Új korszak kezdődik a családi életünkben. A kisebbik leánykám hamarosan három éves lesz, szeptembertől óvodások leszünk. A nagyobbik leányom viszont hamarosan édesanya lesz, és így én is új titulust kapok :). Nagyon izgalmas, és örömteli ez az időszak, és most más szemmel kezdem én is látni Édesanyámat. Szerencsére mindig jó kapcsolatunk volt, amibe azért belefért, hogy néha voltak nézeteltéréseink. Az utóbbi évtized belső munkája, és szülőkkel való kapcsolat gyógyítása sok mindent felkavart bennem is. Ennek a szakasznak úgy érzem, vége.

Egy ideje csak azokat a tulajdonságait és „mintáit” veszem észre Édesanyámnak, amelyekért igazán hálás lehetek. Úgy érzem, soha nem leszek olyan tudatos anya, és olyan áldozatkész nagymama, mint amilyen ő. Aminek ő nagy mestere például az, hogy arra mindig nagyon figyelt, hogy minden földi jóból, dicsérő szavakból, és az ő szeretetéből és figyelméből egyenlően jusson a testvéremnek és nekem. Egy pillanatra nem felejtette ezt a tudatosságát. Emlékszem például egy kisgyermekkori élményemre, amikor ő egy néninek mesélt rólam, és a húgomról. Emlékszem rá, hogy mennyire figyeltem a szavaira, arra, hogy kiről mond több jót. A megkönnyebbülés érzése is velem van, amikor elkönyveltem magamban, hogy anyukám szavai alapján pont egyformán jók vagyunk. Beleképzelem magam a helyébe, hogy mennyire mérlegelte a szavait, hiszen amilyen érzékeny, biztosan érzékelte, hogy figyelem őt ebben a helyzetben.

Eszembe jut az az emlék, mikor a nagylányom még kicsi lány volt, és én otthon voltam vele, enyhén belefásulva az otthonlétbe. Anyukám megjelent egy csokor gyönyörű, tarka szagos bükkönnyel, és máris vidámmá tette a napom. Mindig számíthattam rá az élet minden helyzetében, csak szólnom kellett neki, és azonnal azt nézte, hogyan segíthet. Én nem csinálom még ilyen ügyesen a dolgokat, mint ő, de egyre több pozitív példa jut eszembe vele kapcsolatban. Spontán, de nem véletlenül hullanak rám most ezek az emlékek. Tanulni szeretnék tőle. Figyelem őt, most ebből a nézőpontból, és végtelenül hálás vagyok, hogy ilyen fantasztikus Anyukám van.

Korábban dolgoztam már azzal, hogy mit nem szeretnék úgy csinálni, ahogyan ő, és a megbocsátással is. Ha ezeket a dolgokat nem dolgoztam volna fel, akkor valószínűleg azok a sérelmek, és traumák, amit a szülők óhatatlanuk okoznak a gyermekekben, még most is távolabb tartanának minket egymástól. Megtanultuk egymást kezelni, és mindketten sokkal inkább tiszteletben tartjuk egymás belső világát, ízlését, életvitelét, mint korábban. Kevesebb a súrlódás, nagyobb az elfogadás, és jobban együttműködik az egész családunk energetikailag, mint korábban.

A folyamat része volt a 40 napos megbocsátás program, amit végigcsináltam, és érzékelhetően változást hozott a kapcsolatukban, az őszinteségi szintben, és az együttérzésben, és szeretetben. Nemcsak ez változott azonban, hanem ennek hatására a párkapcsolatom, és a családi életem is. A megbocsátás fontosságának, és mikéntjének megértése, pedig általában segít a jobb emberi kapcsolatok, és a jólét megtapasztalásában. Jólét alatt azt értem, amikor jól vagy önmagaddal, a kapcsolataiddal, a változás kellős közepén is a tudatosságod győzedelmeskedik minden nehézség felett, és hogy képes vagy érzékelni, és befogadni az élet áldását, és szépségét.

Szeretettel ajánlom a következő programokat, melyek abban segítenek, hogy boldogabban és jobban élj!

Jólét teremtő workshop

 Június 6-án szombaton,  16 órától 20 óráig

jólét

Ezen a workshopon annak érdekében teszünk, hogy növeljük a tisztánlátásunk, harmonizáljuk az elménk működésést, és megtapasztaljuk a semleges elme állapotát, ami úgy alakít át, hogy meg tudd teremteni, és be tudd fogadni a jólétet. Ha a megfelelő módon működik az elméd, a megfelelő dolgokkal foglalkozol, harmonikussá válik a viselkedésed, és a szavaid, és a megfelelő emberekkel találkozol.

A workshopon Yogi Bhajan által tanított kundalini jóga meditációkkal dolgozunk, és a tanításait is megismerjük a bőség, és jólét területeire vonatkozóan. Mindezt úgy, hogy a saját életünk tisztul meg, és minősül át, és érthetővé válik számunkra az út, ami a múltból jött, és a jövőbe vezet.

„Minden bölcsesség benned van. Minden tudás benned van. Minden erő benned van. Nincs semmi, amit kívülről szerezhetsz meg. Egyszerűen csak fel kell szabadítanod.” – Yogi Bhajan 

Öt területet érintünk a meditációkkal:

  • a léted kitágítása: amikor megérted saját önvalódat, minden, amit szeretnél, 100 szorosan érkezik el hozzád.
  • a blokkok eltávolítása: egy jólét mandala és mantra segítségével fogunk gyakorolni. A Yogi Bhajan által ajánlott mandalát minden résztvevő megkapja, ami segít az otthonodban is magasan tartani a tudatossági szintedet.
  • az elme tisztítása és az intuíció megerősítése: az intuíció segítségével tapasztalhatod meg az önvalód üzeneteit, és teremthetsz egyre nagyobb jólétet.
  • a szavak ereje: Yogi Bhajan megerősítésekkel fogunk dolgozni, és azokkal meditálunk, utána pedig otthon is használhatod.
  • a siker megteremtése és mások szolgálata: a gyakorlásunkban a Jupiter energiájának segítségével fejlődünk majd. A gyakorlat elég erőteljes ahhoz, hogy kitisztítsa a szemetet a tudatalattidból. Az elektromágneses pszichéd az Univerzális elektromágneses mezőre hangolja.

Hozzájulás a fejlődésedhez : 5 900 Ft / fő.

Ha jelentkezésedet május 29-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a workshop most csak 5 300 Ft!

Jelentkezni itt tudsz, az e-mail tárgysorába írd be kérlek: Jólét workshop

Bővebben itt olvashatsz a programról!

Ha a kapcsolatod az Édesanyáddal gyógyulásra vár, ha nem bocsátottál meg neki, akkor gondjaid lehetnek a kapcsolatok, különösen a párkapcsolat területén. Ha Édesapáddal vannak még megoldatlan sérelmek az életedben, ha nem bocsátottál még meg neki, akkor a nehézségek a hivatásod területén jelentkeznek. Amennyiben kiigazítod az energiát az Édesanyáddal és Édesapáddal való viszonyodban, úgy az életed is kiteljesedik, és megtapasztalhatod a boldogságot.

A jó hír az, hogy ezeket a dolgokat rendezni lehet, még akkor is, ha most haragban vagytok, vagy nem tartjátok a kapcsolatot, és akkor is, ha ők már nincsenek ebben a dimenzióban.  Az új tudatosság azt jelenti, hogy megváltozott bennünk, emberekben valami. Közelebb kerültünk a Teremtő észleléséhez önmagunkban, így lehetőségünk van kevesebb erőfeszítéssel, könnyedebben helyreigazítani olyan energiákat, amelyek gátolnak, és azt az életet teremteni, amit valóban szeretnénk. Ezért, ha úgy érzed, hogy ezzel a témával már rengeteget foglalkoztál, és alig változott valami, akkor is arra biztatlak, ne add fel, változtass szabad akaratodon keresztül a jelenlegi helyzeten.

Megbocsátani? Jó, de hogyan? Hiszen ez a legnehezebb. Most egy olyan programra hívlak, ami segít kiigazítani a szüleiddel való kapcsolatodat, így kiteljesíteni az életedet.

Kiteljesedés 2.0 webkurzus

Magamhoz ölelem az Édesanyámat avagy 40 nap alatt közelebb a Teljességhez

Kiteljesedés 2.0

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva.

A kurzus június 22-én indul! Amennyiben jelentkezésedet június 10-ig jelzed, több kedvezmény közül is választhatsz.

Olvass erről tovább itt!

A nyári egy hónapos szünet előtt már csak néhány alkalommal van lehetőség négyszemközti kezelésekre és egyéni numerológiai elemzésre és jógaterápiára.

A következő szabad időpontok elérhetőek júniusban:

  • Június 4. csütörtök 10 óra
  • Június 4. péntek 10 óra
  • Június 10. szerda 13.30
  • Június 11. csütörtök 10 óra
  • Június 17. szerda 10 óra

Az alábbi egyéni kezelésekből, és terápiákból választhatsz:

Egyéni jógaterápiás foglalkozás

jógaterápiaEz egy négyszemközi találkozást jelent, melynek során a numerológiai képletedből, vagyis a születési dátumodból kiindulva megismerheted az öt számot, és a hozzájuk tartozó minőségeket, amelyek megadják az életed kereteit, lehetőségeit és feladatait. Megtudod, hogy mi a lélek által megjelent teszt az életedben, és hogyan mehetsz át rajta sikeresen. Megtudod, hogy mi a kihívás és a megoldás a külvilággal, és más emberekkel való kapcsolataidban. Megismerheted, hogy milyen ajándékot kaptál az utadhoz, milyen látnak téged mások, és hogy milyen ösvényt kell bejárnod, hogy teljesnek, és sikeresnek érezd az életedet. Ezek alapján választok neked jóga kriját, és meditációt, amelyek abban segítenek, hogy át tudj menni a teszten, amit az első két számod jelenít meg. Ezeket együtt gyakoroljuk, és megkapod a feladatok leírását is, hogy otthon is tudj gyakorolni.

Olvass erről tovább itt!

Access Bars kezelés

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. AzAcces Bars Access ahhoz nyújts segítséget, hogy (f)elismerd magad végtelen lényként, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad. Mint végtelen lény minden lehetséges számodra, mindenkor és mindig teljes választásban vagy.

Olvass erről többet és jelentkezz itt!

Access Body kezelések

Access BodyA Body kezelések során olyan fontos szerveket tisztítunk az energetikai blokkoktól, mint a harmadiksszem, csecsemőmirigy, máj és vesék. Felszabadul a tested, és könnyebbé válik az életed.

Olvass erről tovább itt!

 

 

Szeretettel várlak!

Simrat Kaur/ Arató Mónika

Send this to a friend