Rend a lelke mindennek!” Te is sokat hallgattad gyermekkorodban ezt az intelmet? Én igen, és nem mondanám, hogy egyértelműen pozitív érzelmeim kapcsolódtak hozzá.  Inkább valami bűntudatfélét fedeztem fel magamban a mondat hallatán: vajon mit mulasztottam el megtenni?

Mára azonban teljesen másképp látom, és mélyen egyetértek az igazságával. Felfedeztem ismét a magyar nyelv varázslatosságát. Nyelvünk a lélek nyelve, és nem hiába vesszük a szánkra a Lélek kifejezést. Rend a lelke mindennek. Számomra ez azt üzeni jelenlegi tudatossági szintemen, hogy amilyen egy dolognak az esszenciája, olyan lesz az a valami a valóságban is. Ha egy dolog, személy, történés esszenciája igaz, akkor az a dolog, személy, történés a valóságban is igaz lesz. Nem tévút, nem csalódás, hanem teremtés. Teremtése annak, ami igaz és szép, ami lélekszintű.

A teremtésben minden valamiféle magból növekszik ki. A növény egy magból születik, egy embrió két mag találkozásának csodálatos eredménye, az életünk pedig maggondolatokból virágzik ki. Önmagunk magját, esszenciáját érdemes felfedezni, ami elvezet az ön- azonos, boldog élethez, ami nem más, mint a ki vagyok én kérdésre az igaz válasz megtalálása.

Ez egy életre szóló feladat, és a kérdésre a válasz mindig egyre tisztább és tisztább lesz. Ez azonban egy folyamat, ami néha nem könnyű, de minden hullámvölgyön át lehet jutni hittel és szeretettel. Nemrégiben egy szöveget találtam és mélyen egyetértek vele, mivel magam is ezt éltem át:

„Mindenki csoporthoz kíván tartozni, nemcsak egyetlen csoporthoz, hanem többhöz.

Csatlakoznak valamilyen vallási közösséghez, politikai párthoz, a Rotary Clubhoz… és még sok-sok egyéb kis csoportosulás akad, ahová tartozni lehet. Mindenki arra vágyik, hogy a nap huszonnégy órájában támogassák, mert e nélkül a hamis támogatás nélkül nem tud létezni. Abban a pillanatban, hogy magára marad, egyfajta különös őrület érzése lesz úrrá rajta. Sok-sok éven át úgy hitted, hogy vagy valaki, és akkor hirtelen, egy magányos pillanatban rádöbbensz, hogy tévedtél. Félelem ébred benned: akkor hát ki vagy?

És sok-sok évnyi elfojtás után… beletelik némi időbe, amíg kiderül a valóság. A két állapot között húzódó szakadékot nevezik a misztikusok “a lélek sötét éjszakájának”, ami rendkívül találó kifejezés. Nem vagy többé hamis, de nem vagy még valóságos sem. A pokol tornácán állsz, nem tudod, ki vagy.”- Osho

A lélek sötét éjszakájából az a kivezető út, ha befelé utazol, még közelebb az esszenciához, aki te vagy. Önmagad csendjében elmerülve emelkedik ki minden kérdésre a válasz. Lélekszinten keresel, és lélekszintű válaszokat kapsz. Lélekszinten pedig már nincs mellébeszélés, nincs kudarc és nincs fájdalom. Helyette teljesség van.

A teljességhez meditációban jutsz a legközelebb, és lélekszintű találkozások, beszélgetések kapcsán.

Ha most már te is az igaz válaszokat szeretnéd megtalálni, akkor csatlakozhatsz hozzánk a 2012. február 21-én újra induló „Belső erő” meditációs iskolában.

Ildikó, aki nemrégiben végzett az iskolában így ír arról, amit ő tapasztalt meg:

„A meditációs iskola a legtöbbet adta nekem az életemben eddig. Rengeteg felismerést hozott, új utat nyitott, a legtöbbet tanultam és tapasztaltam. Minden pillanatban vártam a következő találkozót és a köztes időkben a házi feladatok segítettek az „új valóságom” megtalálásában.

Most már tudom, az út, amin elindítottál az egyetlen út, ami létezik. Nem akarok mást és nem ismerek azóta mást. A tapasztalások felismerésekkel, önmagammal való szembenézésekkel jártak. Kifinomultak az érzékeléseim, feltűnnek olyan dolgok, amelyeket eddig észre sem vettem. Tisztábban, élesebben látok, hallok.

Aztán egyszer csak valami megfogalmazhatatlan, határtalan belső béke és nyugalom öntött el. Ezzel a belső harmóniával figyelem a világot, és élem az életemet. Minden tanításod, minden szavad a Szeretet valódi megéléséről szól, éltetnek és segítenek.”- Ildikó

Ha időben jelentkezel a „Belső erő” meditációs iskolába, akkor kivételes kedvezményekhez jutsz. Erről és a végzettek tapasztalatairól itt olvashatsz bővebben.

Lélekszintű válaszokat találsz akkor is, ha személyesen találkozol velem 2012. január 5-én, csütörtökön a

Blokkoldó beszélgetésen és gyógyításon a szerelem bevonzásáért.


Két dolgot érdemes tisztán látni ahhoz, hogy meggyógyuljanak az életünkben az eddigi minták, és végre azt a társat vonzzuk be az életünkbe, akivel megtapasztalhatjuk a harmóniát és a boldogságot. Egyre pontosabban kell látni azt, hogy mit szeretnénk, felvállalva az összes titkos vágyunkat, és el kell távolítani minden blokkot, és ellenállást magunkból, ami meggátolhatja, hogy az álomkép valósággá váljon.

Ezen a gyógyításon együtt utána járunk a vágyaidnak, és oldjuk mindazt, ami gátolta a megvalósulásukat. Ha most jelentkezel, 2012-es startkedvezménnyel kerülhetsz közelebb válaszaidhoz, és a benned élő lélekszintű rendhez.

Olvass tovább és jelentkezz itt!

Szeretettel,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend