Az elmúlt néhány nap hatalmas lehetőséget adott számomra egy újabb lelki tisztulásra, és mint már oly sokszor, most is szembesültem olyan személyiségrészeimmel, amelyek még mindig ellenállnak a fénynek, és arra törekszenek, hogy az elkülönültség illúziójában tartsam magam. Nagyon jó volt megfigyelni, hogy ezek a tisztító folyamatok mélyebbre visznek, mint korábban, kevésbé fájdalmasak, illetve más minőségűek, és időben is sokkal gyorsabb lefolyásúak. A gyógyításokon is, amelyeket tartottam, szinte mindenkivel azon dolgoztunk, hogy elengedjünk ellenálló személyiségrészeket, amelyek egy-egy emlék formájában rejlenek testünkben és személyiségünkben.

Nem tudom, hányadik fátylamon léptem már túl- nem számolom őket-, de eddig minden egyes fátyol elhagyása változást hozott a fizikai valóságomban is. Sokak szerint a hét fátyol tánca abból a legendából ered, ami elmeséli Istár (a szerelem és a termékenység babiloniai istennője) leereszkedését az alvilágba. A lefelé vezető hét kapunál a hatalmát jelképező egy-egy ékszerét vagy ruhadarabját kellett levetnie, hogy útja végén „meztelenül, védtelenül” lépjen be az újjászületés lehetőségébe.

Erről pedig azonnal eszembe jut a Course in Miracles egyik tanítása, amellyel szintén évek óta dolgozom: „Védtelenségemben rejlik biztonságom.” A védtelenség – erő. Azt jelzi, hogy felismered a fény ragyogását önmagadban, és leveted magadról a hét fátylat. Látszólag védtelen maradsz, de valójában az történik, hogy átadva magad a fény ragyogásának megtörténhetnek a szeretet csodái az életedben, minden síkon. Legyen szó egészségről, szerelemről, anyagiakról, családi kapcsolatokról.

„Amikor gyógyulsz, nem egyedül gyógyulsz, hanem a világot is gyógyítod… A gyógyulás erő. Lágy érintésétől elmúlik a gyengeség, és a testekben elzárt lelkek szabadon egyesülhetnek egymással, hogy erejük örökké tartson… Miközben átadod magad a gyógyulásnak veled együtt meggyógyulnak mindazok, akiket magad körül látsz; akik eszedbe jutnak; akiket megérintesz; sőt még azok is, akiknek látszólag semmilyen kapcsolatuk nincs veled.„ A Course in Miracles

Gyógyulásoddal egyidejűleg végre megérkezhetsz ahhoz, hogy felvállald, amit létrehoztál, mint saját teremtményedet. Bármi legyen is az, és legyen bármilyen csúnyának látszó, attól, hogy elfogadod, széppé változik.

„Mindenki kiválasztott, aki ahelyett, hogy azt kérdezné, „mit keresek én itt”, úgy dönt, hogy azzal foglalkozik, ami lelkesedéssel tölti el, bármi is legyen az. Végtére is az teszi az embert igazán emberré, ha elhatározza, hogy beteljesíti a sorsát- nem pedig a lét misztériumai köré szőtt elméletek.”- Paulo Coelho

A sorsunk pedig a boldogság, amitől csak mi magunk választhatjuk el önmagunkat.

Szeretnék neked most két olyan programot ajánlani, ami segít abban, hogy szeretettel elköszönj minden olyan dologtól, ami távol tart a boldogságtól, legyen az érzés, gondolat, emlék vagy betegség, és megérkezhess a boldogság elfogadásának állapotába.

Az egyik az Újholdas gyógyító nap szeptember 28-án, szerdán.

Az Újhold a holdciklus kezdete, ez az új dolgok elindításának, és a megújulásnak az ideje. Ilyenkor érdemes ránéznünk, hogy mit engedtünk el. Milyen új erő kíván belőlünk megszületni, minek a gyógyulását, kiteljesedését szeretnénk elindítani a növő hold erejével.

 

Várlak, ha:

 • bármilyen testi vagy lelki problémád van
 • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
 • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
 • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
 • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
 • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen csak 12 500 Ft.

“Nagyon érdekes élményben volt részem, mintha a mátrixba kerültem volna. Ez a gyógyítás lényem egy eddig ismeretlen pontjára utaztatott, ahol saját magam pozitív részét tapasztalhatom meg. Azóta is kiegyensúlyozott állapotban vagyok, igyekszem felülről szemlélni az eseményeket és a haladásra koncentrálok. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki. “- Réka

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: ÚJHOLD, és tájékoztatlak a további tudnivalókról.

 

Boldogságunk megteremtésének alapja az is, hogy anyagi biztonságban, bőségben éljünk.

„Ha belső Lényed nézőpontjára hangolódsz, napjaidat a világosság, elégedettség és a szeretet nagyszerű pillanatai fogják kitölteni. És igazából így állt szándékodban élni, amíg ezen a csodálatos helyen, ebben a csodálatos korban és ebben a csodálatos testben tartózkodsz.”- Esther és Jerry Hicks

 

Szeretném a Paradicsomi bőségre való visszaemlékezésünket és belső folyamatod megtámogatni egy

Bőség- és gazdagság teremtő gyógyító és meditációs esttel,

amelyre szeretettel várlak Téged is, ha szeretnél végre megérkezni a pénz, bőség, és gazdagság érzékelésébe, és megteremtésébe.

Ezen az estén 18.30 és 21.00. óra között:

 • Létrehozzuk a teret, amiben megtörténhet a bőség varázslat
 • Kiemeljük és meggyógyítjuk mindazt az érzelmi és gondolati energiahiányt és blokkot, ami eddig távol tartotta tőled a bőséget.
 • Megerősítéseket programozunk be a mátrixunkba, ami lehetővé teszi, hogy a kapcsolód mindig be legyen kapcsolva a bőség, és gazdagság érzékelésére és megteremtésére.
 • Szándékimpulzusokat küldünk ki, amellyel behívjuk az Univerzumból mindazt, amire vágyunk.

Hogyan valósítjuk mindezt meg?

 • Közösen behívjuk, és érzékeljük a bőséget támogató energiákat
 • Páros és csoportos gyakorlatokkal kiemeljük és gyógyíthatóvá tesszük az energiahiányainkat és blokkjainkat
 • Kristálytálakkal gyógyítjuk és harmonizáljuk a testünket, lehetővé téve, hogy sejtszinten átengedjük magunkon az Univerzum éltető energiáját
 • Meditációban átprogramozzuk az elménket a bőség megteremtésére
 • Gyógyítjuk a mátrixunkat, és új szándékainkat beépítjük valóságunkba
 • Bőségszertartással segítjük, hogy egyéni és csoport szinten is a jelenünkbe tudjuk emelni a Jólétet

Tudnivalók a Bőség-és gazdagság teremtő gyógyító és meditációs estről:

Időpont: Október 14. péntek, 18.30 – 21.00 óra

Helyszín: Istennő Templom, Budapest, Erzsébet körút 58. I. emelet

Részvételi díj:

Ha érzed, hogy hív a program, és október 3-ig jelentkezel illetve befizeted a díjat, akkor a részvételi díjad 3 500 Ft. Október 4. és október 13. közötti jelentkezés és befizetés esetén a részvételi díj 4 000 Ft.

A létszám korlátozott, ezért helyedet a díj előzetes befizetése esetén tudjuk biztosítani. Jelentkezésedet követően e-mailben megküldjük a részleteket.

Jelentkezni itt tudsz: szilvi@simratyogaworld.com, a neved, e-mail címed megadásával. Az üzenet tárgysorába írd be, kérlek: Bőségteremtés

Erről a programról itt olvashatsz bővebben.

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend