Férfi és Nő-Nap és holdÉrzékelésem szerint, most nagyon sok segítő energia elérhető az Univerzumban, ami lehetővé teszi a Férfi és Női energiák egyensúlyának helyreállítását. Ez a megbomlott egyensúly okozza azt, hogy nagyon sok felbomlott, csonka család van a Földön, de ennek az egyensúlynak a megbomlása hozza létre a konfliktusokat a világban, és még a Földanya testére, a Természetre is visszahat.

A család, és elsősorban az egyén szintjén lenne szükséges először rendet rakni, visszatalálni az egyensúlyhoz, és ez boldogabb, kiegyensúlyozottabb embereket, családokat szülne. A kevesebb belső frusztráció létrehozna egy nagyobb, makro egyensúlyt, hiszen így senki nem a külvilágra vetítené ki a belső káoszt, nem kívülről akarna energiát nyerni.

A belső erőforrásaink végtelenek, csak túl hitetlenek vagyunk ahhoz, hogy tartósan befelé és felfelé nézzünk, és így önmagunk mesterévé válva valóban a gazdái legyünk annak a csodálatos energiatérnek, ami a testünkön keresztül nyilvánul meg ebben a világban. Pedig ha az egyén (Nő és Férfi) visszatalál önmagához, és megérti saját isteni lényét, abból valóban SZER-elem lesz. Akkor az élet minden pillanatát a SZER járja át, a végtelen isteni energia.

Vajon miért félünk gyógyulni? Miért akadályozzuk magunkat a fejlődésben? Én azt tapasztalom önmagamban is és a környezetemben is, hogy a boldogságot, a békét és az egyensúlyt a neveltetésünk, a családi minták, és az előző karmák miatt is nagyon nehéz elfogadni. Miért? Mert akkor vége a szenvedésnek, és azt az ego számára nagyon fájdalmas belátni, hogy az életünk eddig eltelt szakaszát egy értelmetlen, nem létező dologra, a szenvedésre alapoztuk. Valakinek annyira nehéz ezt elfogadni, hogy inkább bele is hal, csak hogy az ego megmutassa, hogy igaza volt.

Valószínűleg az ego azt érzékeli, hogyha beáll a béke, a boldogság, és az egyensúly, vagyis a Teljesség, akkor vége a játéknak, nincs értelme tovább élni. Pedig tudod, mi következne ezután? Végre az lehetnél, aki valójában vagy: felszabadult, örömteli, egészséges, teljes, boldog, kreatív, teremtő lény. Beteljesíthetnéd lelked legnemesebb feladatát. Vagy az túl nehéz lenne és túl felelősségteljes? Akár azt is választhatnánk, hogy könnyed és örömteli lesz! Én azt érzékelem, hogy egyre inkább megadom magam ez utóbbi megközelítésnek.

Választok. Szabadon. Választom az egészséget, a szerelmet, a boldogságot, a családot, a gyermekeket, az EGYséget, az EGY ERŐT a szerelemben. Választom a jólétet, a hasznosságot, az odaadást, az elköteleződést, a bátorságot, a nemességet. Választom a csodás alkotótársakat, a szebbnél szebb tereket, és tájakat, a legizgalmasabb kalandokat.

Te mit választasz? Ma Telihold van, nem is akármilyen. Ma 23:44-kor! Mondj el egy imát és válassz Te is!

Választani nem csak Teliholdkor lehet. AZ Élet minden pillanat választás, sötétség és Fény között, félelem és szeretet között, káosz és egyensúly között. Ha a  Fényre, szeretetre és egyensúlyra törekszel, két csodás programot is ajánlok a nyárra:

Az elemek egyensúlya a testedben és az életedben

nyári női kundalini jóga és Shakti tánc® elvonulás

*

Somogyvámoson

2017. június.25-30.

 öt elem elvonulás blog

* 6 nap a gyógyulás, egyensúly és töltődés energiájában *

Egy 6 napos elvonulásra invitálunk Benneteket 2017. június 25-26-27-28-29-30-án, a somogyvámosi Radhe Resort Meditációs és Wellness központban. Az elvonuláson tanulunk a kundalini jóga örökérvényű tanításaiból. Megerősítjük a szervezetünket, egészségünket, életterületeinket és jólétünket az elemek (tűz, föld, levegő, víz, éter) egyensúlyának helyreállításán keresztül. Feltöltődünk teremtőerővel a Shakti tánc segítségével. Pihenünk, megújulunk, és újjászületünk.

Erre a programra most lehetőség van Páros kedvezménnyel jelentkezni, és részteltfizetést is igénybe vehetsz. Olvass tovább a részletekről itt!

EGY ERŐ ELVONULÁS

egy erő borító

2017. augusztus 6-8. Noszvaj

„Egyesítettük a szíveinket és repültünk keresztül az Univerzumon, újra hitet tettünk Isten, az emberiség és egymás mellett. Új szikra járta át a tudatosságunkat, átélésünk intenzívebbé vált, és ez varázserőt vonzott felénk. A felismerés és az erők egyesítésének pillanata volt ez. Férfi és Nő egy erővé váltunk. Nő és Férfi igazságának egyesítése elhozta az egyensúly erejét az Egységbe.” (Flo Aevia Magdalena: Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Férfi és Nő EGY ERŐ vagyunk.

Ez jelenik meg az Ősi Egyiptom ábrázolásaiban is, ahol a Nő átöleli a Férfit, vagy érinti annak szívcsakráját hátulról, a Férfi pedig az érintést befogadva kilép. Hiszen a Nő a kapu a Láthatatlan és Látható, a Formátlan és Forma között, a Forrás mindent teremtő szeretete rajta keresztül árad be a Teremtett Világba. A Nő ezzel táplálja a Férfit, akit ezen energia a saját szívébe vezet, így a Férfi szívből teremt szeretet-alapú Világot.

Ennek megértése, beengedése, megélése nyit utat annak, hogy a párok teremtő energiája egyesüljön, kinyíljon, megsokszorozódjon. Ez nyit utat annak, hogy megjelenjen életünkben a pár, akivel mindezt át tudjuk élni.

Az elvonulást azért álmodtuk meg, mert a szándékunk az, hogy nőket és férfiakat segítsünk hozzá ahhoz, hogy integrálják önmagukban a nő és férfi teremtőerőt, és hogy a párkapcsolatban a gyógyult, egyensúlyba került női és férfi energia együtt hozza létre a szakrális, transzcendens egyesülést, amelyben EGY ERŐKÉNT tapasztalhatjuk a boldogságot, és tudatos, gyönyörteli és áldott emelkedésünket.

Az elvonulás minden eleme emel, egyesíti a polaritásokat, hogy megtisztított és a legmagasabb rezgésű tapasztalásunk legyen önmagunkról és a párkapcsolatunkról.

„A nő teljesen ellentétes a férfival- mindenben eltérnek egymástól. Egyetlen misztérium egyesítheti őket, melyet úgy hívunk: szerelem. Nem tudjuk, mi történik belül, a másik fejében. Ismerd el, hogy nem tudod, milyen a másik belső világa- csak fogadd el, hogy megvan a jogod, hogy Önmagad légy, és Neki is megvan a joga, hogy Önmaga legyen.”- Yogi Bhajan

Május 25-ig kedvezményes még a jelentkezés! A részvételi létszám rögzített. A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében rögzítjük. Olvass tovább a programról, és jelentkezz most!

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend