megtisztulvaA megérzéseimre hagyatkozva kezdtem el feltárni az elme működését. A mostani időszakot úgy fogalmaztam meg, hogy a „vizsgaidőszak”. Ehhez más forrásokból is kaptam megerősítést. Sokan vagyunk, akik sokat tudnak már a szellemi útról, de most van itt az idő, amikor használni is kell, amit tanultunk. Ha nem megy tökéletesen, ne izgulj. Mondd el egy imában a Gondviselésnek, hogy igyekszel minden tőled telhetőt megtenni, és kéred, hogy figyeljen rád, támogasson. Ha csak néha meg tudod teremteni azt az érzést, hogy a saját életed megfigyelője vagy, és nem azonosulsz a drámáiddal, akkor ezen a résen keresztül elérkezik hozzád annyi segítség, hogy át tud vinni a lécet.

Sikeresebben teheted ezt meg, ha van némi információd, hogy a nehéz helyzetek, és az elméd hogyan hiúsíthatják meg a céljaidat. Annak megértéséhez, hogy hogyan hat a stressz az elménkre, és hogyan veszi át az irányítást, Yogi Bhajan szavai adnak segítséget: „Ebben a hatalmi játszmában a legfőbb ellenséged a stressz. Amikor stressz hatás alatt vagy, lassan elveszíted az az elmeelméd, egy nagyon észrevétlen módon. Az elméd elkezd elmerengeni önmagán. Máshol keres menedéket és reményt. Benéz a tudatalattidba és kihúzza onnan minden szándék emlékét és töredékét, így a cselekedeteid befejezetlenek lesznek az életedben. A múltban kezdesz élni. Nem tudsz a jelenben cselekedni, csak a múltad takarója szerint. Amikor nem vagy képes érzékelni a jelent, és nem tudsz a jövőhöz kapcsolódni, az élet nagyon nehézzé válik. Ez pontosan olyan, mint azok a napok, amikor össze vagy zavarodva, és elveszted az uralmad az elméd felett. Hirtelen úgy érzed, hogy nem tudsz meditálni, nem vagy képes elvégezni a reggeli gyakorlatodat, vagy bármit tenni, hogy megtisztítsd az elméd. Rosszul kezded érezni magad, és meg akarod hiúsítani önmagadat, így elkezdesz felvenni minden olyan szokást, ami nem a bizalomra és a sikerre készít fel. Érted már, hogy ez a stressz minta hogyan zár be az elméd cselszövésébe?” – Yogi Bhajan: Az elme

A világban most rengeteg minden változik egyszerre. Egyéni életek, és a társadalmi események is valami új kezdete előtt állnak, amihez el kell hagyni a régit, amit már nem szeretnénk. Ha a tudatosodás ebben a fázisában vagy, és szeretnéd a szeretet útját választani, a fény útját választani a sötétség és a kudarc helyett, akkor csatlakozz hozzánk augusztus 7. és 10. között a Tudatos Sorsformálás nyári kundalini jóga életmód táborba.

Ebben a táborban megerősítjük a testünket, az elménket a stresszhelyzetek sikeres kezelésére. Az eddig stresszhelyzetek sok méreganyagot felhalmoztak a szervezetünkben, amelyektől most megtisztítjuk minden csakránkat. Megerősítjük az idegrendszerünket, és prana energiát gyűjtünk, hogy életenergiával feltöltődve teremthessük meg, amit szeretnénk. Megtapasztaljuk a meditatív, semleges elménket, amelyen keresztül gyönyörűséges áramlásként éljük meg az életet, mindig a jelen pillanaton keresztül. Fejlesztjük a harmadik szem csakránkat, és az intuíciónkat, hogy a döntéseinket könnyen, a szívünk vágyainak, és a szeretetelveknek megfelelően hozzuk meg. Megerősítjük a fényívünket (a glóriánkat), és megtisztítjuk a karmánkat válogatott gyakorlatok, meditációk, és mantrák segítségével. Gyógyulunk, pihenünk, töltődünk a csoport energiája, a természet, a gyakorlatok, a finom ételek által, hogy újult erővel, tudatosan emelkedve, és minél több örömöt gyűjtve éljük tovább az életünket.

„Végzet és sors, karma és dharma együtt léteznek. Minden pillanatban dönthetünk arról, hogy a végzetünknak vagy a sorsunk rendeltetésének megfelelően cselekszünk-e. A végzetünkben karmát teremtünk, olyan eseményeket, melyeket meg kell oldanunk vagy véghez kell vinnünk. A sors alapján történő cselekvéssel egy áramlásba kerülünk az univerzummal, a szellemünkkel és alapvető természetünkkel. Ezek a cselekvések a karmán túl vannak, a dharmában vagy a sors ciklusunkban.” – Yogi Bhajan

A táborról itt olvashatsz többet, és jelentkezhetsz is. Augusztus 5. éjfélig fogadunk jelentkezéseket!

ÉdesanyaHa pedig most nem tudsz velünk jönni, de szeretnél javítani a kapcsolataidon, különösen a párkapcsolatodon, akkor szeretettel ajánlom az augusztus 8-án induló Kiteljesedés 2.0 – MAG-amhoz ölelem Édesanyámat webkurzust, amely a megbocsátásban segít az iránt, akinek a teréből és energiájából a legtöbbet merítettük, különösen életünk korai éveiben.

Minderről itt olvashatsz többet és jelentkezhetsz is augusztus 6-án éjfélig.

 

Szeretettel,

Arató Mónika/ Simrat Kaur

 

Send this to a friend