A ragyogásnak sok megközelítése van, amiről már olvashattál több bejegyzésben is ezen a honlapon. Az élet valóban nagyon egyszerű lenne, ha magát az életet látnánk. De az elménk felépít egy álvilágot, egy elvarázsolt kastélyt, ahol torzított tükrökön keresztül kell rájönnünk arra, hogy mi a valóság. Erre írta azt Szepes Mária gyönyörűen, hogyha tájékozódni szeretnél, akkor befelé és felfelé vezet az út.


ragyogasban

Ha valóban megérted- minden elme és ego kivetülés nélkül önmagad-, akkor egyre inkább megjelennek azok a hívások az életedben, amire valóban születtél. Hogy tied-e egy hívás, onnan tudod meg, hogy figyeled a szívedet. A mesteriség abban rejlik, hogy valóban a szívedet halld, és ne az elméd. Ha olyan dologba kezdesz, ami valóban a tiéd, akkor szinte áramolsz, lubickolsz benne, és az örömben, ami általa létrejön. Mivel a földi, duális dimenzióban élünk, nehézségek mindig lesznek. De ha fenntartod azt a rezgésszintet, amit valakinek vagy valaminek a léte, vagy valakihez vagy valamihez való kapcsolódás okoz számodra, akkor a nehézségek is könn

yen feloldódnak, és akkor megérted, hogy maga a nehézség is csak azért volt, hogy általa közelebb lépj az igazsághoz.

Az igazság pedig ragyogóvá tesz. Ha szíved szerint élsz, akkor szívesen csinálsz dolgokat. Szabadon, blokkok nélkül áramlik a prána energia, feltölti a tüdődet és a szívedet fénnyel, és a szíved ragyogása kivetül. Ha tudatos és fókuszált is vagy mindebben, akkor a glóriád ragyogása is kisugárzik, és ha tisztán éled a Végtelenhez való kapcsolódásodat, akkor ez a fény egyre nagyobb, láthatatlan mezőként ott van körülötted, szinte menedzseli az életedet. Hozzád vonz olyan dolgokat, amely az utadat egyengetik, segítik. Szinte azt érzed, hogy egy fényvonatra ültél fel, amely száguld veled, és egyre közelebb repít a célodhoz és önmagadhoz. Ez a valódi ragyogás! Az egyik aspektus. A téma szinte kimeríthetetlen, és bármeddig foglalkozunk vele, bármeddig tanuljuk és tanítjuk, egyre újabb és újabb szépségét mutatja meg.

Ha jobban meg szeretnéd érteni a ragyogás mibenlétét, működését, és élni szeretnéd azt, akkor szeretettel várunk szeptember 30-án szombaton

 

A szív az Úr, az elme a szolga

kundalini jóga workshopra

ragyogo-sziv

Ismerős számodra is, mikor saját magadat akadályozod a vágyaid megvalósításában, méghozzá a gondolataiddal? Vágysz valamire, és a gondolataid éppen ellentétes energiát jelenítenek meg, mintha szabotálnák a vágyaidat. Ha hosszabb távon fennmarad ez az állapot, képes vagy a saját sorsod alakulását teljes mértékben aláásni, mintha önmagad ellensége lennél. Minden ember életében általában van egy- vagy két terület, ami megadja a tesztpálya lehetőségét, amiről úgy érezzük, tele van nehézséggel, és képtelenek vagyunk változtatni rajta.

Az életünket arra kaptuk ajándékként, hogy kiteljesedjünk benne. Ez akkor lehetséges, ha kapcsolatba lépünk a szívünkkel, észleljük a vágyait, hogy mire hív minket. Ha elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy kövessük a hívását, akkor az elménket a szívünk által kivetített jövőkép megvalósításának tudjuk alávetni, ha ismerjük a módszereket, amivel ez megvalósítható.

A workshop során:

  • Tanulunk a szívről, és az elméről Yogi Bhajan tanításai alapján
  • Megnyitjuk a szívünket
  • Erősítjük az önbecsülésünket
  • Megtanuljuk uralni az elmét
  • Gyógyítjuk és regeneráljuk az energiarendszerünket

A workshop időpontja:

2017. szeptember 30. szombat 9-től 12.30-ig

Olvass tovább  a workshopról, és jelentkezz itt!

 

Szeretettel várlak!

Arató Mónika/ Simrat Kaur

Send this to a friend