A hétvégén volt a Gyógyítói kurzus negyedik találkozója. Nagyon mély témákat érintettünk, és rengeteget tanultam az együttlétünk alatt. Köszönöm, hogy újra felébredhettem, és lehetőségem van választani újra, a saját utamat, amely a leginkább hív. Hét évig készültem rá, hogy könyvet írjak. Először csak a vágy jelent meg bennem, majd néhány téma, amit kibonthatnék, de akkor még nem volt elég erős a tudásom.

 A vágy így egy ideig vágy maradt. Majd egy multi cégnél dolgozva úgy gondoltam, hogy nincs elég időm a munka mellett, hogy belefogjak az írásba. Halogattam tehát tovább. Később nem tudtam már ellenállni a belőlem kibukkanni kívánó témáknak, és éjjel kezdtem el írni, ezeket az írásokat pedig „Éjiratoknak” neveztem el. Lépésről-lépésre haladva aztán egyre több időm lett az írásra, de az az ideális állapot, hogy csak az írással foglalkozzam nem érkezett el. Mostanában úgy gondoltam, hogy bár nagyon szeretném, mégsem fogom most megírni a könyvet. Túl sok dolgom van, hamarosan megszületik a kislányunk, stb. De a Jóisten ezt már nem engedte. A múlt héten utánam nyúltak a könyvkiadótól, és ez a gesztus újra feltüzelte bennem a tettvágyat. A feladatom ebben az élethelyzetben az, hogy kiálljak a vágyam mellett, igazán, szívből, megtegyem a következő lépést, és bízzak a folyamatban, hogy minden segítség időben megérkezik. Félretettem hát minden kifogást, és végre valóban elköteleződtem a vágyam mellett.

Ezután következett a hétvégi Gyógyítói kurzus, ahol a tanítványaim a saját életükre vonatkozóan fogalmazták meg azt, hogy sosincs ideális alkalom, hogy végre valóban tegyünk a vágyainkért, legalábbis nem érdemes erre várni. Ez nagyon megerősítő volt számomra is, köszönöm. Mindig vannak kihívások, és az, hogy a dolgok hogyan alakulnak tovább, és merre vezetnek, a választásainkon múlik. Éppen ezeken a választásokon keresztül fejlődünk.

Ha erősen érzel egy hívást valaminek a megvalósítására, akkor kezdj bele. Hiába vársz arra, hogy az Univerzum majd elhozza az ideális állapotot, amikor minden összeáll ahhoz, hogy elindulj. Ha úgy érzed, hogy erősen hív valami, és ha csak ezen múlna, akkor elindulnál a vágyaid felé, akkor lépj! Tedd meg az első lépést, és a bátorságodat az Univerzum azzal jutalmazza, hogy lépésről- lépésre mindent megad neked, amivel tovább tudsz fejlődni. Ha valóban elköteleződtél a vágyad mellett, és szívből kezded el megvalósítani, akkor a belőled áradó szenvedély, és hit minden akadályt elhárít az utadból.

 

Ha hív a VAN megtapasztalása, akkor indulj felé velünk a

 

VAN- teremtő online kurzus segítségével

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld!

amely május 21-én indul az Újhold energiájával, amely az új kezdeteket, az új minőségek beépülését támogatja.

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

  • van szerelem

  • van bőség

  • van egészség

  • van szépség

  • van harmónia

  • van egység

  • van bizonyosság

Az életedben rengeteg minden akadályozhatja, hogy azt érzékeld valóságként, amit szeretnél. Nincs időd, nincs erőd, nincs pénzed, nem kapsz elég szeretetet, nem kapsz elég figyelmet és támogatást, nincs szerelem, nincs siker, nincs elégedettség.

Ha a felsorolt dolgok közül bármelyiket is érzed, nagyon jó helyen vagy. Valahányszor észreveszel valamit, ami nincs, azaz felfigyelsz egy hiányra, egy lehetőséget kaptál, hogy megfogalmazd, amit helyette szeretnél.

A négy hetes online kurzus alatt:

  • olyan anyagokat (előadás, olvasnivaló, megerősítések és videó) küldök neked, amivel az érzékelésed átalakul, és egyre többet veszel észre és vonzol a VAN-ból.

  • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet, és teremtőerődet.

  • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyek a leginkább segítenek, hogy megteremtsd és éld a VAN-t az életedben.

A VAN- teremtő online kurzus szerkezete:

  • 4 hét

  • 4 lecke

  • 4 gyakorlat

  • megerősítések

  • mindennapi VAN teremtő gyakorlatok

  • saját személyes történeteim, mint segítségek

A VAN- teremtő online kurzust jó szívvel ajánlom abban az esetben is, ha már elvégezted a Bőségvonzó online kurzust vagy a Lélektárs behívó online kurzust, vagy akár mindkettőt, mert tovább mélyíti a tudásodat.

Az online kurzus díja 6 200 Ft.

Az online kurzus alatt lehetőség van arra is, hogy személyesen konzultálj velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted.

A személyes konzultációt az alábbiak szerint veheted igénybe:

Teljesség – csomag: 4 hét, 4 lecke, 4 gyakorlat, megerősítések, mindennapi VAN teremtő gyakorlatok, saját személyes történeteim, mint segítségek, + személyes visszajelzés e-mailben 2 alkalommal (az általad megválasztott időben).

A Teljesség csomag díja: alapdíj (6 200 Ft) + 2 000 Ft, azaz összesen 8 200 Ft.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva “VAN”, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

A levélben írd meg kérlek: teljes nevedet, és azt is, hogy melyik csomagot kívánod megrendelni (alap vagy teljesség).

 

Telnek be a férőhelyek az augusztus 4-5-i elvonulásra.Ha köztünk szeretnél lenni, jelezd a részvételi szándékodat most!

 

„DNS transzformáció”

Sejtátalakító, gyógyító, hálaadó elvonulás a Teljesség jegyében

2012. augusztus 4-5.

Meditációval képesek vagyunk az agyunk működésén, sőt még a szerkezetén is változtatni. Ezzel a területtel a neuroteológia foglalkozik. De nem csak az agyunkon tudunk változtatni, hanem tudatosságunk változása képes DNS láncunkat is transzformálni.

Az elvonulás ideje alatt a transzformáció tudati, érzelmi és fizikai szinten is történik, amely képes átalakítani a sejtjeink rezgését és a DNS-ünket. Az elvonuláson 9 szent szanszkrit mantra zengetésével fogjuk transzformálni önmagunkat, tudatunkat, érzelmeinket és sejtjeinket.

A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. Több ezer éve használják őket a keleti misztikus tradíciókban a test vitalizálására, a belső nyugalom és a szent célok eléréséhez. A hang és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba. Az egyik legeffektívebb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal.

Az elvonuláson megismerkedünk egyenként a mantrák jelentésével, céljával, megtanuljuk őket zengetni, megismerjük mindennapi használatuk módját, és hogy hogyan képesek átalakítani az életünket. Segítségükkel kibontjuk többdimenziós lényünket.

A kiválasztott mantrák az alábbi életterületek, képességek javulását segítik elő:

  • egészség

  • életerő

  • anyagi biztonság, bőségteremtő képesség

  • siker a hivatásunkban

  • családi kapcsolatok harmonizálása

  • szerelem bevonzása, és kiteljesítése

  • térérzékelő képesség, finomenergiák érzékelésének fejlesztése, otthonunk harmonizálása

  • szeretetteljes emberi, baráti kapcsolatok kiépítése

  • saját, többdimenziós lényünk kibontása, és megélése

A mantrák zengetése közötti időben kapcsolódunk a Természettel, lélegzünk, és sétálunk az erdőben, rövid kirándulásokat teszünk, illetve körtánccal harmonizáljuk a testünk energiáit.A záró nap utolsó mantráját pedig hálaadásként a közeli Úti Madonna kápolnánál fogjuk zengetni.

Az elvonulás létszáma maximum 16 fő, a jelentkezés korlátozott, kérünk, időben jelezd részvételi szándékodat. A jelentkezések rögzítése a beérkezés sorrendjében történik!

Az elvonulás időpontja:

2012. augusztus 4-5., szombat- vasárnap 10-től 18 óráig

Az elvonulás helyszíne:

Budapest, XII. kerület, Edvi Illés út. Egy gyönyörű házban, természetvédelmi területen, közvetlenül az erdő mellett.

Az elvonulás részvételi díja:

13 000 Ft/ nap, összesen 26 000 Ft a két napra. Az elvonulás díja tartalmazza a programokat két napra, az írásbeli anyagokat, illetve mindkét napon friss, ízletes, vegetáriánus ebédet.

Figyelj!

Ha jelentkezésedet leadod, és a válasz e-mailben jelzett bankszámlaszámra megérkezik az elvonulás díjának 50%-a, legkésőbb június 3-a, péntekig, akkor jelentős kedveszménnyel, 22 000 Ft-ért vehetsz részt az elvonuláson. Tehát ez esetben 11 000 Ft-ot kell átutalnod előlegként június 3-ig.

Csak korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, így jelentkezéseddel a helyedet is biztosítod!

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be kérlek: DNS

A válasz e-mailben minden tudnivalót megírunk számodra!

 

Szeretettel várunk,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend