A legutóbbi blogbejegyzésben írtam a most aktuális égi eseményekről, amit kisebb fajta keresztre feszítésként élhetünk meg, és ami egészen szeptember elejéig tart. Nos, ez az érzés rajtam is erőteljesen jelentkezett a múlt hét során. Biztos neked is van olyan megélésed, hogy a lélekszintű információk csak úgy hullanak rád egész nap. Naponta rengeteg megvilágosító gondolatot kapok, és pénteken ebből kiemelkedett egy kérdés:

„Minek bünteted magad?”

Aztán a hétvégén elmentem egy szemináriumra, ahol mások hozzászólásaiban is visszhangzott a felismerés: „Büntetem magam”.

Igen, minden esetben büntetjük magunkat, amikor negatív gondolataink, rossz érzéseink emelkednek fel, és ennek következményeként a fizikai életünkben mindenfajta katasztrófák, és drámák történnek. Elszegényedünk, szakítunk a Kedvessel, szerencsétlennek érezzük magunkat, akinek semmi nem sikerül, konfliktusaink vannak emberekkel, kicsinek és kiszolgáltatottnak érezzük magunkat. Tehát minden olyan megélés, ami az isteni lényegtől való elkülönültségünk illúziójából fakad. 

Te mivel bünteted magad éppen most az életedben? Nincs pénzed? Bizonytalannak érzed a jövőt? Kirúgtak az állásodból? Elhagyott a szerelmed? Senkinek érzed magad? Beteg vagy? Válsz? Erőszakot tapasztalsz?

Minden egyes drámát mi választottunk a gondolatainkon és az érzéseinken keresztül. Minden egyes dráma, amit létrehoztunk az életünkben gyógyítható az egység tudatosság visszaállításával, a szeretetbe megérkezéssel.

Nem véletlen ez a sürgetésérzés, hogy tegyük helyre a dolgokat, hiszen egy nagyon fontos év előtt állunk. Közeledik 2012. Hogy milyen lesz?

Két – három évvel ezelőtt találkoztam egy híres íróval, aki megemlítette nekem, hogy nagyon készül 2012-re. Elmesélte, hogy bunkert épít magának a föld alatt egy másik országban, és minden ügyét igyekszik úgy intézni, hogy túlélje. Mindezt úgy mesélte, hogy a pazaron, gazdagon és rendkívül jó ízléssel berendezett budai villájában ültünk, és ő szemmel láthatóan félt. Nagyon őszinte volt, és nem akarta leplezni előttem a félelmét. Megdöbbentem akkor, és arra gondoltam, hogy nem szeretném, ha engem a félelem vezérelne. Abban hiszek, hogy az enyém és a tied is olyan lesz, amilyet egyéni módunkon teremtünk. A mienk pedig olyan lesz, amilyennek éppen két ember, mint pár, vagy egy közösség, vagy egy ország, vagy Európa, vagy a világ teremti. Cseppből áll a tenger, és a sok apró csepp energiája összegyűlve hozza létre a nagy egészet. A jó hír: a hasonló a hasonlót vonzza. Ha te a saját értékeid mentén szeretnél élni, akkor semmi más dolgod nincs, mint rendbe tenni, átgondolni és megerősíteni a saját értékeidet. Legjobb, ha ebben a lelked hangját követed, a többit az Univerzum elrendezi.

Az Élet három legfontosabb pillére a fizikai síkon: az egészség, a bőség, és a szerelem. Természetes, hogyha arra vágyunk, hogy ez mind a miénk legyen, mikor egy új korszakba lépünk. A bőség témája most különösen fontos a világban történő változások, és a Természet rendje alapján is.

Most két olyan program is vár Téged, amely a bőséggel foglalkozik, és segít abban, hogy meggyógyítsd mindazt, ami eddig elválasztott tőle, és új mintákat teremts az életedben, létrehozva ezzel saját magad és családod jólétét.

„Nincs annál nagyobb kaland, mint mikor az álmaiddal összhangban élsz.”- Oprah Winfrey

Az egyik a Bőség-vonzó online kurzus, amely szeptember 26-án, az Újhold energiájával megtámogatva indul. A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

A Bőség-vonzó online kurzus szerkezete:

 • 8 hét
 • 8 lecke
 • 8 tanítás
 • 8 gyakorlat
 • hanganyagok
 • bőségteremtő meditáció
 • megerősítések
 • mindennapi bőségteremtő varázslatok
 • saját személyes történeteim, mint segítségek
 • a kurzus végén pedig egy ajándék, amit postán küldünk el neked, és ami emlékeztetni fog és segít neked új világod megteremtésében.

Tematika:

 • Van: Amit át szeretnél élni, meg szeretnél tapasztalni, az már mind benned van. Megkeressük, és ezzel elkezdjük teremteni.
 • Nem viszem tovább: jelenlegi helyzeted tisztázása; mi az, amit már nem akarsz.
 • Gyógyítom és elengedem: minden olyan mélyen gyökerező történést meggyógyítunk és elengedünk, amelyek segítségével létrehoztad azt a valóságot, amit már többé nem akarsz. Egyszer és mindenkorra.
 • Összegyűjtöm: támogató energiák összegyűjtése és összekapcsolódás velük. Minden olyan energiát beazonosítasz, segítségül hívsz és beépítesz mindennapi valóságodba, amivel megteremted új pénzügyi helyzeted, bőségedet és jólétedet.
 • Voltam: önkorlátozó hiedelmek összegyűjtése és átalakítása.
 • Vagyok: új gondolatok, vizualizáció, magnetizálás és teremtés.
 • Elfogadom: olyan napi gyakorlatokat tanulsz meg, amelyek segítségével átölelheted az életedbe érkező bőséget.
 • Áramoltatom: adni és kapni. A gyarapodást segítő törvények.

Az online kurzus díja 11 000 Ft. Azonban ha jelentkezésedet szeptember 12-ig, Teliholdig jelzed, illetve addig elküldöd a jelentkezési díjat, akkor kedvezményesen, 8 000 Ft-ért vehetsz részt a 8 hetes kurzuson.

Az online kurzus alatt lehetőség van arra is, hogy személyesen konzultálj velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted. A személyes konzultációra az alábbiak szerint van lehetőséged:

Rubin- csomag: 8 hét, 8 lecke, 8 tanítás, 8 gyakorlat, hanganyagok, bőségteremtő meditáció, megerősítések, mindennapi bőségteremtő varázslatok, saját személyes történeteim, mint segítségek, a kurzus végén pedig egy ajándék, amit postán küldünk el neked, és ami emlékeztetni fog és segít neked új világod megteremtésében + személyes visszajelzés e-mailben 3 alkalommal (az általad megválasztott időben).

A Rubin csomag díja: alapdíj (11 000 Ft) + 3 000 Ft, illetve amennyiben legkésőbb szeptember 12-ig jelentkezel és átutalod a díjat, akkor a kedvezményes alapdíj (8 000 Ft) + 3 000 Ft.

 

Gyémánt- csomag: 8 hét, 8 lecke, 8 tanítás, 8 gyakorlat, hanganyagok, bőségteremtő meditáció, megerősítések, mindennapi bőségteremtő varázslatok, saját személyes történeteim, mint segítségek, a kurzus végén pedig egy ajándék, amit postán küldünk el neked, és ami emlékeztetni fog és segít neked új világod megteremtésében + személyes visszajelzés e-mailben 8 alkalommal.

A Gyémánt csomag díja: alapdíj (11 000 Ft) + 6 000 Ft, illetve amennyiben legkésőbb szeptember 12-ig jelentkezel és átutalod a díjat, akkor a kedvezményes alapdíj (8 000 Ft) + 6 000 Ft.

Jelentkezz tehát kedvezményesen szeptember 12-ig, a tárgysorba beírva Bőség, itt: szilvi@simratyogaworld.com.

A levélben írd meg nevedet, és hogy melyik csomagot kívánod megrendelni (alap, rubin vagy gyémánt). 

A másik program a Bőség- és gazdagságteremtő, gyógyító és meditációs est, szeptember 13-án, kedden. Már sokan jelentkeztek, ha ott akarsz lenni, add le a jelentkezésedet most! Csak korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni!

Ezen az estén 18.30 és 21.00 óra között:

 • Létrehozzuk a teret, amiben megtörténhet a bőség varázslat.
 • Kiemeljük és meggyógyítjuk mindazt az érzelmi és gondolati energiahiányt és blokkot, ami eddig távol tartotta tőled a bőséget.
 • Megerősítéseket programozunk be a mátrixunkba, ami lehetővé teszi, hogy a kapcsolód mindig be legyen kapcsolva a bőség, és gazdagság érzékelésére és megteremtésére.
 • Szándékimpulzusokat küldünk ki, amellyel behívjuk az Univerzumból mindazt, amire vágyunk.

Hogyan valósítjuk mindezt meg?

 • Közösen behívjuk, és érzékeljük a bőséget támogató energiákat.
 • Páros és csoportos gyakorlatokkal kiemeljük és gyógyíthatóvá tesszük az energiahiányainkat és blokkjainkat.
 • Kristálytálakkal gyógyítjuk és harmonizáljuk a testünket, lehetővé téve, hogy sejtszinten átengedjük magunkon az Univerzum éltető energiáját.
 • Meditációban átprogramozzuk az elménket a bőség megteremtésére.
 • Gyógyítjuk a mátrixunkat, és új szándékainkat beépítjük valóságunkba.
 • Bőségszertartással segítjük, hogy egyéni és csoport szinten is a jelenünkbe tudjuk emelni a Jólétet.

Tudnivalók a Bőség-és gazdagságteremtő gyógyító és meditációs estről:
 
Időpont: Szeptember 13. kedd, 18.30 – 21.00 óra

Helyszín: Sziddhárta közösségi ház, Budapest, VI. kerület Andrássy út 98., Kodály köröndhöz közel

Részvételi díj:

Ha érzed, hogy hív a program, és augusztus 31-ig jelentkezel, akkor a részvételi díjad 3 500 Ft. Szeptember 1. és szeptember 13. közötti jelentkezés esetén a részvételi díj 4 000 Ft.

 

Jelentkezni itt tudsz: szilvi@simratyogaworld.com, a neved, e-mail címed megadásával. Az üzenet tárgysorába írd be, kérlek: Bőségmátrix

Szeretettel várlak!

 

Send this to a friend