Párhuzamos életeidből te választod ki a szálakat, amelyekkel az életed műalkotását szövöd. Mit is jelentenek a párhuzamos életek? Ehhez először is azt a gondolatot érdemes elültetni a fejünkben, hogy idő nem létezik. Egy pillanatba, a mostba van besűrítve életünk összes lehetősége, és több, párhuzamos életünk történései, és ha kitágítjuk az érzékelésünket, megérjtük, hogy választhatunk, hogy hogyan szőjük életünk meséjét. Lehetőségünk van arra, hogy megértve a lelkünk feladatát abban az időintervallumban, amit a jelenlegi életünknek érzékelünk, tudatosan alakítsuk a sorsunkat. Ez végtelenül izgalmas játék, hiszen ha megérjük az ebben rejlő lehetőségeket, olyan életet teremthetünk magunknak, ami még az álmainkat is túlszárnyalja.

Évekkel ezelőtt olvastam Orson Scott Card: Teremtő Alvin meséi című regényciklusát, és mélyen megérintett egy jelenet, amelyben egy szövőnő éppen a főhősök életét szőtte egy szép, színes kelmén. Akkor értettem meg, hogy nincs eleve elrendelés, bármikor új szálat vehetünk fel, és szőhetjük bele az életünkbe, ezzel változtatva az összképet. Sokszor írtam már a pillanat erejéről, de most újra elmondom: bármilyen életeseményeden változtathatsz úgy, ha minden pillanatban tudatosítod, hogy Te vagy az, aki a szövőszéken ül, és a szálakat mozgatja. Sokkal többet tehetsz meg az életed érdekében, mint amit valaha gondoltál.

  

A Valóságteremtő mátrixgyógyítás keretében,

amelyet március 29-én, csütörtökön tartok, megalkothatjuk közösen azt az életet, amit meg szeretnél teremteni, és minden segítséget megkapsz tőlem ahhoz, hogy elengedj mindet, ami visszatart ettől, és felfedezd azokat a részleteket, amelyek a tieid lehetnek.

Várlak téged szeretettel:

  • ha bármilyen testi vagy lelki betegséget szeretnél elengedni
  • ha át szeretnéd alakítani egészséggé és életerővé
  • ha régóta azonos mintákat ismételgetsz a párkapcsolatodban, és ezt már többet nem így szeretnéd tenni
  • ha meg szeretnéd tapasztalni a valódi szerelmet
  • ha sikeresebb, és boldogabb szeretnél lenni
  • ha valami régóta nem sikerül, amit szeretnél
  • ha javítani szeretnéd a kapcsolataidat
  • ha anyagi bőséget szeretnél teremteni
  • ha új képességekre szeretnél szert tenni
  • ha több életerőt, és energiát szeretnél magadban megtapasztalni.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A Valóságteremtő Mátrixgyógyítás díja most kedvezményesen 15 000 Ft helyett csak 12 500 Ft.

A gyógyításon előre egyeztetett időpontban tudlak fogadni.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: MÁTRIX.

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

A programról itt olvashatsz bővebben!

 

Tegnap este vendégek voltak nálunk, és hihetetlen boldogság tölti el a szívem, hogy olyan barátaim vannak, akikkel megélhetem a teljességet, szabadon beszélgethetünk ezekről a témákról, mert értjük egymást, és mindannyian mesterei annak a területnek, amin dolgoznak. Az egyikük jógamester és masszázsterapeuta, Ujj Sándornak hívják. Sanyi jógaórái nemcsak a testnek adnak különleges élményt, hanem a léleknek és a személyiségnek is. Magam azt tapasztaltam, hogy a tudása, amit az órákon átad, teljes mértékben kiegészítői a spirituális utamnak, tudattágító hatásúak. Másikuk Mezei Elmira, aki a paleolittáplálkozás hazai szakértője, szakácskönyvek írója, és egyik legfontosabb útitársam a spirituális úton. Büszke vagyok rá, hogy velük dolgozhattam az

  

Online Testsúlycsökkentő Wellness tanfolyamunkon,

amely április 16-án, hétfőn újraindul.

Programunk kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy megértsük, miért híztunk meg, és hogyan hangoljuk át magunkat mentálisan, érzelmileg és fizikailag a számunkra optimális testsúly eléréshez. Szenzációs érzés, amikor régi kedvenc ruháidba újra gond nélkül beleférsz, szép új ruhákat vehetsz, energikus, vidám, erős vagy, és egyre jobban nézel ki, és így születhetsz újjá testben és lélekben az idei tavasz megérkezésével!

Hogyan segítünk ebben neked? Három szakember, a HoliCoach csapat munkatársai (Mezei Elmira, Ujj Sándor és jómagam) állnak a rendelkezésedre, hogy megkapd mindazt az információt és lelkesítő erőt, ami ahhoz kell, hogy el tudd érni a vágyaid. Velünk megtudod, hogyan érdemes kitűzni a célodat, hogyan szabadulj meg azoktól a lelki terhektől, rossz emlékektől, ami miatt a plusz kilókat felszedted. Segítséget kapsz ahhoz, hogy átalakítsd a gondolkodásodat és a szokásaidat, annak érdekében, hogy újra elégedett legyél önmagaddal. Ha visszatérsz az ember számára ideális – 2,5 millió éven át tesztelt – evolúciós táplálkozáshoz, tested újra erős, egészséges és vékony lesz. És nem csak egy szezonra, ugyanis ez az életforma nem jelent éhezést, kalóriacsökkentést vagy az élvezetekről való lemondást. Tehát hosszútávon tartható, egészségépítő étrendről van szó.

Ha rendszeresen foglalkozol napi 20 percet a testeddel, aktív mozgás és önmasszázs segítségével, nemcsak a kilóid ugranak le gyorsabban rólad, de így hamarosan már simán beleférsz kedvenc ruháidba, sőt, valószínűleg újonnan vásárolt ruháidban fogod egyre jobban érezni magad! És addigra az összes ismerősöd a példádat fogja követni, mert a szemük láttára történt valódi átváltozásod, aminek egyáltalán nem bonyolult a receptje.

A program keretén belül mindehhez kapsz tőlünk:

  • Célkitűző, lelkesítő és gondolatátformáló anyagokat. Így úgy fogod érezni, hogy mindig melletted állok, erőt adok, és biztatlak.
  • Három videó felvételt.
  • Általános táplálkozási tanácsokat, tippeket.
  • Egy egy hétre szóló mintaétrendet.
  • Ajándék recepteket egészséges ételekhez.
  • Egy mozgás gyakorlatsort tartalmazó videót, ami megmutat számodra egy 20 perces hatékony programot, amit úgy állítottunk össze, hogy támogasson ideális testsúlyod beállításában, és könnyű legyen akár naponta is elvégezni.
  • E-mailben támogatást nyújtunk a számodra. Ha kérdést intézel felénk saját haladásoddal kapcsolatban, akkor 48 órán belül megküldjük személyre szabott válaszunkat.

Az eredmény:

  • jobb közérzet
  • vonzóbb alak
  • alacsonyabb testsúly
  • feszesebb bőr
  • csökkenő narancsbőr
  • nagyobb önbizalom
  • sikerélmény

Az online testsúlycsökkentő wellness program részvételi feltételei:

A program teljes áron 30 000 Ft, amelyet 2 * 15 000 Ft-os részletben is ki lehet kifizetni. Ha ezt a fizetési módot választod az első részletet  április 11-ig,  második részlet április 30-ig kérjük befizetni.

Figyelj! Ha gyors vagy és időben jelentkezel, most tavaszi kedvezményt kaphatsz!

Ha jelentkezéseddel benne vagy az első 7 jelentkezőben, és egy összegben befizeted az akciós részvételi díjat március 28-ig, akkor a te részvételi díjad 30 000 Ft helyett 24 000 Ft, azaz 20% kedvezményt kapsz, és ajándékba küldünk neked még egy meditációt is.

Jelentkezni itt tudsz:  jelentkezem@simratyogaworld.com

Az e-mail tárgysorba kérjük, írd be a jelszót: vonzó

A részletekről jelentkezésedet követően e-mailben küldünk tájékoztatást.

A programról itt olvashatsz bővebben is jelentkezhetsz is rá.

 

Szeretettel várlak!

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend