nyárItt a nyár. Tervezgetjük, vagy már éljük is a szabadságok, nyaralások időszakát. A szabadság pár napot, hetet jelent az évben, amikor nem dolgozunk, és megpróbáljuk ebbe a pár napba besűríteni mindazt a jót, amivel töltekezni szeretnénk. Alvás, pihenés, kirándulás, olvasás, gasztronómiai élmények, utazás, barátok, testmozgás, és még sorolhatnánk.

A valódi szabadság azonban mást (is) jelent. Mindaddig, amíg nem fedezed fel, hogy ki vagy valójában, amíg nem jelented ki határozottan, hogy mit vársz az élettől, amíg nem hallgatsz a szíved hangjára a küldetéseiddel kapcsolatban itt a Földbolygón, amíg nem vállalod fel, hogy mit jelent számodra a minőségi élet, és amíg nem kezded ezt el megvalósítani, addig nem fogod teljesen szabadnak érezni magad.

Az egyik legfontosabb érték az életben a szabadság, a lélek szabadsága. A szabadság felelősség is. Egy folyamatos kutató munkát jelent, ami feltárja előtted az Önvalód. Ahogy haladsz ezen az úton az Önvalód felfedezésében, egyre több lehetőségedre döbbensz rá, és egyre több belső akadály is felszínre kerül. Ha megérzed, hogy mekkora szabadságérzés rejlik abban, ha az Önvalódat éled, akkor elkötelezetté válsz abban is, hogy az akadályokat kipakold magadból. Ha őszintén, önazonosan élsz, akkor szívből élsz. Azt adod, aki Vagy.

Ahogy ráismersz a benned lévő akadályokra, és engeded el őket, úgy válsz egyre szabadabbá. Valóban olyan érzés, mintha nehéz súlyokat dobálnál ki az emelkedő hőlégbalonodból. Ebben nincs határ. Egyre tágasabb és tágasabb Univerzum nyílik meg előtted, ahogy hámozod le magadról a maszkokat, engeded el magadból a blokkokat. 

Utazhatsz bárhova nyaralni, az igazi szabadságot akkor fogod megtapasztalni, ha a lelkedet szabadítod fel. Ha ezt megéled, akkor egyre több napodat tapasztalod úgy, mintha folyamatos szabadságon lennél. Szeretnél ebben gyorsabban haladni? Tudom, én is. Az út azonban biztonságos. Mindig annyira engedik a megnyílást, amennyire képes vagy befogadni új minőségeket. 

Mostanában sokat tanulmányozom Yogi Bhajan tanításait. Nincs az életnek olyan területe, amiről ő ne tanított volna. A tanításai megváltoztatták az életem minőségét. Amit köszönhetek neki az az erős, és egészséges test, a növekvő életerő, jobb kapcsolatok, tudatosabb kommunikáció, őszinte barátságok, megvalósuló életfeladatok. Izgalmas utazás.

A legnagyobb ajándék az önvaló megtapasztalása, amiben folyamatosan úton vagyunk. Sokkal gazdagabbak, és többek vagyunk, mint amit valaha gondoltunk magunkról. Jólétet szán nekünk a Teremtő, és hogy mennyit tudunk ebből befogadni, az rajtunk múlik.

A szabadság az egyik fő témája a most szombati

Jólét teremtő workshopnak

 Június 6-án szombaton,  16 órától 20 óráig

jólét teremtés

Ezen a workshopon annak érdekében teszünk, hogy növeljük a tisztánlátásunk, harmonizáljuk az elménk működésést, és megtapasztaljuk a semleges elme állapotát, ami úgy alakít át, hogy meg tudd teremteni, és be tudd fogadni a jólétet. Ha a megfelelő módon működik az elméd, a megfelelő dolgokkal foglalkozol, harmonikussá válik a viselkedésed, és a szavaid, és a megfelelő emberekkel találkozol. 

A workshopon Yogi Bhajan által tanított kundalini jóga meditációkkal dolgozunk, és a tanításait is megismerjük a bőség, és jólét területeire vonatkozóan. Mindezt úgy, hogy a saját életünk tisztul meg, és minősül át, és érthetővé válik számunkra az út, ami a múltból jött, és a jövőbe vezet.

Öt területet érintünk a meditációkkal:

• a léted kitágítása: amikor megérted saját önvalódat, minden, amit szeretnél, 100 szorosan érkezik el hozzád. Egy olyan meditációt végzünk majd, ami felszabadít, és hosszú élettel ajándékoz meg.
• a blokkok eltávolítása: egy jólét mandala és mantra segítségével fogunk gyakorolni. A Yogi Bhajan által ajánlott mandalát minden résztvevő megkapja, ami segít az otthonodban is magasan tartani a tudatossági szintedet.
• az elme tisztítása és az intuíció megerősítése: az intuíció segítségével tapasztalhatod meg az önvalód üzeneteit, és teremthetsz egyre nagyobb jólétet.
• a szavak ereje: Yogi Bhajan megerősítésekkel fogunk dolgozni, és azokkal meditálunk, utána pedig otthon is használhatod.
• a siker megteremtése és mások szolgálata: a gyakorlásunkban a Jupiter energiájának segítségével fejlődünk majd. A gyakorlat elég erőteljes ahhoz, hogy kitisztítsa a szemetet a tudatalattidból. Az elektromágneses pszichéd az Univerzális elektromágneses mezőre hangolja.

Hozzájulás a fejlődésedhez : 5 900 Ft

Jelentkezni itt tudsz, az e-mail tárgysorába írd be kérlek: Jólét workshop

Bővebben itt olvashatsz a programról!

Szabadság, szerelem, e kettő kell nekem. Ha szabadnak, és boldognak érzed magad, szeretnéd ezt valakivel megosztani. Valakivel, aki a legkedvesebb a számodra. Aki ismer, és elfogad téged. Aki támogat az utadon, hogy önmagad légy. Akit támogatsz az útján, hogy önmaga legyen. Ez a valódi Unio Mystica.

A legteljesebb beavatás a szerelem útja. A szerelem és a szeretet egyre finomabb tartományait megélni, és benne folyamatosan átlényegülni. A kettősség feloldásának szent útja…amin a legnagyobb kísértéseket kapjuk. ”- részlet Agnes Golenya Purisaca, A perui papnő című regényéből

Mi az igazi szerelem? Miben nyilvánulhat meg a legmagasabb szinten, ha szeretsz valakit, és ha téged szeretnek?

Unio Mystica

Út a teljességet adó szer-elemhez

Online kurzus

unio mystica-2015

 6 hét- 6 lecke- meditáció- gyakorlatok-6 visszajelzés e-mailen

Az igazi szer-elem mély szereteten, elfogadáson és elismerésen alapszik. Több dimenzióban valósul meg, éppen ezért ebben a szerelemben mindkét fél fejlődik, és önmaga legfényesebb minőségét élheti meg, Unio Mystica- avagy misztikus egységben.

Mitől misztikus? Mit tehetsz azért, hogy megtaláld, feloldódj benne, és megtartsd?

Megtudod, ha csatlakozol hozzánk!

Az Unio Mystica online kurzus 2015. június 12 -én indul.

Ebben az online kurzusban:

• megtudod, hogy melyek a misztikus szerelem ismérvei
• felismered, hogy vonzhatod be
• megtisztulhatsz a régi, fájdalmas emlékektől
• megismered az oda vezető út „csapdahelyzeteit”, és elköszönhetsz tőlük
• megnyílhatsz a Teljességet adó szerelem befogadására
• eltalálhatsz az önmagadon belüli egységhez
• megtudod, hogy kerülheted el a kapcsolat buktatóit
• megérted, hogyan tarthatod meg

A kurzus évente egyszer, júniusban indul. A kurzus teljes díja 6 600 Ft.

Jelentkezz itt, az üzenet tárgysorába kérlek írd be: Unio

Olvass a programról tovább itt!

A nyári egy hónapos szünet előtt már csak néhány alkalommal van lehetőség négyszemközti kezelésekre és egyéni numerológiai elemzésre és jógaterápiára.

A következő szabad időpontok elérhetőek a közeljövőben:

• Június 10. szerda 13.30
• Június 11. csütörtök 10 óra
• Június 12. 13 óra

Az alábbi egyéni kezelésekből, és terápiákból választhatsz:

Egyéni jógaterápiás foglalkozás

jógaterápiaEz egy négyszemközi találkozást jelent, melynek során a numerológiai képletedből, vagyis a születési dátumodból kiindulva megismerheted az öt számot, és a hozzájuk tartozó minőségeket, amelyek megadják az életed kereteit, lehetőségeit és feladatait. Megtudod, hogy mi a lélek által megjelent teszt az életedben, és hogyan mehetsz át rajta sikeresen. Megtudod, hogy mi a kihívás és a megoldás a külvilággal, és más emberekkel való kapcsolataidban. Megismerheted, hogy milyen ajándékot kaptál az utadhoz, milyen látnak téged mások, és hogy milyen ösvényt kell bejárnod, hogy teljesnek, és sikeresnek érezd az életedet. Ezek alapján választok neked jóga kriját, és meditációt, amelyek abban segítenek, hogy át tudj menni a teszten, amit az első két számod jelenít meg. Ezeket együtt gyakoroljuk, és megkapod a feladatok leírását is, hogy otthon is tudj gyakorolni.

Olvass erről tovább itt!

Access Bars kezelés

access-barsAz Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Az Access ahhoz nyújts segítséget, hogy (f)elismerd magad végtelen lényként, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad. Mint végtelen lény minden lehetséges számodra, mindenkor és mindig teljes választásban vagy.

Olvass erről többet, és jelentkezz itt!

Access Body kezelések

Access BodyA Body kezelések során olyan fontos szerveket tisztítunk az energetikai blokkoktól, mint a harmadiksszem, csecsemőmirigy, máj és vesék. Felszabadul a tested, és könnyebbé válik az életed.

Olvass erről tovább itt!

Send this to a friend