A hétvége csodálatosan telt, napsütéssel, baráti körben. Elsétáltunk az Úti Madonna kápolnához, ahol csendben, összeölelkezve gyertyát gyújtottunk. Hazaérkezve együtt ebédeltünk. Mindenki hozott valamit a finom ebédhez, és mint mindig ilyen esetekben, tökéletes menü kerekedett, anélkül, hogy egyeztettünk volna arról, hogy ki mit hoz. Ebéd után énekeltünk, és táncoltunk, majd a kandallónál ülve teázgattunk.

Nagyon elfáradtam a nap végére, és a fáradság felhozott bennem egy félelem mintát, amire jó volt rálátni, és így lehetőséget kaptam arra is, hogy megváltoztassam. Nem tudom, te hogy vagy vele, én, amikor elfáradok, vagyis leesik az energiaszintem, akkor nagyon el tudok keseredni. Ez attól is van, hogy a várandósságom vége felé járok. Szóval ezen az estén a csökkent energiaszinttel együtt az a félelem emelkedett fel bennem, hogy nem tudom megírni a szülésem előtt a könyvemet, amit május végéig kell leadnom a kiadónak. Úgy éreztem sem elég erőm, sem elég időm nincs arra, hogy befejezzem. Nagyon sajnáltam, hogy nem tudom megcsinálni, és gondoltban már el is engedtem a könyvet. Nem fog az idén megjelenni, na és? – gondoltam. De aztán a belső erő ébredni kezdett bennem. Rájöttem, hogy 2007 óta dédelgetem ezt az ötletet, és most minden itt van hozzá, és nem szeretném elengedni. Miért is korlátoznám magam azzal a meggyőződéssel, hogy nem tudom megcsinálni?

Ez a felismerés egy csomó másikat is hozott. Miért korlátoznám magam azzal a gondolattal, hogy a várandósság vége felé nehéz lesz? Miért korlátoznám magam azzal a gondolattal, hogy nem szülhetek itthon, a párom ölelésében, a szép házunkban, a kandalló előtt? Miért korlátoznám magam a „nem lehet” gondolatával bármiben is? Miért? Ugyanennyi erővel gondolhatom azt, hogy tökéletesen erős, és egészséges vagyok, elkészülök a könyvemmel, ebben minden támogatni fog. A szülésem csodálatos és könnyed élmény lesz, és utána gyorsan visszanyerem az eredeti alakomat. Azt is gondolhatom, hogy csinosabb leszek, mint előtte bármikor. Huszonegy év után vagyok újra várandós, és sokkal jobban érzem magam, mint az első alkalommal. Bármilyen vágyunkat megvalósíthatjuk, ha a gondolataink összhangban vannak mindazzal, amit szeretnénk.

Közeledik a tavasz és a nyár. A szerelem, könnyedség, nyaralások, energiával való feltöltődés időszaka. Miért ne lehetnél te is szebb, életerősebb, és hódítóbb, mint eddig bármikor? Most két nagyon kedves barátommal, akiknek a barátságáért nagyon hálás vagyok, segítünk neked, hogy szebb és karcsúbb legyél, mint valaha.

 

2012. április 16-án hétfőn elindítjuk hat hetes

Online testsúlyszabályzó programunkat,

amihez most ismét kedvezményesen csatlakozhatsz! A kurzus támogatni fog Téged az elengedésben és megtisztulásban, és hogy lendületet kapj ahhoz, hogy saját céljaidtól hajtva, saját ütemedben elérd vágyott testsúlyodat és vonzó alakodat! A kurzus 2012. május 28-ig tart, így a program végén bátran és önbizalommal telve érkezhetsz meg a nyárba, és a fürdőruhás időszakba. Segítünk átalakítani a testsúlyodat befolyásoló, korlátozó gondolataidat. Finom ételrecepteket és gondolat-átalakító nézőpontokat kapsz Mezei Elmirától, a paleolit táplálkozás nagykövetétől, és videókat annak érdekében, hogy letornázd a felesleges kilókat Ujj Sándortól, aki test- tudatosságod fejlesztésében ad jó tanácsokat, és gyakorlatokat.

Az online testsúlycsökkentő wellness program részvételi feltételei:

A program teljes áron 30 000 Ft, amelyet 2 * 15 000 Ft-os részletben is ki lehet kifizetni. Ha ezt a fizetési módot választod az első részletet április 11-ig, második részlet április 30-ig kérjük befizetni.

 

Kedvezmény az elszántságodért!

Ha egy összegben befizeted az akciós részvételi díjat legkésőbb április 10-ig, akkor a te részvételi díjad  30 000 helyett 26 000 Ft, és ajándékba küldünk neked még egy meditációt is.

 

Nézd meg kedvcsináló videónkat is:

 

 

A részletekről jelentkezésedet követően e-mailben küldünk tájékoztatást.

 

egy másik vadonatúj, négy hetes program indul 2012. április 12-én, csütörtökön.

VAN- teremtő
online kurzus HALADÓKNAK

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld!

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

  • van szerelem
  • van bőség
  • van egészség
  • van szépség
  • van harmónia
  • van egység
  • van bizonyosság

A négy hetes online kurzus alatt:

  • olyan anyagokat (előadás, olvasnivaló, megerősítések és videó) küldök neked, amivel az érzékelésed átalakul, és élni kezded a VAN-t.
  • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet, és teremtőerődet
  • Gyönyörű hanganyagokat kapsz, amit szerelmemmel és alkotótársammal, Csendes Csabával hozunk létre
  • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyek a leginkább segítenek, hogy megteremtsd és éld a VAN-t az életedben.

A VAN- teremtő online kurzus szerkezete:

  • 4 hét
  • 4 lecke
  • 4 gyakorlat
  • megerősítések
  • mindennapi VAN teremtő gyakorlatok
  • meditáció és hanganyag a VAN teremtéshez
  • saját személyes történeteim, mint segítségek

Az online kurzus díja 6 200 Ft.

Figyelj! Kedvezmény a gyorsaságodért!

Ha legkésőbb április 4-ig jelentkezel, és addig befizeted a díjat, a haladó kurzus számodra 6 200 helyett most csak 5 400 Ft.

A programról itt olvashatsz bővebben és jelentkezhetsz is!

 

Szeretettel várlak!

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika
A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend