lépésekMa egy kicsit arról szeretnék mesélni neked, hogy miért is megy olyan nehezen önmagunk szeretete? Az agyunk alapvetően három részre osztható. Az agy hátsó része felelős a tudatos énünkért. Az agy középső része a tudatalatti birodalma, ahol a belső elválasztású mirigyek, és a hormonok termelésére vonatkozó parancsok születnek. Az agy felső része pedig a tudatfeletti részünkkel áll kapcsolatban.

Ami a kihívás az életünkben, az annak megértése, hogy a döntéseink és az összes reakciónk 95%- a tudatalattiból származik, szinte automatikus, robot működésre állítva minket.

A tudatalattinkban vannak elrejtve mindazok az emlékek, amelyeket gyermekkorunkban begyűjtöttünk, és a reakciónk 95%-a egy sérült gyermek reakciója, aki azt szeretné, hogy jobban szeressék. Mikor spirituális alapú önismereti technikákat alkalmazunk, például amikor meditálunk, vagy jógázunk, akkor a tudatfeletti részünk közvetlenül kapcsolatba kerül a tudatalattival, és a tudatosság szintjére emel olyan dolgokat, amelyeket eddig nem láttunk önmagunkkal kapcsolatban.

Ez nagyon fontos része a fejlődésnek, és mivel őszinteségen alapul önmagunkkal kapcsolatban, így bátorságot igényel. Sokszor előfordul az, hogy valami „szörnyűségre”, nagyon csúnya, és nehezen vállalható részedre látsz rá, és mivel annyira nem szép, fájdalmas is foglalkozni vele, így vagy bemeséled magadnak, hogy nem is ez a valóság, vagy nem nézel vele szembe, és így visszakerül a szőnyeg alá. Nem gyógyul tehát meg, és továbbra is működtetni fogja a kommunikációdat, viselkedésedet.

A megoldás abban van, hogy választasz egy önismereti eszközt, ami közelebb visz önmagadhoz, majd szembenézel, és gyógyítod mindazt, amit ez felhoz. Egyre jobban ismered önmagadat, és egyre könnyebben érted, és látod, hogy mi tesz téged boldoggá. Mikor ezt tisztán látod, és érted, akkor pedig egyre többször választod azt a lehetőségeid közül, ami boldoggá tesz.

A tudatosság fejlődésével egyre inkább a Lélek veszi át az irányítást, és a személyiségen keresztül a lélek természete egyre jobban megnyilvánul. A Lélek az intuíción, megérzéseken keresztül irányítja a személyiségedet. Az intuíció egy olyan képesség, amely különböző meditációs és lelki gyakorlatos technikákkal fejleszthető.

Ezzel a folyamattal szereted, és tiszteled meg önmagad!

Az eredmény?

Önazonos élet, tevékenységek, és kapcsolatok. Belső béke. Eredményesség. Öröm. Mások szeretete és tisztelete.

Szerintem megéri!

Hogyan?

Hamarosan az eszköz is a rendelkezésedre áll, hogy mindezt megvalósítsd.

Kiteljesedés 3.0

webkurzus

Megtanulom szeretni önMAGam

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

szeresd magad

A valódi megszabadulást keresed? A kulcs benned van, valóban. Ha békében vagy önmagaddal, ha szereted és elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, akkor megszabadítod magad a belső diszkomfort érzéstől. A Teremtés egyedi csodája vagy! Mindenki másképp része a nagy egésznek, és mindannyian más színnel járulunk hozzá a teljesség színkavalkádjához. A lényeg, hogy értsd meg, szeresd meg, és fogadd el, hogy Isten éppen ilyennek teremtett, amilyen vagy. A te feladatod az életed során, hogy fejtsd meg a titkot, hogy ki vagy valójában, fordítsd ezt az egyedi energiamintázatot, aki te vagy, önmagad és mások emelésére. Ameddig ezt nem tetted, azt pedig bocsásd meg önmagadnak! Szabadulj fel!

Minél jobban szeretem önmagam, annál jobban észreveszem, hogy szeretnek. – Chuck Spezzano

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az önmagaddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. A szemléletmódod, a világ és önmagad észlelése változik meg benned, így végre abbahagyhatod az önbüntetést, és elkezdhetsz valóban élni. Önmagad szeretete az alapja a párkapcsolati boldogságnak, és az életben való érvényesülésednek is.

A kurzus során 40 napon keresztül, minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. A folyamat segít az újjászületésben, a céljaid meghatározásában, és megerősít önmagadban, és mindabban, amit szeretnél megteremteni.

A Kiteljesedés 3.0 webkurzus 2016. szeptember 1-jén, Újholdkor indul!

A kurzusról itt olvashatsz bővebben, és augusztus 11-ig  kedvezménnyel jelentkezhetsz.

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

Send this to a friend