A múlt hétvégén kundalini jóga mesterem, Sadhana Singh „Vezetés és siker” című workshopján vettem részt. Nos, ha eddig azt hittem, hogy élemházasság az életemet, ő most felvilágosított, hogy ez még sincs így. Sokat tanultunk a célkitűzésről, és amiket tanított, annyira megbolygatta az addig az elmémmel jól bekeretezett életem, hogy két napig teljesen sokkolva éreztem magam.

Mit tanított, ami ennyire összezavart egy rövid időre? A kérdése az volt, hogy akarsz-e aláírni egy szerződést a célodról? Tudod- e olyan komolyan venni a célod felé való elköteleződést, mintha egy házassági nyilatkozatot írnál alá? Amíg ez nem történik meg, el sem kezdődik az életed. Mész le és fel, jobbra és balra, de ez olyan, mintha ide- oda fújna a szél. Amíg nem tudod, hogy ki vagy, hogy mi az életed célja, és ezt nem veszed olyan komolyan, mint egy házassági szerződést, addig valószínűleg nem is fogod megvalósítani.

Elköteleződni ebben az értelemben nem lehet „csak” érzelmileg. Az érzelmek önmagukban nem fognak átvinni a megpróbáltatásokon. Ahhoz, hogy megvalósítsd, amit szeretnél, szükséged van az intuíciódra, a szívedre, az elmédre, a testedre, amit lehetőséged van energetikailag úgy megerősíteni a finom energiák szintjén, hogy valóban a lelked céljának megvalósító eszköze legyen. Nos, eddig is sok mindent tudtál már erről, de ideje felébredni!

A legnagyobb céljaid megvalósításához elköteleződésre van szükség mellettük. Ez mindent megváltoztat! Ekkor kezded el valóban élni az életed. Ahhoz, hogy megvalósuljanak a céljaid, először ki kell érdemelned őket. Olyanná kell válnod, aki képes magához vonzani mindazt, ami a cél megvalósulását támogatja. Nos, nekem elég nagy céljaim vannak, de a legnagyobbak felé eddig nem köteleződtem el ilyen komolyan.  Valószínűleg azért, mert nem találtam magam érdemesnek hozzájuk. Ideje hát tovább folytatni az önfejlesztő utat, és elkezdeni valóban élni.

Most szombaton, március 28-án délután találkozunk, és azon dolgozunk majd, hogy az elvetett kis célmagvacskáink hajtani, virágozni kezdjenek.

A Varázslatos Tavasz meditációs esten

Varázslatos tavasz

visszatekintünk az év eleji kiindulási céljainkra, és megnézzük, jó-e az irány, ami haladunk. Megálmodjuk, és megtervezzük mindazt, ami 2015 tavaszán szeretnénk megtapasztalni.

Az est időpontja: március 28. 16-20 óráig

Ha részese kívánsz lenni a csapatnak, ne habozz, csatlakozz! Péntek délig fogadunk el jelentkezéseket. Olvass tovább a programról, és jelentkezz itt! 

A tavaszi napfordulótól 6 héten át a víz elem időszakát éljük, amelyre az érzelmek túlburjánzása jellemző, illetve az, hogy időnként elveszítjük a kontrollt felettük, és szinte elborítanak. Ilyenkor nehezebb megőrizni a belső békénket, az önuralmunkat, és ez bizony okozhat nehezebb pillanatokat a kapcsolatainkban, és a kapcsolatunkban önmagunkkal is.

ÉvkörEhhez az időszakhoz, illetve az Évkörrel való továbbfejlődésedhez támogatásul olyan szép meditációkat készítettünk, amelyek négy- hat hetente lesznek elérhetőek. Ahhoz, hogy meg tudd érezni ezeknek a meditációknak az energiáját, készítettünk most egyet, amely ingyenesen elérhető, a címe

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

“Helyes meggyőződésekkel a boldog életért”

Ez a meditáció abban segít, hogy helyes meggyőződéseket tegyél az energiarendszered részévé, és ezzel válj az életed tudatos teremtőjévé.

A meditációról itt olvashatsz tovább, és itt kérheted, hogy küldjük el számodra.

Hamarosan új kundalini jóga nyitott csoport indul, mely a gerinc egészségére és rugalmasságára koncentrál. Hallgattam a megérzésemre, és a program kezdetének időpontját módosítottam Húsvét utánra, április 7-re.

A rugalmasság és a fiatalság megőrzése

4 alkalmas kundalini jóga nyitott csoport

Rugalmasság és fitalaság

A korunkat a gerincünk rugalmasságán tudjuk mérni. Maradj rugalmas, és fiatal maradsz!- tartja a kundalini jóga tudománya. A csoportban a gerinc rugalmasságát fogjuk fejleszteni négy együttlét alatt. A gerinc jó egészségi állapota és rugalmassága alapvető a jó testi és lelki komfortérzethez. A program alatt az összes gerinccsigolyát stimuláljuk, és minden csakra kap egy energialöketet. Mivel minden csakrára hatunk, így a belső szerveinket is felfrissítjük, illetve a csakrákhoz tartozó életterületek újra rendezés alá kerülhetnek. Tisztább mentális állapotot fogunk elérni, a gyakorlatok javítják az elme működését, és a memóriát.

A csoport tematikájáról és időpontjairól itt tudhatsz meg többet!

Szeretettel várlak! 

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮ

 

Send this to a friend