csodaVisszanézve az elmúlt pár évre, arra jöttem rá, hogy minden nehéz helyzetet azért vonzottam be, hogy bebizonyosodhasson, hogy a szeretet ereje által bármit képes vagyok megváltoztatni. A nehéz helyzeteknek csak annyi volt a szerepe, hogy hozhassak egy döntést, hogy mit választok. Visszanézve azt látom, hogy imádtam azokat a helyzeteket, amiről már mindenki lemondott.

– ÁÁÁ. Fordulj el ettől! Ez túl nehéz. Tönkre fogsz benne menni. – Jöttek másoktól a bölcs meglátások, és én ekkor megnézhettem, hogy mit érzek én, mit szeretnék én egy adott helyzettel kapcsolatban. Gyakorolhattam, gyakorolhatom a teremtőerőmet. A folyamat most is tart, és a tudatosság változása ebben az esetben az, hogy egyáltalán nincs szükség nehéz helyzeteket generálni, hogy kiderülhessen, hogy a csoda működik. Egyszerűen elég egy attitűdöt választani. Minden csoda mögött a szeretet áll.

Minden csoda a szeretet műve. Csodák akkor történnek, ha elfordulunk a rossztól, és a szeretetre összpontosítunk. Az utóbbi időben azonban másképp nevezem ezt magamban: szer-elemnek. Ez egy rezgésszinttel még magasabb minőséget jelent számomra. Amikor szer-elemmel vagyok telítve, akkor szép vagyok, sugárzok, adni szeretnék (természetesen csak annak, aki képes elfogadni), és akik mellettem töltenek egy kis időt, feltöltődnek szer-elemmel, ők is széppé és sugárzóvá válnak, és viszik tovább a szer-elmet a túlsó partra. Ki viszi át?- hangzik el a versben is. Te viheted át, ha úgy döntesz, mert ez a lehetőség mindenki számára adott. A lehetőség, és a csoda ugyanazt jelenti.

Ennek a képességnek az ünneplésére, erősítésére, megszentelésére hívunk Karacs Ildikó hangterapeuta, énekes, művészetterapeuta barátnőmmel május 28-án este. Ahogy erről írok, átjár a szer-elem izgalma, és látom magam előtt, hogy fogunk együtt csodákat létrehozni.

Az ötödik elem, a szerelem folyamatosan ott van körülöttünk legfeljebb nem vesszük észre, vagy nem hisszük el, hogy velünk is megtörténhet.

A május a szerelem hónapja, és egészen a nyári napfordulóig ( június 21.) minden természeti erő azt támogatja, hogy észrevegyük, befogadjuk, és áramoltassuk a szerelmet.

Szeretnétek elengedni blokkjaitokat? Arkangyali kapcsolatteremtő gyógyító térben ellazulni, beengedni a gyógyító energiákat, megengedni az elengedést?

Tisztító, lelki blokkoldó rezgésekkel teli együttlétre, ének-hangfürdőre várunk Benneteket.

a Szerelem ünneplő gyógyító és meditációs esten

május 28-án, 17-től 20 óráig!

szer-elem3

Az este során vezetetett meditációval, kristálytálakkal, sámándobbal, mantrákkal és érintéssel  gyógyítjuk a korábbi téves észleléseinkből, és félresikerült kapcsolatainkból származó sérüléseinket, és felkészítjük testünket, érzelmeinket, és gondolatainkat a Szer- elem érzékelésére és befogadására.

Akkor is várunk, ha még várod azt a valakit, akivel átélheted a szerelmet, és akkor is, ha már melletted van, de szeretnéd a szerelem érzését mindkettőtök számára felerősíteni, érzékelhetőbbé varázsolni. Várunk, ha szeretnéd az Életet több szerelemmel a szívedben tapasztalni.

Május 28-án este Szer-elemmel kapcsolódunk, fókuszban a szívcsakra lesz. A meditációs est célja, hogy fizikailag feltöltődjünk, kiegyensúlyozzuk érzelmeinket, meggyógyítsuk régi fájdalmainkat és sérüléseinket, szer- elemmel töltsük fel önmagunkat, és megnyissuk a szívcsakránkat.

  1. csakra ( szívcsakra) A mellkas közepén helyezkedik el.

Segít az érzelmek megélésében, a szeretetteljes kapcsolatok kiépítésében.

Hozzátartozó mirigyek és szervek: csecsemőmirigy, szív, keringési rendszer, bolygóideg

Vezetett meditációval, hangterápiával, sámándobbal, hangtálakkal, s a csakrákhoz tartozó mantrák éneklésével, énekhang rezgésével tisztulunk, elengedjük amire nincs szükségünk, s emeljük a csakrák frekvenciáit.

A meditációs estet vezetik:

  • Karacs Ildikó (hangterapeuta, művészeti terapeuta, mantraénekes): ének, kristálytálak, hangtálak, sámándob, mantrák, vezetett meditáció
  • Arató Mónika (jógainstruktor, gyógyító, író): érintéssel gyógyítás, vezetett meditáció, mantrák

Ildikó csodálatos énekhangjával, és azzal a képességével varázsol el minket, hogy a hangszerek lelkével lép kapcsolatba, és úgy szólaltatja meg őket. Olyan neves rendezvények résztvevője, mint az Everness Fesztivál, Ozora Fesztivál, Spirifeszt, Moksha nap, Everness weekend, Vegetáriánus Fesztivál, Magyar Pszichiátriai Társaság Kongresszusa, stb.

A Szerelem ünneplő meditációs est pontos időpontja: 2016. május 28, szombat 17:00-tól 20:00-ig

Helyszíne: Budapest, 12.kerület Arató köz 1..

A meditációs est díja: 6 500 Ft.

A gyógyítás hatékonysága miatt kis csoporttal dolgozunk. A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében regisztráljuk.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgysorba kérjük írd be: szer-elem

Szeretettel várunk!

Ildikó és Mónika

Send this to a friend