Életünk során sok olyan tapasztalattal találkozunk, amit nem neveznénk egyértelműen sikernek. Betegségek, szerelmi csalódások, elszegényedés, reménytelenség, amikor felkiáltunk: Miért? Miért történik ez, és miért pont velem?

Emlékszem, mikor spirituális utam elején jártam, mennyire felháborított Eckhart Tolle egy mondata: „Tekints minden eseményre az életedben úgy, mintha te teremtetted volna”. Pedig Eckhart csak azért illesztette bele a „mintha” szót, hogy könnyebb legyen elfogadni a mondat igazságát. Valójában, ha nem akart volna kímélni, akkor a mondat így nézett volna ki: „Tekints minden eseményre az életedben úgy, hogy te teremtetted”. Ez aztán valóban felháborító! Pedig igaz! De hogy lehet Isten ilyen kegyetlen, hogy nem tanít meg bennünket „jól” teremteni, és ennyit szenvedünk azért, hogy újra és újra csalódások érjenek?

Valójában Isten tanít, és ha jól figyelsz, rájössz, hogy mennyire egyszerű a teremtés nevű játék. Minden tapasztalat vezetni akar önmagad, a vágyaid felvállalása felé. Ha eleget csalódtál a szerelemben, akkor lehetőséged van ennek véget vetni, és végre elkezdeni megteremteni azt a valóságot, amire vágysz. Mi az, amit többet nem akarsz, és mit szeretnél helyette?  Ha eddig csak azt tapasztaltad meg, hogy „nincs”, döntsd el, hogy helyette a „van-t” akarod élni.

Tegnap találkoztam egy bejegyzéssel, amit valaki a Csillagmag oldalról másolt be a Facebook-ra. Egy család története volt, akik tavaly ősszel, még saját házukban, saját vállalkozásukat vezetve éltek gyermekeikkel. Azóta a család elszegényedett, elköltöztek a szülőkhöz, ahol megtapasztalták, hogy érzelmileg semmilyen támogatást nem kapnak ebben a nehéz helyzetben. Majd, mikor elegük lett a kiszolgáltatottságból, elköltöztek egy másik városba, az apa és az anya is hamar talált állást, a gyermekeknek pedig bölcsödét, és most, mindezt megtapasztalva értékelik az „együtt” élményét, és a lehetőséget, hogy mindig kezdhetjük újra, másképp. A bejegyzés így fejeződik be: „Boldog vagyok, és szegény, mert így döntöttem.”

Ez a kis történet emlékeztetett arra, hogy hogyan is jó teremteni, és arra gondoltam, hogy mennyi mindent lenne jó megbeszélni a párommal a jövőnkről, aki most külföldön van. Ha a Lélektársaddal találkozol, készülj fel arra, hogy amire te gondolsz, azt ő azonnal megérzi, szinte ugyanabban a pillanatban, mikor te gondolsz rá. Most is ezt történt. Kaptam tőle egy virtuális képeslapot, aminek egy részlete ez volt: „Kívánom, legyen minden napunk egy-egy Karácsony…”. Nagyon köszönöm neki, ennél szebben nem is lehetne megfogalmazni, amire vágyom.  A részletek megbeszélése pedig az álmaink egyeztetése lesz.

Egyszer Feldmár Andrásnál olvastam azt, hogy nem az a helyes kérdés, hogy miért, hanem az, hogy miért ne? Ha sokat csalódtál már, ha nehéz helyzetben vagy, ne azt kérdezd, hogy miért történt ez veled, hanem, hogy miért ne lehetne ezentúl másképp. Miért ne lehetnél boldog, miért ne tapasztalhatnád meg a vágyaid megvalósulását.

Ha az új év megérkeztével kedved lenne elkezdeni életed egy új történetét élni, akkor most két online tanfolyam is vár rád, ahol megtanulhatod a Teremtés című játékot.  Az online tanfolyamok előnye az, hogy mélyre visznek, ami segít abban, hogy stabil alapokon felépítsd életed új házát. Saját ritmusodban haladhatsz, és mindent van időd dokumentálni is, amire jutsz. Nem vagy egyedül, személyes segítséget is kapsz tőlem, ha szeretnéd.

Három hónapos on-line

Lélektárs behívó kurzusunk

2012. február 21-én, az Újhold támogató energiájával indul és 2012. május 8-ig tart. Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

 Mivel támogatlak Téged a folyamatban?

  • 12 héten át 12 leckével
  • rezgésszint emelő gondolatokkal és feladatokkal
  • megerősítésekkel
  • videó anyagokkal
  • hanganyagokkal
  • letölthető meditációkkal
  • sok szeretettel
  • valóságteremtő technikákkal
  • a folyamat végén pedig egy külön Neked szóló meglepetéssel 2012 Tavaszára, amit postán küldünk el Számodra az utolsó leckédet követően!

Az on-line kurzus részvételi díja  9 600 Ft + ÁFA/ hó, tehát 12 000 Ft. Összesen a 3 hónap 36 000 Ft.

Figyelj! 2012 Start Kedvezmény!

Ha legkésőbb 2012. január 15-ig egyösszegben befizeted a díjat, kedvezményként az alapkurzusért most annyit utalsz, amennyit 18 000 Ft és 26 000 Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni. Így akár 50 %-os kedvezménnyel vehetsz részt a kurzuson!

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyre szóló, e-mailben történő kíséretre is, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted és itt is igénybe veheted a kedvezményeket!

Minderről itt tudhatsz meg többet, elolvashatod azok véleményét, akik már elvégezték a kurzust, és jelentkezhetsz is a képzésre.

 

A bőség témája most különösen fontos a világban történő változások, és a Természet rendje alapján is.

Most egy olyan programot ajánlok Neked, ami a bőséggel foglalkozik, és segít abban, hogy meggyógyítsd mindazt, ami eddig elválasztott tőle, és új mintákat teremts az életedben, létrehozva ezzel saját magad és családod jólétét.

„Nincs annál nagyobb kaland, mint mikor az álmaiddal összhangban élsz.”- Oprah Winfrey

A Bőség-vonzó online kurzus

2012. január 23-án, az Újhold megújító, elindulást támogató energiájával indul. A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

Az online kurzus díja 11 000 Ft.

Figyelj! Ünnepi Kedvezmény!

Ha legkésőbb december 22-ig!!! vagyis a mai napon jelentkezel, és még ma elutalod a díjat, Karácsonyi kedvezményként az alapkurzusért annyit utalsz, amennyit 5 000 Ft és 8 000 Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni. A Bőségvonzó online kurzus karácsonyi ajándék is lehet szeretteid számára.

Ha tenni szeretnél a boldogságodért, és nem akarsz lemaradni erről a kedvezményes lehetőségről, akkor olvass tovább és jelentkezz itt!

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend