Mférfi női energiák egyensúlyaivel erőteljes gyógyító időket élünk, amelyben alapvető a két nem között viszony helyreállítása, sokakat érint meg az a kérdés, hogy hogyan egyensúlyozzuk ki a két oldalunkat. A női (feminin) és férfi (maszkulin) energiák mindenkiben léteznek, függetlenül attól, hogy jelenleg női vagy férfi testben él- e. Az energiák egyensúlyának eltolódása azonban kihat, és károsan befolyásolja az önértékelésünket, a párkapcsolatunkat, és általában a kapcsolatainkat. Kihat a sikerességünkre vagy sikertelenségünkre, és a hivatásunkban való érvényesülésre is. Mivel sokan szülői szerepet is betöltünk, az energiák kiegyensúlyozása nemcsak önmagunk miatt, hanem gyermekeink boldogsága érdekében is fontos.

Hiszek abban, hogy egy család, egy társadalom boldogsága azon múlik, hogy a nők boldogok-e.boldog nő Ha egy nő boldog és kiegyensúlyozott, akkor erős, és szeretetteljes alapot ad ahhoz, hogy a család egészségesen működjön. Odafigyel a párjára és támogatja őt, van ideje és türelme a gyermekeire. Ha a család kiegyensúlyozott, akkor minden tagja ezt a kiegyensúlyozottságot, és szeretetet viszi tovább a külvilágba is. Az ideális helyzet az, amikor a nő testileg és lelkileg egészséges, a párja és közte szeretetteljes és támogató a kapcsolat, és a család anyagi biztonságban él, amit a férfi teremt meg. Ha ilyen helyzetben vagy most, adj hálát, mert ez tényleg ajándék. A „valóság” azonban azt mutatja, hogy ritka az ilyen ideális és harmonikus helyzet.

Sok lelki terheltséget hozunk a szüleinktől, ami eleve befolyásolja az önértékelésünket, és a kapcsolatainkat. Nehéz anyagi helyzetben élhetünk, ha a család bevételi forrásai nem kielégítőek. Kihívást jelent boldognak és felszabadultnak lenni, ha a nő vállán van az anyagi biztonság megteremtése. Még nagyobb kihívást jelent az, ha az egészséggel van probléma. Bármi is a helyzet most, tudd, hogy minden megváltoztatható. Ennek az évnek az a jóga szútrája, vagyis az erre az évre vonatkozó bölcsessége, hogy MINDEN NEHÉZ HELYZETBŐL VAN KIÚT.

női férfi harmóniaHogyan lesz a nő, és ezáltal az egész család boldog, ha a fenti kihívások jelen vannak? Az biztos, hogy a megoldást először is belül kell megtalálni. A nő kezében van a döntés, hogy boldog akar- e lenni vagy nem? Ha a válasz határozott igen, akkor a lehetőségek bekopogtatnak, és segítik őt. A szándék a lényeg. A szándéknak hatalmas ereje van, és ha tett is követi, akkor az érzékelhető valóság képes akár egy pillanat alatt megváltozni. Csodálatos évet élünk, amikor tudati ugrást hajthatunk végre együtt, egymás kezét fogva. Ehhez rengeteg támogató energia áll rendelkezésünkre.

Mivel évek óta tudatosan foglalkozom a női- férfi energia egyensúlyával, mostanra teljes mértékben elköteleződtem e téma mellett. Tanítóként, gyógyítóként, és jógatanárként is kiemelt fontosságot kap a tevékenységemben a női- férfi oldalunk harmonizálása, a párkapcsolatok támogatása, és általában az emberi kapcsolatok gyógyítása. 2013 januárjában nálam is intenzívebben indult be ezzel kapcsolatban a gyógyulás, ami most már egyre inkább a finomenergiák szintjén alakul tovább, alakítja a sorsomat, és a Párom sorsát is. 2013 januárjában, mikor a változás ugrásszerűen beindult, a Munay- Ki beavatás energiája segített. A Munay- Kiban két rítus is segít a női- férfi energiák gyógyításában. A női energiák gyógyítása az első, ami alapvetően meghatározza a kapcsolatainkat, a párkapcsolatunkat. A kilenc rítus közül ez az ötödik.

Ötödik Rítus: Napőrzők (Daykeeper’s) Rítusa

napőrzők rítusaA rítus mestergyógyítók generációival köt össze, a múlt Daykeeper-jeivel azaz Napőrzőivel. Ők képesek segítségül hívni az ősi szent oltárokat, mint például a Machu Picchu- t vagy Stonehange-t, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak a földre. A Napőrzők hívják a Napot, hogy minden nap keljen fel. Képesek az embereket harmóniába hozni a Földanyával. A Napőrzők voltak a gyógyítók, a gyógynövény szakértők és a bábák is. Ezzel a rituáléval elkezded a belső nőiességed gyógyítását. A rituálé segít, hogy átlépd félelmeidet és békében éld mindennapjaidat.

A rítusnak csodálatos, gyöngéd energiája van, összeköt a női őseinkkel, gyógyítja a párhuzamos valóságokat, a karmát, és a családi energetikánkat a múltban, és a jövőben is. Nemcsak rajtad segít a rítus, ha megkapod, hanem az élő és eltávozott női felmenőiden, és a leányaidon, ha vannak. Mivel azonban ezek az energiák a férfiakban is jelen vannak, így a teljes család női és férfi tagjaira is hatással van.

Ha szeretnél részt venni a Munay- Ki beavatáson, most kétféleképpen is megteheted. Ha csak a rítusokat szeretnéd megkapni, és önmagad gyógyítására, fejlődésére felhasználni, és/ vagy a pénztárcád lehetőségei korlátozottak, akkor az egy napos beavatást ajánlom.

Időpont: 2014. április 19. szombat 9.30-tól 17.00-ig

Ezen a napon mind a kilenc Munay-ki energia átadásra kerül.

Részvételi díj: 18 000 Ft / fő

Jelentkezni itt tudsz! A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki – április 19.

Ha szeretnéd az energiát továbbadni, és/ vagy megtapasztalni a csoport és a természet támogató energiáját, akkor a három napos képzést ajánlom. Ezen a programon több rítust, meditációt, és elemekkel kapcsolódást végzünk a természetben, és megtanuljuk a rítusok továbbadását, gyakoroljuk is őket, miután te magad megkaptad mind a kilenc rítust. Ez a program a Munay- Ki energia átadás és oktatói képzés

Időpont: 2014. április 25-26-27. péntek- szombat- vasárnap

Pénteken a program 14-20 óráig tart

Szombaton és vasárnap 9.30.-tól 18.00-ig

Részvételi díj: 40 000 Ft/ fő

Kedvezmény!!

Ha a jelentkezésedet április 8 -ig jelzed, és befizetsz 17 000 Ft előleget, akkor számodra a képzés díja most 37 000 Ft/ fő.

Jelentkezni itt tudsz! A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki – április 25-27.

A beavatást tartja: Arató Mónika és Havasi Mia

A képzés helyszíne: Budapest, Buda. Jelentkezésed esetén részletesen tájékoztatunk minden tudnivalóról, és a helyszínről is.

A Munay- Kiról itt olvashatsz bővebben.

megbocsátás ÉdesapádnakHa kevés időd van, vagy szívesen tanulsz úgy, ha te osztod be magad számára az időt, akkor szeretettel ajánlom a pár napon belül, április 2-án induló Kiteljesedés 1.0 webkurzust, ami segít az Édesapádnak való megbocsátásban, ami automatikusan gyógyítja a munka, karrier, és anyagi biztonság életterületeket.

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesapáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba.

„Miközben integráljuk a szüleinket, megtaláljuk azt a kincset, amelyet ők jelentnek számunkra, és egyre kreatívabbak leszünk. Amilyen mértékben integráljuk a szüleinket, annyira terjesztjük ki magunkat feléjük.”- Chuck Spezzano

A Kiteljesedés 1.0 webkurzus 2014. április 2-án, szerdán indul, és május 11-én ér véget.

A webkurzus részvételi díja:

Alapcsomag: 8 000 Ft, vagyis 200 Ft/feladat, amely tartalmazza a 40 feladatot mindennap e-mailben küldve.

Személyes csomag: Ha úgy érzed, hogy jó lenne, ha személyesen támogatnálak, erre is van lehetőség. A 40 nap alatt 4- szer fordulhatsz hozzám kérdéssel e-mailben. A személyes csomag díja 8 000 Ft+ 4 000 Ft, azaz 12 000 Ft, amely tartalmazza a 40 nap feladatait + 4 válasz e-mailt tőlem a kérdéseidre.

Extra kedvezmény!

Amennyiben már elvégezted a Kiteljesedés 2.0 vagy 3.0 kurzusokat, akkor számodra a Kiteljesedés 1.0-án való részvétel extra kedvezményes.

Kedvezményes alapcsomag: 8 000 Ft helyett most 6 600 Ft.

Kedvezményes személyes csomag: 12 000 Ft helyett most 9 900 Ft.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérünk, írd be: Kiteljedés 1.0 alap vagy személyes csomag, attól függően, melyikre jelentkezel! Ha már részt vettél a 2.0 vagy 3.0 programon, az üzenetbe írd be: 2.0, és/vagy 3.0 így tudni fogjuk, hogy az extra kedvezmény jár neked.

A Kiteljesedés 1.0 webkurzusról itt olvashatsz bővebben.

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend