Csodálatos embereket ismerhettem meg az utóbbi időben, amiért mélyen hálás vagyok. Jógameditáció 3 tanáraim, Sadhana Singh és Ram Rattan Singh amellett, hogy két csodálatosan sármos olasz férfi, az alázatból és a szolgálatból is tökéletes, és követendő példát mutatnak. Mindketten Jógi Bhadzsan tanítványai voltak, amíg a Mester élt. Bár a fizikai létből távozott, az energiája most is lüktet körülöttünk, és tanulhatunk tőle, ha meghalljuk a Végtelenből érkező üzeneteit.

„Az érzelem előtt két lehetőség áll. Vagy zavarodottsággá válik, vagy odaadássá. Ha odaadás lesz belőle, és a tudatalattiba jut, akkor nincs fájdalom. Nincs szomorúság, nincs nehezen meghozott áldozat. Olyan ez, mintha az elménk valamiféle bűvöletbe kerülne, ami teljesen a hatalmába kerít minket. Ez az odaadás része. De tegyük fel, hogy odaadás helyett az érzelemből zűrzavar lesz, és ez hatol a tudatalattiba. Akkor baj van. Akkor máris lett egy mintád, egy életstílusod és onnantól ez a minta irányít téged.

A meditáció a szokások elhagyásának, az elme megtisztításának és a mindennapi dolgokról való gondoskodásnak a művészete.

Életünknek egyetlen nagy gyengesége van. Az, hogy el akarunk bűvölni másokat. A génjeinkben van kódolva ez az ügynökösködés, ami miatt mindenáron meg akarjuk győzni egymást arról, hogy fantasztikusak vagyunk. Ha ahhoz szoktunk volna hozzá, hogy cselekedeteink által bizonyítsuk be másoknak, milyen nagyszerűek vagyunk, életünk sokkal könnyebb, és boldogabb lenne.” – Jógi Bhadzsan

OdaadásEzen a hétvégén két olyan program is lesz, ami közelebb visz a meditáció lényegéhez, és mindahhoz az emelkedett lényhez, akivé válhatsz, ha a meditáción keresztül kiterjeszted önmagad, és megtapasztald önnön nagyszerűségedet. Ha ennek tudatába kerülsz, soha többé nem kell elbűvölnöd másokat.

Március 8-án, szombat délután indul a két találkozóból álló „Belső erő” meditációs iskola.

Március 4., azaz ma éjfélig kedvezménnyel tudsz még jelentkezni, és fizetési könnyítést is kaphatsz!

Számos olyan módszer és lehetőség létezik, amelyek nélkül lehet élni, de nem érdemes. Az egyik ilyen módszer szerintem a meditáció. A meditáció segít abban, hogy kapcsolatba lépj a Lelkeddel, hogy folyamatosan észleld az útmutatásait, hiszen kommunikál veled, segít neked, hogy boldog és teljes életet élhess.

Olvass tovább a meditációs iskoláról, és jelentkezz rá most!

bőségMárcius 9-én, vasárnap délután a bőség megteremtése érdekében találkozunk. Ha szeretnél szabadabban, nagyobb biztonságban, és könnyedségben élni, akkor arra hívlak, hogy tegyél érte, hogy a bőséget blokkoló mintáid átalakulhassanak, és szolgáljanak téged a tudatosan választott utadon.

Szeretettel várlak vasárnap, 14- től 19 óráig a

„Workshop a bőség és anyagi biztonság megteremtéséért”

programon.

Ezen a workshopon:

• beazonosítjuk és elengedjük a régi, korlátozó blokkokat és mintákat

• elképzeljük, és megteremtjük új önmagunkat

• újjászületünk és megerősödünk életünk új, választott minőségében

• speciális jógagyakorlatokkal a bőség megtapasztalását segítjük elő

• transzformáló hangokat, mantrákat, és shabad gurukat (tudatalattit felszabadító gyakorlatok) alkalmazunk a várt életminőség bevonzására

• támogató körben egymást erősítjük

Olvass tovább a programról, és jelentkezz itt!

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend