karmaMiért olyan nehéz, és egyben miért olyan csodálatos ez az év? 2015 a karma éve. Minden olyan nehézséggel szembesít, ami karmikusan a feladatod, vagyis, ami a teszt az életedben, és ami leírja a kapcsolatodat más emberekkel, és a külvilággal. A karma tettet jelent. Ebben az évben azonnal, és nagyon egyértelműen találkozol a következményeivel mindannak, amit a tetteiddel hozol létre. Ha jót teszel önmagadért, vagy másokért, és ennek valami jó a következménye, az is karma, és természetesen az ellenpólus is.

Ahogy formálódsz, ahogy fejlődsz, és egyre inkább megismered önmagad, azt is egyre tisztábban látod, hogy mi az érték számodra egy kapcsolatban. Milyen alkotótársakra, munkatársakra vágysz, és milyenekre nem? Mi az igazán fontos számodra egy párkapcsolatban? Milyen kapcsolatot kívánsz a családtagjaiddal? Milyen a számodra igazán értékes és fontos barátság? A felismerés folyamatának egy része fájdalmas lehet. Az, amikor beazonosítod, hogy korábban mennyire eltértél a saját belső mércédtől, amikor például olyan kompromisszumot kötöttél, amivel meghazudtoltad önmagad.

A fájdalom és a szenvedés csak addig van jelen, amíg dühös vagy a csalódásaid miatt, és másokra projektálod mindezeket. Onnantól, hogy vállalod a felelősséget a döntésidért (pl. hogy kivel dolgozol együtt, és kivel nem; mi az, ami elfogadható a számodra egy párkapcsolatban, és mi az, ami nem; stb.) onnantól felismered, hogy csak te vagy képes kijelölni a határaidat, más nem teheti ezt meg helyetted. Onnantól, hogy a határkijelölés megtörténik, legközelebb már tudatos választásaid kellemesebb tapasztalásokat hoznak számodra. A felelősségvállalásnak több szintje van, és ahogyan ez megtörténik, úgy lesz egyre nagyobb rend az életedben.

Melyek a felelősségvállalás szintjei?

  1. Felismerése és felvállalása annak, hogy te vagy a felelős a saját boldogságodért. Ez jogokat, de kötelességeket is jelent, amit jobb, ha minél előbb felvállalsz. Annál hamarabb bontakozik ki az Élet, amelyet szívesen tulajdonítasz a magadénak.
  2. A csalódottság, fájdalom, harag megélése, majd elengedése. Mikor felismered, hogy egy- egy dolog azért nem sikerült úgy, ahogy szeretted volna, mert nem ismerted fel a valós igényeidet, vagy nem mondtad ki őket, az haragot szülhet, amit, ha nem vagy elég éber másokra vetíthetsz. Igazából azonban magadra haragszol, mert pl. túl sokáig tűrtél; nem jelölted ki a határaid elég egyértelműen; mert hagytad, hogy mások eltérítsenek a célodtól; stb. Éld meg, és engedd ki a haragodat egy védett helyen (pl. otthon, mikor egyedül vagy, kiabáld bele egy párnába; sportold ki magadból, stb.), ezzel senkit nem bántasz meg, de magadat sem mérgezed. Mindeközben nagyon szeresd magad az árnyoldalaiddal együtt.
  3. Megbocsátás önmagadnak, és másoknak, amiért eddig nem így működtél, félreismerted önmagadat, vagy másokat, és nem álltál ki az igényeid mellett. A megbocsátás egyben a múlt elengedése is, annak érdekében, hogy szabadabban szárnyalhass.
  4. Ha önmagadban tisztába kerülsz az alapokkal, akkor tisztábban, és őszintébben tudsz kommunikálni a kapcsolataidban is. Így kevesebb félreértést, kevesebb csalódást, és több örömet tudsz teremteni.
  5. A mélyebb önismeret, és a tiszta belső-külső kommunikáció békét, és harmóniát hoz létre benned, ami a külvilágodban is hamarosan meg fog nyilvánulni.

A május hónap most kiválóan támogatja az elengedést, és az új kezdeteket. Ha tiszteletben tartod a saját boldogságodat, és elfogadod, hogy érdemes, és lehetséges tenni érte, akkor ne halogass, indulj el a vágyaid felé!

A közeljövőben az alábbi programokkal várlak szeretettel:

Hamarosan, május 7. és 10. között kerül sor

A Lét illata

életörömre hangoló elvonulásra Kerekerdőn

 életöröm

A május egy különösen misztikus hónapja a tavasznak. Mintha minden érzékünket arra hívná a Természet, hogy vegyük észre a Lét csodáját. Gyönyörű virágok nyílnak, illatuk betölti a friss levegőt. Még a régiek is mondják: a májusi eső aranyat ér. A föld már magába foglalta a magokat, és táplálja a növényeket a virágzásban. A Nap ilyenkor melegen süt a Nyár és a szabadság érzését megidézve. A májusfa állítás hagyománya pedig a szerelem üzenetét hordozza számunkra. Minden azt üzeni: örülj a Létnek, és töltekezz fel az illatával, és határtalan energiájával.

Ahhoz, hogy valóban meg tudj érkezni a májusi energiákba, a Lét örömébe, és felszabadítsd a szíved, egy különleges programot állítottunk össze kundalini jógával, LEMangURIA tánccal, hangtálakkal, gongokkal, meditációkkal, és a Természet közelségével.

A LEMangURIA egy olyan ÖNISMERETI ÚT, melyben a saját ösvényeden jársz, s a saját ritmusodban haladsz. A mozgáson, táncon, kapcsolódásokon keresztül tapasztalsz.

A kundalini jóga egy egységes holisztikus rendszer, egyszerre tudomány és művészet. A kundalini jóga a leggyorsabb út a test, az elme és a lélek kiegyensúlyozott viszonyának megteremtésére. A jógák királynőjének is nevezik, mivel egy gyémánthoz hasonlíthat, melynek oldalai integrálják a jóga ászanák, légzőgyakorlatok, meditációk, és a mantrák varázslatos erejét, és általuk megtapasztalhatjuk eredendő teremtőerőnket.

Az elvonuláson a gyakorlatokon keresztül kapcsolódunk az elemek tisztító erejéhez, a természethez, az ősi jóga gyakorlatokhoz, a tánc lüktetéséhez, a meditáció erejéhez, és a hangtálak, és gong gyógyító rezgéseihez.

Olvass minderről tovább, és jelentkezz itt!

A május a szerelem hónapja is, és ilyenkor a Lélektársad behívása, és megtalálása is nagyobb valószínűséggel történhet meg.

Lélektárs- behívó online kurzus

indul 2015. május 8- án!

lélektársak

Az online kurzus évente csak egyszer elérhető! Az idén éppen májusban!

Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

Rátalálhatsz a valódi szerelemre – legyél akárhány éves-, ha hiszel benne, és ha minden szinten felkészíted magad, hogy energetikailag tökéletesen együtt rezegj azzal a szerelemmel, amelyet keresel.

A Lélektárs behívó online kurzus tematikájáról, szerkezetéről, részvételi felételeiről olvass tovább itt! Még 9 nap, és indul a kurzus!

Ha pedig úgy érzed, valami akadályoz még abban, hogy boldog legyen a magánéleted, akkor érdemes meggyógyítanod az Édesanyáddal való kapcsolatodat a megbocsátáson keresztül.

Megbocsátani? Jó, de hogyan? Hiszen ez a legnehezebb. Most egy olyan programra hívlak, ami segít kiigazítani a szüleiddel való kapcsolatodat, így kiteljesíteni az életedet.

Kiteljesedés 2.0

webkurzus

Magamhoz ölelem az Édesanyámat

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

Kiteljesedés 2.0

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba.

A Kiteljesedés 2.0 kurzusról többet megtudhatsz, és jelentkezhetsz is itt!

Csodás májust kívánok!

 

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend