Van a kundalini jógában egy kifejezés, amit gyakran használnak, és ez a kaliber. Maga a szó a cső belső átmérőjét jelöli, és általában lőfegyverekkel kapcsolatban merül fel a normál életben.

A kundalini jógában azonban inkább szellemi kaliberre utal, még inkább energetikai kaliberre, és számomra a befogadás, áramoltatás, emelkedés fogalmakhoz kapcsolódik.

Azt a kapacitást jelöli, amivel elérhetjük a nagyszerűséget az életben. Az örömnek, boldogságnak, Isten segítő kezének, a jólétnek a befogadását jelenti.

Emlékszem Szepes Mária egy üzenetére, ahol arról beszél, hogy mindenki egy bizonyos befogadóképességgel rendelkezik. Bár nem használja kifejezetten a kaliber szót, mégis arra utal. A teremtő Szeretet áramlása végtelen és kifogyhatatlan, de csak annyit vagy képes felvenni belőle, amekkora a kalibered és a kapacitásod. Mária a Niagara vízesést hozza példának. A víz csak árad, és zuhog lefelé, hatalmas és kifogyhatatlan, de ebből a vízből mindenki annyit tud felfogni, amekkora az edénye.

A jó hír az, hogy az edény, a szellemi kaliber és kapacitás növelhető, ugyanúgy, mint a fizikai. Minden kaliber és kapacitás növelhető, ha valakinek szándéka, hogy minél több csodát, szépséget, örömet tapasztaljon az életben. A tapasztalás, amit a tudatosság kaliberének növelése hoz, gyönyörű és ámulatba ejtő.

Amit a kalibernövelés segítségével tapasztalhatsz: erősebb, szebb és fiatalabb test; aktív és nyitott csakraközpontok; a képesség, hogy irányítsuk és mozgassuk a tudatosság energiáját finomenergetikai szinteken a testben; meditatív elme, amely éber, érzékeli és áramoltatja az energiát az egész testben; érzelmi egyensúly; spirituális egyensúly, nyitott szív és áramló szer-etet, és ennek manifesztációja a fizikai valóságban.

Mindennek az öröm az eredménye. Öröm élni, öröm dolgozni, öröm ölelni. Ha folyamatos örömben vagy, akkor egy nap arra ébredsz, hogy boldog vagy. A boldogság pedig egy állandó hálaérzetben nyilvánul meg, ami tovább fokozza az örömöd.

Pedig csak úgy kezded, hogy elkezdesz jógázni. Vagy éppen csikungozni. Vagy együtt a kettőt, ahogy mi most novemberben tesszük majd. Mozdítod a tested, meditálsz vagy mantrázol úgy, ahogy a több százezer éves tantrikus hagyományok javasolják. Akármilyen szögből tekintesz erre a hatalmas tudástárra, mindig újat találsz. Azt, hogy milyen szögből tekintesz rá, legjobb, ha a vágyaid, és a belső megérzéseid vezetik. Megszületik benned egy vágy, egy igény, azt elkezded felkutatni, és árad feléd a végtelen energia. Kérdés, hogy mennyit tudsz belőle befogadni

Engedd be a csodát az életedbe, növeld a kalibered! Határ a csillagos ég! Minden megérkezik oda, ahol van rá tér!

Ez a belső teret fogjuk kitisztítani, megnövelni, és betölteni a Teremtő Szeretet hétvégi elvonuláson 2018. november 16- 18-ig.

 

A novemberi energiák most nagyon támogatják a megtisztulást, mindennek elengedését, ami blokkol, ami szűken tart, ami nem engedi, hogy növekedjen a tudatosságod, az életszínvonalad, a szer-etet szintje az életedben. Tisztulj meg, növekedj és engedd, fogadd magadba a Teremtő Szeretet arany fényét!

 

Olvass tovább az elvonulásról, és csatlakozz hozzánk, ha érzed a hívást!

 

Szeretettel várunk!

 

Mónika és Kata

 

Send this to a friend