Nem olyan rég Veres Kriszta írta nekem utazásaink kapcsán, hogy úgy gondolja, sehová nem megyünk véletlenül. Mindennek van valami mélyebb jelentése. Én is így gondolom.

Április elején elutazom két hétre Franciaországba, hogy eleget tegyek egy kedves meghívásnak. Szívesen megyek, hiszen még nem jártam ott. Utazásom alatt az ország nagy részét látni fogom, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit üzen számomra. Mi lesz a mélyebb jelentése ottlétemnek, felismeréseimnek, és az átélt élményeknek.

Azért is érdekes ez, mert egy ideje tudatosan dolgozom azon, elsősorban belül, magamban, hogy táguljon a körülöttem lévő világ. Régóta vágyom arra, hogy minél többet utazhassak, minél több értékes kapcsolatom legyen, színes és bölcs emberekkel. Ez kezd a valóságommá válni, és ennek nagyon örülök. A tágulásnak az is része, hogy minél több régi, gátló meggyőződésemet, önkorlátozó gondolatomat felismerjem, és tudatosan átalakítsam  több szeretet hordozó gondolattá, érzéssé. Aki hasonló úton jár, az tudja, hogy minden elszántságunkra szükségünk van, hogy a változás megtörténhessen, és az ellenálló én-részeink beadják a derekukat, és kövessenek minket a változásban.

Kíváncsi lettem, hogy miért pont áprilisban utazom. Mi az április jelentése. Ezt találtam: „Az április (ősi magyar nevén Szelek hava) az év negyedik, 30 napos hónapja a Gergely-naptárban. A hónapot Mars kedveséről, Venusról nevezték el, Venust ugyanis Aperirének is hívták. A név a latin aperire szóból származik, melynek jelentése „megnyitni” – ez valószínűleg utalás az ekkor kinyíló természetre.”

Veres Mónika Csillagtitkok hírlevelében (http://www.csillagtitkok.eoldal.hu) pedig azt írja: „ Most valóban az egész tavasz az elindulásról szól méghozzá az átlagnál jóval nagyobb erővel. Ami ezen a tavaszon elindul az hosszú távú (akár egy egész életre szóló) lesz. „

Nézd meg tehát jól, hogy mi szeretne elindulni, és figyeld közben az érzéseidet! Dönts amellett, ami jó érzéssel tölt el, és tisztázd azokat a dolgokat, amelyekben az érzéseid ambivalensek.

Április közepétől, amikor hazaérek, több olyan programot is tartok, amely téged is támogathat az utadon, ha megnyílsz a befogadására. Most két, Teliholdhoz közel eső, április 20-i programot ajánlok.

Április 20-án Teliholdas gyógyító napot tartok, ahol meggyógyíthatsz érzéseket, gondolatokat, fizikai és lelki tüneteket, és élethelyzeteket, amelyek gátolnak a kiteljesedésben.

A Teliholdas gyógyításról itt olvashatsz bővebben!

Szintén április 20- án indul a „Belső erő” meditációs iskola újabb csoportja. Nagyon nagy élmény volt együtt dolgozni azzal a csoporttal, akiknek az iskolája épp ezen a héten szerdán ér véget. Kicsit fáj a szívem, hogy nem tanulunk együtt tovább, de már tervezzük, hogy ősszel újra találkozunk.

„Minden egyes találkozón újat tanultam és tapasztaltam…Ebben a dimenzióban minden egyes lépés, barangolás egy örömteli élmény!”- Edina

A „Belső erő” meditációs iskoláról itt olvashatsz bővebben, és csatlakozhatsz hozzánk, ha fejlődni szeretnél!

 Várlak szeretettel a fenti programok bármelyikén! Hamarosan pedig tovább mesélek a táguló világról!

 

Send this to a friend