A kundalini jóga tanításai felölelik a teljes emberi életet, fizikai, mentális, szellemi és spirituális síkon. A gyakorlatok és meditációk mellett, melyeknek fő célja az energiaszint és a tudatosság növelése, a tanítások átadják a kulcsokat életünk minden területének megoldásához, így belépési lehetőséget ajándékozva a nagyobb harmónia átélésébe.

Ilyen életterület a szerelem, párkapcsolat és házasság is. Óriási szerencsének érzem, hogy pár évvel azután, hogy megismertem a Páromat, találkoztam a kundalini jógával. Ha nincs ez a mentőöv, akkor már biztosan elsüllyedt volna a kapcsolatunk a karma útvesztőjében és a családi és emberi intrikákban.

Így viszont úgy érzem, mintha a 10 guru és a kundalini jóga tanítások mind mellettem álltak volna, mintha a spirituális családom lennének, és vigyáztak rám és a kapcsolatra is. Így nemhogy elsüllyedt volna a kapcsolatunk, de még közelebb léptünk egymáshoz, magasabb szintre került az együttműködés, egymás tisztelete és szeretete.

A kundalini jóga a családosok jógája, vagyis egyszerre tapasztalhatjuk meg gyakorlása segítségével a spirituális célt, azaz a kundalini energia felébresztését és az Eggyel való egyesítését a korona csakrában, és a földi síkon életünk kiteljesítését. Ehhez nemcsak a tanítások állnak a rendelkezésünkre, hanem mintha egy spirituális patikába lépnénk a különböző kriják, meditációk, mantrák és légzőgyakorlatok által, hiszen minden kihívásra van „orvosság” a kundalini jóga eszköztárában.

A szerelemben és párkapcsolatban is mindig a legfelső célt kerestem, vagyis azt, hogy a lélektársammal valósíthassam meg a fizikai szinten a szerelmet és a családot úgy, hogy közben hozzásegítsük egymást saját isteni lényünk megéléséhez. A kundalini jóga adta eddig a keresésem során a legtisztább, legártatlanabb és legbölcsebb forrást, amelyből táplálkozhatom és fejlődhetek. Az eredeti forráshoz vezet el, és a saját lelkünk bölcsességéhez, de mindehhez hozzájárulnak az előttünk járó bölcsek és jógik tapasztalatai és tudása. Mindenki számára adott a lehetőség, hogy mindezt átszűrve a saját élettapasztalatán, megélje a saját életének kibontakozását. Ahogy a tanításokat megtapasztaljuk a gyakorlatban is, az élet leegyszerűsödik, nagyon sok „aha élménnyel” megajándékozva.

 

Ezért indul el hamarosan az Isteni kapcsolatok * két test, egy lélek online kurzus.

 

A kurzus célja, hogy a benne foglalt tudás és kundalini jóga gyakorlatok és meditációk segítségével igaz, mély szeretetteljes kapcsolataid legyenek mindazokkal, akik fontosak számodra. A kurzus anyaga különösen a szerelmi, házastársi kapcsolatok emelését szolgálja, de amit általa megtanulsz, minden emberi kapcsolódásodat emelheti.

 

„ A férfi soha nem ismeri meg a nőt, és a nő soha nem ismeri meg a férfit, amíg nem olvadnak össze a magasabb tudatosságban.”
Yogi Bhajan

 

Egy kapcsolat energiacserét jelent két ember között. Az isteni kapcsolat pedig isteni energia cseréjét jelenti két ember között. Az ilyen kapcsolatban kölcsönösen emelkedtek, egy szeretetteljes, megtartó közegben. Erre születni is lehet, de meg is lehet tanulni olyan partnerré válni, és olyan partnert vonzani, akivel isteni kapcsolódást valósíthattok meg, mindenki örömére.

 

Az Isteni kapcsolatok online kurzusra május 25-ig 20 % kedvezménnyel jelentkezhetsz!

 

Mit kapsz, ha részt veszel rajta?

• 11 héten át heti egy leckét
• Jógikus tanításokat a harmonikus kapcsolat megteremtéséhez
• Egy gyakorlatsort videón, amely segítségével energetizálhatod a kapcsolatodat, és elengedheted a múlt fájdalmait.
• Egy meditációt videón, amivel fejlesztheted a tudatos kommunikációt (eddig még ne ismertettem más fórumon).
• Egy gyakorlatsor, amely segítségével több pránát, életenergiát és gyógyító energiát vihetsz a kezeidbe és az érintésedbe.
• Egy meditációt videón a házasság és az anyagiak stabilitásáért
• Praktikus tanácsokat az életviteletekhez.
• 3 e-mailes kérdezési lehetőséget, amely segítségével még finomabban hangolhatjátok a kapcsolatotokat.

 

Az Isteni kapcsolatok- két test, egy lélek online kurzus részleteit itt találod. Olvass tovább és jelentkezz most!

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika/ Simrat Kaur

 

Send this to a friend