Tavaszodik. A levegőben szinte érezhető az újrakezdés energiája. Indulnál már a vágyaid irányába, de néha olyan, mintha láthatatlan, rád fonódó, sötét karok ölelnének? Érzed, hogy a jobbnál jobb lehetőségek ott vibrálnak körülötted, de még egyik sem kézzelfogható számodra, és a karok visszahúznak, még nem engednek?

Lazíts! Lélegezz! Március idusától könnyebbednek az energiák, és megtapasztalhatod belső viharaid után a szivárványt. Beleszagolhatsz az eső áztatta rétek illatába, amit a nap sugarai szárítanak fel. Az orrodban érezheted a felfrissült föld illatát. Ha elkeserednél, legyen előtted ez a kép, és tudatosítsd, hogy minden vihart szivárvány követ! Hogyan lesz a viharból szivárvány? Egyszerűen csak megtörténik. Bármilyen vihar, káosz, rendezetlen ügy, adósság, betegség, szerelmi bánat legyen is az életedben, ha arra összpontosítasz teljes szívedből átélve, amit szeretnél, akkor a szivárvány egyszer csak megjelenik. 

Emlékszel, milyen meglátni a szivárványt? Nekem rengeteg olyan emlékem van, mikor gyermekkoromban a szüleimmel utaztunk autóval, és hirtelen, teljesen váratlanul valamelyikük felkiáltott: Nézzétek, egy szivárvány! Légy olyan, mint egy gyermek, és tudd a szívedben legbelül, hogy hamarosan meglátod!

„ Az életnek jónak kellene lennie mindenki számára. És ha még nincs így, csak egy kis vibrációs kiigazításra van szükség, kevesebbre, mint az sokan képzelitek”- Abraham

A vibrációs kiigazítást a gondolataid, az érzelmeid világában keresd. A csakrák, testünk hét energiaközpontja, a tudatosság kapui. Ha törődsz velük, ha kitisztítod és hangolod őket, akkor egy tisztább, és erősebb rádióadást vehetsz az Univerzumból. Ez a legjobb módja annak, hogy gyorsan és eredményesen emeld a tudatossági, érzelmi és energiaszintedet, vagyis a vibrációdat. Ez segít abban is, hogy rálelj azokra a vágyakra és célokra, amelyek a teljességbe vezetnek, és azok a fizikai valóságban is láthatóvá váljanak.

Ezt a vibrációs kiigazítást tapasztalhatod meg velünk március 24- én

Az egy nap önmagadért

egész napos csakragyógyító és harmonizáló programon. A gyökércsakrával foglalkozunk játékosan, örömben, amelynek állapota befolyásolja a fizikai világhoz, az anyagi javakhoz, az ősbizalomhoz való viszonyunkat. Ha ez a csakra nincs teljesen rendben, akkor a fenti területek újra és újra problémát fognak jelenteni. Ha kiigazítod az energiát, akkor spontán módon alakul ki a bőség, a biztonság az életedben, és a bizalom érzése a szívedben.  A gyökércsakrából indul a kundalini kígyó, amely az életenergiánkért, a vitalitásért felelős.

Ha március 13-ig, azaz a mai napon jelentkezel még jóval kedvezőbb áron lehetsz köztünk.

Olvass a gyökércsakra programról tovább itt!

Nemsokára Jászberénybe utazom, ahol március 23-án egy 3 órás program keretében arról fogok érdekes információkat megosztani, hogy hogyan és mire tanít minket 2013. Szeretettel várok mindenkit, akik Jászberényben vagy a közelben laki, vagy éppen arra jár, és szeretné megtudni, hogy hogyan és miben segít nekünk ez az év.

A programról olvass tovább itt!

A program Facebook oldalát itt találod! Örülünk, és köszönjük, ha lájkolod és megosztod.

A Szivárványhídat, mint a magasabb tudatosságba vezető átjárót az ősi maják is ismerték. Úgy tartották, hogy a szivárványhíd vezet át a fátyolon túli világba, abba a világba, ahol minden félelem megszűnik. Képzeld el azt a világot, ahol az ott élők nem versenyeznek, nem bántják meg egymást. Nem akarnak mindent ellenőrizni, mert nem félnek. Egyszerűen csak ráhangolódnak a Lét, egy általunk is vágyott formájába, ahol minden és mindenki harmóniában él. A Szivárványhíd, mint lehetőség, mindenki számára megadatott, és csak rajtad múlik, hogy átsétálsz- e rajta. Ezen a szivárványhídon vezetlek át, ha csatlakozol hozzánk március 27-én, Teliholdkor az

 

Átkelés az Szivárványhídon

gyógyító és meditációs esten.

Ezen az esten:

  • megnézzük, hogy milyen érzések, és gondolatformák tartanak még bennünket régi kereteink között
  • szeretettel elengedjük őket
  • meggyógyítjuk az utánuk maradó lenyomatokat az energiamintázatunkban
  • meditációban megtapasztaljuk, hogy milyen keretek nélkül, mégis biztonságban létezni
  • behívunk olyan őserőket, amelyek megerősítenek bennünket az úton jártunkban
  • átsétálunk a Szivárványhídon, ami az új energiába, a Fénybe, és a szeretetbe vezet

 

Időpont: Március 27. szerda, 18.00-tól 20.30-ig

Részvételi díj: 4 400 Ft

Kedvezményes előjelentkezési lehetőség!

Ha jelentkezésedet március 22 – ig jelzed felénk, és befizeted a részvételi díjat, akkor 4 400 Ft helyett 3 900 Ft-ért biztosítjuk a helyet számodra.

Jelentkezésedet kérjük, itt jelezd: jelentkezem@simratyogaworld.com A tárgymezőbe írd be: Szivárványhíd

 

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

 

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked. 

Send this to a friend