Régóta érzem, és tudom, hogy az Élet valódi áramlásába való megérkezés azt jelenti, hogy elengedek minden olyan illúziót, amit az elmémben és a világ észlelésével kapcsolatban eddig fenntartottam. Évek óta érzem, hogy el kell engednem azt az illúziót, hogy bármivel kapcsolatban védekezni kell, hogy az legyen a célja az életemnek, hogy biztonságot, védettséget teremtsek.

2007 tájékán kezdtem el megérteni, hogy ez valójában mit jelent? Akkoriban éppen a Course in Miracles szöveg egy mondata érintett meg, amely így szól:

„Minél védtelenebbé válok, annál nagyobb biztonságban vagyok.”

Nem értettem pontosan, mire céloz, de nagyon megszólított. Akkoriban épp azt éreztem, hogy teljesen kiszolgáltatottá és védtelenné válok attól, hogy haladok a spirituális utamon, ami teljesen átalakítja az addigi világomat. Rengeteg régi meggyőződésemet írtam át, és szinte már semmi kapaszkodóm nem maradt. Úgy éreztem, hogy lebegek egy légüres térben, és teljesen védtelenné válok. Mélyen belül tudtam, hogy ez nem így van, és éppen az Igaz-ság felé haladok. Ezért sokat jelentett a Course fenti mondata, amihez egy képet is találtam. Egy apró, pici, törékeny madár képét hordom azóta is a pénztárcámban, és valahányszor ránézek, tudatosítom, hogy tökéletes biztonságban vagyok, hisz épp védtelenségemben rejlik biztonságom.

Mit jelent ez a védtelenség? Ahogy haladtam tovább rájöttem, hogy ez a szív védtelensége. A szívé, amelyet minden emberben már annyi fájdalom ért. A fájdalmak begyűjtése már kicsi gyermekkorunkban elkezdődik, hiszen a szüleink- általában nem szándékosan, hanem tudatlanságból-, rengeteg sebet ejtenek rajta, és megtanítják, hogy nem vagyunk elég jók. Azután ehhez egyre több csalódás, veszteségérzés, szerelmi seb társul, és lehet, hogy te is eljutottál már addig a pontig valaha az életedben, hogy úgy érezted, feladod a küzdelmet. Nálam is volt ilyen, tartott egy pár napig, aztán elengedtem a fájdalmat, és mégis a szeretetet választottam. Sok ilyen leckét kaptam az elmúlt években, de egészen biztos voltam benne, hogy minél védtelenebb vagyok, annál nagyobb biztonság lesz a jutalmam.

Sokat foglalkoztam a szív kérdésével magamban, és néha írtam is róla, mint például a szeptember 1-jei Lélekcsemegében, ami egy összegzése annak, amit a szívvel való teremtésről gondolok. Így szólt:

„A szív ragyogása fényesíti meg az életet. Amikor a szíved valóban megnyílik, és életre kel, akkor tudod igazán átérezni az élet szépségét, és örömét. A teremtés a gondolattal indul, de a szív varázsolja valósággá.”

A mindennapjaimban rendszeresen foglalkozom a szívem nyitásával. A meditációimmal, a gondolataimmal– többek közt- folyamatosan ezen dolgozom. A holisztikus mozgásokkal, amiket végzek, a testemben tudatosítom ugyanezt. Néha türelmetlen, néha türelmesebb vagyok magamhoz, hiszen az ego időről- időre vissza akarja szerezni a hatalmát, és újra elhitetni velem, hogy biztonságra kell törekednem.

 

Tudom, hogy minden embernek ez az egyik legnagyobb kihívás az életében. Ezért több olyan programot is tartok, ami a szív megnyitását, és a félelem helyett a szeretetbe való megérkezést segíti, amitől minden megváltozik.

December 10-én szombaton Vidovics Ildikó barátnőmmel szeretettel várunk a

„Szív- virág”
szeretet-ébresztő műhelybe.

A teremtés megértése valójában arról szól, hogy ráérzünk, hogy milyen az, amikor a szívünk szeretetével sugározzuk ki a vágyainkat a világba.

Karácsony és a jelentős 2012-es év előtt állva tudatosan választhatod a szeretet, és a szív útját. A szíved megnyitása ugyanis nem azt jelenti, hogy sebezhetővé válsz. A szív útjának választása a valódi erőt jelenti, amellyel a boldogsághoz vezető életed teremtheted meg. Te vagy saját életed kertésze, és az a küldetésed, hogy a bimbóból egy gyönyörű, nyitott szirmú szív- virágot nevelj. Ha azt akarod, hogy az életed a szeretet vezérelje, akkor a szív- virágodat teljes pompájában kell megmutatnod a világnak.

„Ha azt akarod, hogy az életedet a szeretet vezérelje, úgy kell szeretned, ahogy még soha nem szerettél. Szeress bele az életbe!”- Rhonda Byrne

Ezen a napon a szívünk életre keltését gyöngéden, szeretettel, odafigyeléssel támogatjuk meg.

Mivel tápláljuk a szív- virágunkat?

 • Beszélgetéssel
 • Meditációval
 • Páros és csoportos gyakorlatokkal
 • Érintéssel, gyógyítással
 • A szeretet szentélyébe lépést segítő tánccal
 • Saját szív-virágunk megalkotásával
 • Szertartással, Szer-etettel

Ki segít a szív- virágod megnyitásában?

Vidovics Ildikó

Ula Ola Loko I Ke Aloha  –  A gyógyulás belülről, a szeretet útján érkezik.

Rekreációs trénerként és gyógyítóként az a feladatom, hogy ráébresszem a hozzám fordulókat arra, hogy minden tudás, erő bennünk rejlik ahhoz, hogy örömteli, teljes életet éljünk. Vallom, hogy erős gyökerekre van szükség ahhoz, hogy képesek legyünk repülni, és ehhez  a Szeretet a  hajtóanyag.

Hiszem, hogy a végtelen Szeretet az egyedüli Igaz-ság, és minden más csupán illúzió.

 

 

Arató Mónika

Tanítóként, gyógyítóként is az a hivatásom, hogy segítsem elérni a céljukat mindazoknak, akik teljes, boldog és sikeres életre vágynak. Hiszek benne és tapasztalom, hogy valóságunk megteremtése csak a saját érzékelésünkön múlik. Akkor vagyok a legboldogabb, amikor látom, hogy a hozzám fordulók élete a megtapasztalt élmények hatására szabadabbá és örömtelibbé válik.

 

 

 

Időpont: December 10-én, szombaton, 10:00 órától 18:00 óráig

Helyszín: Budapest, Belváros. Jelentkezésed után e-mailben tájékoztatunk a pontos helyszínről és tudnivalókról.

Részvételi díj: 12 000 Ft/fő

Figyelj! Amennyiben jelentkezésedet november 21-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, számodra a program csak 9 000 Ft.

A részvételi díj tartalmazza az egész napos programot, és minden kelléket a Szív- virágod elkészítéséhez.

Csak korlátozott létszámban tudunk részvevőket fogadni, ezért, ha biztosan szeretnél ott lenni, jelentkezz most!

Jelentkezni itt tudsz e-mailben: szilvi@simratyogaworld.com a tárgy mezőbe kérünk írd be: Szív-virág

 

Ha pedig szeretnéd végre azt az életet élni, amit megálmodtál magadnak, de van néhány dolog, ami fizikai, érzelmi, gondolati szinten, vagy viselkedési mintáidban akadályoz, akkor szeretettel várlak november 17-én a

Valóságteremtő Mátrixgyógyításon,

egyéni ülések keretében, amelyen most kedvezményesen vehetsz részt.

Várlak téged:

 • ha bármilyen testi vagy lelki betegséget szeretnél elengedni
 • ha át szeretnéd alakítani egészséggé és életerővé
 • ha régóta azonos mintákat ismételgetsz a párkapcsolatodban, és ezt már többet nem így szeretnéd tenni
 • ha meg szeretnéd tapasztalni a valódi szerelmet
 • ha sikeresebb, és boldogabb szeretnél lenni
 • ha valami régóta nem sikerül, amit szeretnél
 • ha javítani szeretnéd a kapcsolataidat
 • ha anyagi bőséget szeretnél teremteni
 • ha új képességekre szeretnél szert tenni
 • ha több életerőt, és energiát szeretnél magadban megtapasztalni.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A Valóságteremtő Mátrixgyógyítás díja most kedvezményesen 15 000 Ft helyett  csak 12 500 Ft.

A gyógyításon előre egyeztetett időpontban tudlak fogadni.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: MÁTRIX.

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

Bővebben itt olvashatsz róla.

 

Szeretettel várlak mindkét programon!

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon, változtatás nélkül idézhető, amennyiben a hivatkozás végén a szerző neve vagy a www.simratyogaworld.com oldal megjelenítésre kerül.

Köszönjük együttműködésedet!

 

Send this to a friend