre, amivel a relaxáció közben betakarhatod magad. Kényelmes többrétegű ruha ajánlott. Mi fehérbe leszünk, de ez nem elvárás. Amire még szükség lesz, az innivaló csavaros üvegben, és pzs.

Gyertek, várunk Benneteket!

Szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika és Pargat Singh/ Bognár Zsolt, Papp Edina, és Simrat Singh/ Csendes Csaba 

Send this to a friend