kaliberVan a kundalini jógában egy kifejezés, amit gyakran használnak, és ez a kaliber. Maga a szó a cső belső átmérőjét jelöli, és általában lőfegyverekkel kapcsolatban merül fel a normál életben.

A kundalini jógában azonban inkább szellemi kaliberre utal, még inkább energetikai kaliberre, és nekem inkább a befogadás, áramoltatás, emelkedés fogalmakhoz kapcsolódik.

Azt a kapacitást jelöli, amivel elérhetjük a nagyszerűséget az életben. Az örömnek, boldogságnak, Isten segítő kezének, a jólétnek a befogadását jelenti.

Emlékszem Szepes Mária egy üzenetére, ahol arról beszél, hogy mindenki egy bizonyos befogadóképességgel rendelkezik. Bár nem használja kifejezetten a kaliber szót, mégis arra utal. Szóval a tudás, és az Univerzális energia áramlása végtelen és kifogyhatatlan, de csak annyit vagy képes felvenni belőle, amekkora a kalibered és a kapacitásod. Mária a Niagara vízesést hozza példának. A víz csak árad, és zuhog lefelé, hatalmas és kifogyhatatlan, de ebből a vízből mindenki annyit tud felfogni, amekkora az edénye.

A jó hír az, hogy az edény, a szellemi kaliber és kapacitás növelhető, ugyanúgy, mint a fizikai. Minden kaliber és kapacitás növelhető, ha valakinek szándéka, hogy ez megtörténjen. A tapasztalás, amit a tudatosság kaliberének növelése hoz, gyönyörű. Amit a kundalini jóga kalibernövelő segítségével tapasztalhatsz: az erősebb, szebb és fiatalabb test; az aktív és nyitott csakraközpontok; a képesség, hogy irányítsuk és mozgassuk a tudatosság energiáját finomenergetikai szinteken a testben; meditatív elme, amely éber, érzékeli és áramoltatja az energiát az egész testben; érzelmi egyensúly; spirituális egyensúly.

Mindennek az öröm az eredménye. Öröm élni, öröm dolgozni, öröm ölelni. Ha folyamatos örömben vagy, akkor egy nap arra ébredsz, hogy boldog vagy. A boldogság pedig egy állandó hálaérzetben nyilvánul meg, ami tovább fokozza az örömöd.

Pedig csak úgy kezded, hogy elkezdesz jógázni. Mozdítod a tested úgy, ahogy a több százezer éves tantrikus hagyomány és a szikh guruk bölcsessége javasolja. Tanulsz magadról a kundalini jógához tartozó humanológia végtelen tárházából. Akármilyen szögből tekintesz erre a hatalmas tudástárra, mindig újat találsz. Azt, hogy milyen szögből tekintesz rá, legjobb, ha a vágyaid, és a belső megérzéseid vezetik. Megszületik benned egy vágy, egy igény, azt elkezded felkutatni, és árad feléd a végtelen energia. Kérdés, hogy mennyit tudsz belőle befogadni?

Ha május és a közeledő nyár kapcsán most éppen a szerelem vezet, akkor csak engedd, hogy szebbnél szebb belső és külső „tájakra” vigyen. Engedd be a csodát az életedbe, növeld a kalibered! Határ a csillagos ég!

Ha a szerelem Ariadné fonalán indulnál el, akkor szívből ajánlok most egy nyáron induló programot!

„Transzcendens szerelem”

6 alkalmas online kurzus

2017. július 27-től!

Transzcendens szerelem online kurzus-borító

A szexuális energia az energia legerőteljesebb formája, amely életet képes teremteni. A kundalini és a tantrikus jógában elfogadjuk és örvendünk ennek az erőnek, értjük és tapasztaljuk, hogy nemcsak a nemiségben élhetjük meg, hanem befoghatjuk és átalakíthatjuk gyógyításra, önmegújításra, hosszú életre, spirituális fejlődésre és arra, hogy javítsuk az emberi kaliberünket, formátumunkat. A kundalini jóga művészetében és tudományában a szexuális erő irányítása előfeltétel a spiritualitáshoz.

A kundalini jóga felemeli a szexuális energiát a felsőbb csakrákba, átalakítja spirituális energiává, és előkészít minket a tudatosság magasabb szintjeire, valamint az egészséges, kiegyensúlyozott fizikai, mentális, érzelmi és szexuális életre. Egy életteli testtel és egy lélek-tudatos elmével tartalmas kapcsolatokat ápolhatunk és vonzhatunk be, amelyek a szeretet, öröm, béke magasabb frekvenciáján valósulhatnak meg, és amelyek jobbkedvűbbek és izgalmasabbak, mint korábban. A szexuális teremtő energiát becsatornázhatjuk arra is, hogy emeljük az életünk minőségét a tudatosság által.

A transzcendens szeretet és szerelem tantrikus egyesülésben az, amit keresünk és találunk!

Olvass tovább a programról, és jelentkezz május 26-ig kedvezménnyel!

a

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend