Itt, a fizikai tapasztalások színterén bizonyára időnként megjelennek feszültségek, kihívások, nehézségek az életedben. A megoldásuk szempontjából azonban alapvetően fontos, hogy hogyan reagálsz rájuk. Választhatod azt, hogy elmerülsz a kétségbeesésben, bánatban, félelemben vagy a konfliktusokban. Ez a reakció megszokott, hiszen az emberek legnagyobb része ezt az utat választja. Erre nevel minket a társadalom, a szülői minták, és egyébként is könnyebbnek tűnik elsőre átadni magukat az ego reakcióinak. De mindig van egy másik út is. Ha a félelem érzésében maradsz, akkor az adott pillanatban nincs benned hit, és bizalom, azt gondolod, hogy teljesen egyedül vagy, és minden problémát neked kell megoldanod. Ha félsz eleve kevesebb energiád marad az életre.

Ha észreveszed, hogy éppen ilyen állapotban vagy, akkor először is semmiképpen ne haragudj magadra. Fogadd el, hogy néhány pillanatig, percig, óráig beleragadtál ezekbe az érzésekbe. Majd tedd fel magadnak a kérdést: jó érzés volt- e számodra ezekkel az érzésekkel együtt lenni? Ha a válasz nem, tudatosítsd magadban, hogy bármikor választhatsz más érzéseket, hiszen számtalanszor átélted már az életedben, az örömet, a hálát, a könnyedséget, és a szeretetet. Szeretnéd most, hogy újra ezek az érzések töltsenek el? Akkor kezdj el szeretni!  Nem azért, hogy kapj valamit cserébe, hanem csak úgy. Szeresd a napot, amely süt rád, szeresd a madárdalt, szeresd a körülötted lévő emberek jó tulajdonságait. Légy hálás mindenért, ami körülvesz. Nézd meg, hogy mi tudsz megtenni TE azért, hogy jobban érezd magad. A környezeted azonnal érezni fogja, hogy váltottál, és még több jóérzést keltő dolog lép közelebb hozzád, ha valóban, a szívedből kezded el sugározni a szeretetet.

Akárhányszor kipróbáltam már ezt a technikát, szinte azonnal változni kezdtek a nehéznek tűnő helyzet, amelyekben éppen benne voltam. Minél hamarabb és nagyobb szeretettel tudok váltani, annál hamarabb kezd el változni minden a harmónia irányába. Néha olyan gyorsan átalakul minden, hogy utólag el kell gondolkodnom, hogy valóban átéltem-e a nehéznek tűnő helyzetet vagy csak álmodtam? Minél gyakrabban keresem a megoldást belül, a szívemben, annál több dolog rendeződik el a fizikai síkon. De belül lenni önmagában is gyógyító, csak megengedve, hogy eltöltsön a magasabb rendű energia. Keresni sem kell, mert ez az erő pontosan tudja, hogy hogyan haladjon át rajtam, hogyan alakítsa az életemet, hogyan vezessen, hogy kiteljesedhessek.

Két, február 21-én, az Újhold energiájával induló programon is találkozhatunk hamarosan, ha szeretnél tenni életed teljességéért. Az egyiken élőben egy csoportban, a másikban virtuálisan.

 

A február 21- én, kedden induló

 „Belső erő” meditációs iskola

a lélekkel való összekapcsolódást segíti elő, amely életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja.

A találkozókon

 • rövid elméleti részt veszünk át
 • gyakorlunk
 • beszélgetünk
 • megosztjuk jók működő tapasztalatainkat
 • tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást
 • meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

Már alig van helyünk, ha szeretnél csatlakozni, jelentkezz most! A jelentkezéseket hamarosan lezárjuk.

A „Belső erő” meditációs iskoláról minden részletet megtalálsz, és jelentkezhetsz is itt.  

 

Szintén február 21-én kedden, indul a

Lélektárs behívó online kurzus.

Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

 Mivel támogatlak Téged a folyamatban?

 •  12 héten át 12 leckével
 • rezgésszint emelő gondolatokkal és feladatokkal
 • megerősítésekkel
 • videó anyagokkal
 • hanganyagokkal
 • letölthető meditációkkal
 • sok szeretettel
 • valóságteremtő technikákkal
 • a folyamat végén pedig egy külön Neked szóló meglepetéssel 2012 Tavaszára, amit postán küldünk el Számodra az utolsó leckédet követően! Ugye milyen izgi? 

Az on-line kurzus részvételi díja  9 600 Ft + ÁFA/ hó, tehát 12 000 Ft. Összesen a 3 hónap 36 000 Ft.

Figyelj! Kedvezmény!

Ha legkésőbb 2012. február 17-ig egyösszegben befizeted a díjat, kedvezményként az alapkurzus díja 29 000 Ft. Így 20%-os kedvezménnyel vehetsz részt a kurzuson!

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyre szóló, e-mailben történő kíséretre is, így a saját személyes  életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted és itt is igénybe veheted a kedvezményeket!

Minderről itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is!

 

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a https://www.simratyogaworld.com/ oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend