rózsaA május energiája rezeg bennem jó ideje. A szerelem érzése. Szerelem önmagam felé, az életem felé, a Kedvesem felé, a családom felé, a hivatásom felé. Több ez, mint mély hála. Hála, és még valami más. Egy frekvencia…  Öröm, szenvedély, lelkesültség… Figyelem… Megengedés… Jólét…

Mostanában leginkább azon dolgozom magamban, hogy állandósítsam ezt a megélést, legalábbis minél inkább, és többet tapasztaljam, kevésbé teret adva a régi elmeprogramjaimnak, és ezzel a küzdelemnek. Szándék kell mindehhez, tudatosság, elköteleződés a boldogság mellett, hit, bizalom, és tettek. Ezt tapasztalom.

Yogi Bhajan egyik előadását idézve talán közelebb kerülünk az érzéshez:

A téma, amiről beszélünk, nagyon komoly, és végtelenül egyszerű. Mit kell tenned, hogy jólétet hozz létre az életedbe?

A jólét nem azt jelenti, hogy vagyonos, egészséges, és boldog leszel. A legjobb út a jólét elmagyarázásához az, ha egy rózsabimbóhoz hasonlítjuk, mikor virágzik, kinyílik, és megosztja az illatát. Ez az a pillanat, ami néhány napig tart, amikor a rózsa virága a legjavát adja.

Mi félreérjük a bőséget. Ha valaki gazdag, akkor nagy háza van, pénze, üzlete, és ha sikeres, akkor minderre azt mondjuk, hogy jól megy neki.

Egyszer volt egy nagyon sikeres ember. Kaliforniában találkoztam vele. Azt mondta nekem, hogy 40 000 hold gyümölcsöse van- mandula, dió, ez meg az. Még el is vitt engem a dzsipjével, hogy megmutassa a birtokát. Mikor hazaérkeztünk, leültünk. Verítékeztünk, és azt mondtam:

– Negyvenezer hold földed van, igaz?

– Azt mondta. Igen, így van.

– Hány hold tartozik hozzád?

– Mind.

– Hány van banki hitel alatt?

– Mindegyik.

– Szóval keményen dolgozol, neveled őket. Aztán kifizeted a törlesztést a banknak, a biztosítást, a munkások bérét, és a többit. Mindezek után mennyit takarítasz meg?

– Azt mondta: – Semmit.

– Nos, akkor miért csinálod?

Egy nap azt remélem, ez biztosít majd engem, és én biztosítom mindezt.

Ez az élet. Idejössz, képzed magad, diplomázol. Aztán keményen dolgozol az életben. Egész nap dolgozol, és néha két vagy több munkát is végzel.  Időként azt gondolod csodálatos vagy, erőteljes. A szabadságodat akarod. A gondolataidat akarod. A önkifejezésedet akarod. A szexedet akarod. A kedvesedet akarod. Az otthonodat akarod. Sok döntést hozol. De valójában, egy idő után, mikor minden ragyogás elmúlik, elkezded felismerni, hogy rossz vágányon mentél. Amíg keményen dolgozol, tervezel, és nyomod, addig nincs örömed benne.

Tudnod kell, hogy van egy korlátlan tartalék energiád. Akkor, amikor behívod az energiád, nincs semmi, ami kicsi lenne benned. Minden feltétel, és körülmény szárnyalni kezd feléd. Ez gyönyörű.

A jóléted olyan, amilyen a viselkedésed. A hatalmad olyan, amilyen az elméd. Az erőd olyan, amilyen a kölcsönösséged. Az üzleted olyan, amilyen a tárgyalásod. A szépség és kegyelem benned olyan, amilyen a jellemed.

Mielőtt azt gondolnád, hogy akkor feladod, mert úgysem tudsz tökéletes lenni, akkor biztosítalak, már tökéletes vagy. Mindent megkaptál ahhoz, hogy virágzó és illatozó rózsává válj, csak fel kell ismerned, és el kell fogadnod ezt az ajándékot. Sokkal egyszerűbb az egész, mint ahogy gondolnánk. Mindez pedig átélhető, megtapasztalható, és megvalósítható. Ennek az egyszerűségnek a felismerése maga az életöröm.

A következő programokkal várlak, ha hozzá szeretnél férni a benned rejlő jól-léthez:

Szombaton, április 18-án, 16. és 20 óra között, ami egyben Újhold napja, és a Pénz világnapja is találkozunk a

Jólét teremtő kundalini jóga workshopon

jólét

Ezen a workshopon annak érdekében teszünk, hogy növeljük a tisztánlátásunk, harmonizáljuk az elménk működésést, és megtapasztaljuk a semleges elme állapotát, ami úgy alakít át, hogy meg tudd teremteni, és be tudd fogadni a jólétet. Ha a megfelelő módon működik az elméd, a megfelelő dolgokkal foglalkozol, harmonikussá válik a viselkedésed, és a szavaid, és a megfelelő emberekkel találkozol. A workshop abban segít, hogy a belső változásaid a közösségben való együttműködést (kölcsönösség) is segítség, ami a Vízöntő kor sajátossága, és enélkül a képesség nélkül nem lehetséges a fejlődés.

A workshopon Yogi Bhajan által tanított kundalini jóga meditációkkal dolgozunk, és a tanításait is megismerjük a bőség, és jólét területeire vonatkozóan. Öt területet érintünk a meditációkkal:

• a léted kitágítása

• a blokkok eltávolítása

• az elme tisztítása és az intuíció megerősítése

• a szavak ereje

• a siker megteremtése és mások szolgálata

Jelentkezni itt tudsz, az e-mail tárgysorába írd be kérlek: Jólét workshop

Ha többet szeretnél tudni a workshop részleteiről, olvass tovább itt!

A jólét alapja az, hogy tudd, hogy ki vagy. Ha ezt megtudod, akkor mindenre tudni fogod a választ. Hogy tudod meg a választ? Ha kérdezel! A legbölcsebb részedtől, a lelkedtől, tágabb önmagadtól, az Univerzumtól. Élj kérdésben! Légy kérdésben, és minden válasz megérkezik!

Hogyan találd meg, és fejezd ki önmagad, és hogyan legyél ajándék a világ számára? Itt az ideje, hogy megértsd, hogy semmi sem történik véletlenül az életedben, minden a gondolataid, a szavaid, és a tetteid által formálódik a valóságoddá.

Ha elfogadod, és kibontod a kincset, amely a teremtéseddel meg kíván nyilvánulni a világban, akkor nem élsz hiába. Akkor a saját magad, és mások örömére létezel, egyre több fényt, és ragyogást árasztva magad körül, amely értékes hozzájárulás a világhoz.

Önmagad megismerése, az életcélod megértése, és a saját utad választása nemcsak lehetőség a számodra, hanem a te felelősséged is! Ezt senki más nem tudja megtenni helyetted!

Minden érzésed, gondolatod, tetted és választásod, amely összhangban van azzal, aki valójában vagy, örömet ad a számodra, és igazi értéket képvisel. Ezért születtél.

Hamarosan, április 22-én indul a

Válj Igaz Valósággá! (VIV)

webkurzus

hogy megtaláld és megvalósítsd önmagad

Válj igaz Valósággá

Mit ad számodra a webkurzus, ha rész veszel benne?

  • Megkapod a segítséget, hogy gyógyuljanak a családi kapcsolataid, könnyebben el tudj engedni olyan mintákat, amelyek nem könnyed és örömteli hozzájárulásai az életednek
  • A kapcsolataidat harmonikusabbnak tapasztalod, mint korábban
  • Mélyebben fogod ismerni önmagad
  • Növekszik az önbizalmad
  • Pozitív változásokra számíthatsz a bizalom terén. Nő a bizalmad a Létben, és ezáltal az életedet támogató energiákban, eseményekben és személyekben
  • Bátrabban, és könnyedebben valósítod meg a céljaidat
  • Megkapod a segítséget, hogy megtaláld és megvalósítsd önmagadat

Ha április 14-ig jelentkezel, és befizeted a részvételi díjat, akkor két ajándék e-book mellett még kedvezményt is kapsz a webkurzus részvételi díjából!

Olvass tovább erről a lehetőségről itt!

A május a szerelem, szépség, virágzás hónapja, az igazi jól- lét és életöröm nyilvánul meg ilyenkor a természetben. Mintha minden érzékünket arra hívná a Természet, hogy vegyük észre a Lét csodáját. Gyönyörű virágok nyílnak, illatuk betölti a friss levegőt. Még a régiek is mondják: a májusi eső aranyat ér. A föld már magába foglalta a magokat, és táplálja a növényeket a virágzásban. A Nap ilyenkor melegen süt a Nyár és a szabadság érzését megidézve. A májusfa állítás hagyománya pedig a szerelem üzenetét hordozza számunkra. Minden azt üzeni: örülj a Létnek, és töltekezz fel az illatával, és határtalan energiájával.

Ahhoz, hogy valóban meg tudj érkezni a májusi energiákba, a Lét örömébe, és felszabadítsd a szíved, egy különleges programot állítottunk össze kundalini jógával, LEMangURIA tánccal, hangtálakkal, gongokkal, meditációkkal, és a Természet közelségével.

A Lét illata

Életörömre hangoló elvonulás Kerekerdőn

Május 7-től 10-ig

A LÉt illata

Az elvonulás programjáról, részleteiről, helyszínéről itt olvashatsz többet, és jelentkezhetsz is!

A program semmilyen előképzességet nem igényel. Finoman, és biztonságosan vezetünk a Lét örömébe.

Szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

Send this to a friend