kiútAhogy erről már korábban is írtam, a 2014-re vonatkozó jóga szútra a következő: “Minden akadályból van kiút.” Ez azt jelenti, hogy azok a történések és személyiségrészek, amelyek akadályként jelentkeztek az életedben, most lehetővé teszik, hogy általuk ugorj egy nagyot önmagad meghaladásában.

Ahogyan egyre beljebb lépünk a Vízöntő korba, ez mind nyilvánvalóbbá válik. És nem csak a számtalan modern felfedezés miatt folytonosan átalakuló kommunikációban és gazdaságban, hanem a sémákon túlmutató gondolkodás képességében és szükségességében is.” – Yogi Bhajan.

Ez az év lehetőséget nyújt arra, hogy meghalad a korlátaidat, és túllépj az akadályokon,rebirthing amelyekből 2013-ban jócskán tapasztalhattál. Előhívják belőled a „feltaláló” archetípust, aki a legnehezebb helyzetekre is talál megoldást. Hajt a belső vágy, hogy újjászüless, hogy levágd magadról karmád terheit, hogy kitörj abból a helyzetből, amibe a régi mintáid eddig hajtottak. Igazam van? Te is ezt érzed? Egyre többen vagyunk most hasonló frekvencián, és ettől hozhat ez az év olyan kirobbanó energiát, ami társadalmi változásokat is okoz.

Milyen hozzájárulással akarod a világot gazdagítani? Bármi is az, az elkövetkező évben és években nyílik majd útja-módja, hogy elérd. Készülj rá és készítsd fel magad tudatosan!

2014. január 11 -én, szombaton, szeretettel meghívunk a

Varázslatos 2014” című meditációs estünkre,

Varázslatos 2014

amely során,

• hálát adunk a 2013-es évért,

• megálmodjuk a 2014-as évet,

• útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat,

• kiküldjük az Univerzumba vágyaink nyilait a legfontosabb életterületeinkre vonatkozóan, mint a párkapcsolat, bőség, egészség, hivatás, kikapcsolódás, spiritualitás…

• megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik,

• közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

Időpont: 2014. január 11. szombat. 16:00 órától 20:00 óráig

Helyszín: Budapest, XII. kerület. A pontos címet jelentkezésed esetén levélben küldjük el számodra az összes tudnivalóval együtt.

Részvételi díj: 5 900 Ft/fő.

Kedvezmény!

Ha 2014. január 7. éjfélig jelentkezel a programra, és befizeted a részvételi díjat, akkor az számodra most 5 900 Ft helyett csak 5 400 Ft.

Várunk szeretettel, ha azt szeretnéd, hogy vágyaid nyilai 2014-ben célba érjenek. Add meg a nyilaknak az irányzékot…, hogy felkészülve, önfeledten érkezhess meg az Új Évbe!

Jelentkezni itt tudsz, a címsorba kérlek írd be ”Varázslatos 2014″.

2014. január 16 -án, szerdán 18.30-től szeretettel várunk

Teliholdas meditációs est a Vízöntő kor mantráival

Telihold

rendezvényünkre.

Ezen az estén 7 olyan mantrát fogunk a szakrális térben együtt zengetni az előírásoknak megfelelően, amit Yogi Bhajan ajánl segítségül a Vízöntő kori tudatosságba való megérkezéshez.

A Telihold, a közösségi éneklés ereje, és a szent mantraszövegek segítenek minket egyéni, családi és közösségi céljaink elérésben.

A rendezvény 20.30-kor ér véget.

Részvételi díj: Adományos

A terem befogadóképessége miatt kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt! A tárgysorba írd be: mantraest

Bővebben itt olvashatsz a programról!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha feltünteted a szerző nevét, illetve a www.simratyogaworld.com oldalt, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend