Amíg el sem gondolkozol azon, hogy ki vagy és mire születtél, addig nagyon megfelelő, ha kívülről irányítanak. Elhiszed, hogy a védőoltás megvéd, elhiszed, hogyha majd idős és beteg leszel, a társadalom gondoskodni fog rólad, ezért becsületesen befizetsz mindent, amit előírnak. Biztosítva vagy, és különben is, az emberek nagy része ugyanezt csinálja, akkor biztos így van jól. De akkor mi a szívedben állandóan jelentkező fájdalom? Miért tesz annyira reménytelenné, ha arra gondolsz, hogy az egész életed így fog eltelni? Mindegy, nem kell ezen gondolkodni, biztonságban vagy. Dolgozol egy vállalatnál, megkapod a fizetésed, az legalább biztos. Biztos?

A fenti gondolatok az én elmémet is évekig zárva tartották, és mindig elnyomták azt a késztetést, hogy megtudjam, mi a magasabb rendű értelme az életemnek. Mert abban semmi magasabb rendűt nem találtam egy idő után, hogy dolgozom egy multinacionális vállaltnál, hogy észrevétlenül a pénz vált az Istenné, akit szolgálok, hogy a főnököm folyamatosan hülyének néz, és az ötleteimet úgy adja el, minta sajátját. Időnként emelt a fizetésemen, hogy biztosan tartsam a számat. Aztán ezt nem bírtam tovább, és engedtem, hogy feltűnjön másoknak is, hogy az egész már nem érdekel. Önmagamat akartam megtalálni, bármi áron. Folyamatosan azt kérdeztem magamtól, milyen értéket hozok én létre? Egy ideig átmentem a másik oldalra, tréner lettem, és beosztottakat és vezetőket oktattam arra, hogy jó alkalmazottak legyenek. Nem sokáig ment az önbecsapás. Egyszerűen nem tudtam megjátszani, hogy lelkes vagyok. Elnézést kérek mindazoktól, akik hittek abban, hogy majd jó trénerré válok, és anyagi erőforrásokat fektettek belém. Nem akartam visszaélni a bizalmukkal, de azt láttam, hogy ők is számtalanszor eladják magukat különböző érdekek kedvéért. Úgy tudtam váltani, hogy mindent dobtam, lesz, ami lesz. Egy pillanatig nem bántam meg semmit, és hálás vagyok magamnak, hogy mégis csak a szívem győzött, azok az igazságok, amelyeket a szívemből éreztem annak.

Úton vagyok most is. A tanítás és a gyógyítás mellett anya és társ vagyok. Folyamatosan figyelek arra, hogy maradjon elegendő idő önmagamra is. Minden nap meditálok, hogy megmaradjon a lelkem irányítása. Ma már tudom, hogy sehonnan máshonnan nem kapok igaz információt önmagamról, csak belülről. Évről évre erősebb lettem, ami egyértelműen a meditáció, és annak a befektetett időnek az eredménye, amit önmagam megismerésére fordítottam. Az a hivatásom, hogy a felszabadulás útját másoknak is megmutassam, és hogy minden bátor jelentkezőt elvezessek legbelső csodás lélekbirodalmáig. A programok, amelyekkel várlak, mind azt támogatják, hogy egészségesebb, magabiztosabb, örömtelibb, bátrabb és szabadabb légy.

Most vasárnap, március 10-én kezdődik a „Belső erő” meditáció iskola tavaszi kurzusa. Legközelebb csak ősszel indul újabb. Ne hagyd hát ki a lehetőséget, és tanuld meg, hogyan ismerheted meg a benned rejlő végtelent. Olvass tovább a meditációs iskoláról, és jelentkezz itt!

Nőnapig kedvezménnyel jelentkezhetsz és bérletet is kedvezményesen válthatsz Az egy nap önmagadért csakratisztító napra, ahol elsőként a gyökércsakrával foglalkozunk.

A gyökércsakra egészséges működése a teljes élet alapja. Mint ahogy egy fának is szüksége van erős gyökerekre, hogy magához vegye mindazt, amit a Földanya nyújt számára az élethez, úgy számodra is nagyon fontos, hogy egészséges és életerős legyen a gyökércsakrád, hogy be tudd fogadni a bőség áldotta élethez szükséges javakat. Ha ez így van, a fizikai világban megállod a helyed, és képes vagy megteremteni a biztonságos létezés feltételeit. Innen indul a kundalini tűzkígyó, amely az élet- és teremtőerőt emeli csakráról- csakrára, egyre magasabbra benned.

Ha a gyökércsakrád alul- vagy túlműködik, akkor problémáid vannak a fizikai létezéssel, az ősbizalommal, az anyagi javak megteremtésével, és a gyökércsakrához tartozó szerveid sem működnek egészségesen.

Március 24-én, vasárnap találkozunk egy napra, 10 és 18 óra között, amelyen a gyökércsakrára összpontosítva:

  • tudatosítjuk a gyökércsakra energiáját, a hozzá tartozó szerveket, és életterületeket
  • feltárjuk a csakra torzulásait
  • kitisztítjuk és meggyógyítjuk a gyökércsakrát
  • egy energiaátadó rítus segítségével feltöltjük energiával
  • a harmonizált csakra működését összehangoljuk a többi csakrával
  • meditációban befogadjuk a meggyógyított csakra működéséhez szükséges új képességeket
  • örömmozgást végzünk, melyben megtapasztaljuk a csakra magasabb rezgésszintű érzetét és működését
  • egy szer-tartásban tudatosítjuk és behívjuk a vágyainkat a gyökércsakrához tartozó életterületeken

A gyökércsakra nap hatására a csakrád állapota harmonizálódik, így képes leszel nagyobb teremtőerővel, biztos lábakon állva megteremteni azt az életet a fizikai síkon, és az anyagi javak területén is, amire vágysz. Eljuthatsz az ősbizalom megtapasztalásáig, és gyökerestül szüntetheted meg a félelmeket az életedben.

A programról olvass tovább és jelentkezz itt! 

A tavasz lendületet hozó erejével te is belevághatsz a megújulásba, bátran előveheted a terveidet, és megnézheted, hogyan válhatnának valósággá. Akárhány éves is vagy, soha nem késő változtatni. Bármikor végezheted a hivatásodat még nagyobb örömmel, úgy, hogy számodra is nagyobb bőséget teremtsen, ha tisztábban látod önmagadat, saját képességeidet, és értékeidet. Igazi márkává válhat a neved, ha az örömet mások felé is áramoltatni tudod, és kellő tudatossággal építed fel és gyakorlod a hivatásodat. Sőt, bármikor változtathatsz is hivatást, ami jobban illik hozzád, ami teljesebb és boldogabb élethez juttat téged és másokat is.

„Semmi sem véletlen. Lehet, hogy eddigi életed nem hozta meg a kívánt eredményt, de attól még megtalálhatod benne a jövőd magvait, szenvedélyed tárgyát. Nem botorkálhatsz csak úgy végig az életeden, abban a reményben, hogy majd csak jóra fordulnak a dolgok. Képes vagy aktívan megtervezni, és vizualizálni a jövőt.”- Bob Proctor

Nem tudod, mire figyelj, hogy sikeresebb legyél? Nem tudod, hogyan fogj hozzá? Még nem ismered a márkaépítés alapelveit? Segítek neked elindulni. 

A legfontosabb alapelveket a 2013. április 22 -én, hétfőn induló, 6 hetes Énmárka online kurzus keretében osztom meg. Hogyan lehetsz úgy sikeres, hogy önmagadat adod, megmaradsz a számodra fontos értékelnél, és erkölcsi és anyagi elismeréshez jutsz? 

Olvass tovább a kurzusról, és jelentkezz rá március 14-ig 30 % kedvezménnyel a tavaszi megújulás jegyében! 

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

 

Send this to a friend