A testünket körbeölelő erőtérnek van egy áramlása, mint a fénynek, és az egész testünket ovális formában veszi körbe. A rezgésed, – bármit mondasz, teremtesz, vagy gondolsz- az, amit aurának, vagy védelmi mezőnek hívunk. Amikor ez gyengévé válik egy emberben, akkor a negatív erők hatalmat nyernek felette. Fizikailag beteggé válik, mentálisan zavarttá, spirituálisan halottá. Az Univerzumban pozitív erők is vannak, és negatív erők is, és a saját vibrációnk táplálja az aurát. Ezt nagyon fontos megértenünk. A saját vibrációd táplálja az aurát, és minél gyengébb, annál gyengébben kapcsolódsz hozzá.

A lélek törvénye az, hogy a rezgésed eggyé kell, hogy váljon mindenkivel. Nem kell, hogy fenntartásod legyen ebben. Nem kell politizálnod. Nem kell ragaszkodnod. Áramlanod érdemes. Csak akkor, mikor megtanulsz áramlani, és lebegni, akkor tudsz áramlani a kozmikus tudatosságban is.

Mindenki vibrál, és ezek a vibrációk jobban kapcsolódnak és kommunikálnak egymással, mint ahogy azt mi a beszélt nyelv által működtetjük. Bármire is gondolsz, az azonnal megjelenik az aurádban, és változtatja az aura színét. Az aurád a vibrációd által meghatározott. Tehát hiába szeretnél mást mutatni másoknak, vagy magadnak, csak az tud az aurádon keresztül működni, amilyen az alapvető vibrációd. Ezt a védelmi mezőnknek is hívjuk, és ami a védelmi mezőnk, az az életünk is.

Amit kimondasz, az hangáramot hoz létre. A Végtelenség atmoszférájában ott marad, és folyamatosan körülötted kering, hiszen te hoztad létre. Ezért, ha Isten nevét zengeted, akkor minden eljön hozzád. Hogyan jön el hozzád? Úgy, hogy a mantra szavainak hatására változik az aurád, és az aura folyamatos színváltozása változást indukál a védelmi meződben és az energiapajzsban, ami körülvesz. Ez behívja az isteni tudatosságot és az Anya természet szolgálni fog téged. Mindened meglesz, amire szükséged van.

Az ember képes eldugni a valódi személyiségét a kivetített személyiség mögé. Mindig két személyiségünk van. Ez egyik a valódi, a másik a kivetített. És mindenki a kivetített személyiségeden keresztül ismer.

Mindenki el akarja rejteni a valódi személyiségét, de az aura mindig reprezentálja azt.

Isten ösvényén három szint létezik. Az első a megadás. A második a gyakorlás, a harmadik a  megvalósulás. A megvalósulásban két ösvény nyílik meg számodra. Két tiszta csatorna, amit befogadhatsz. Az egyik az, hogy az egodat követed, a másik az, hogy megadod magad ennek a szintnek. Ha az egot követed, vissza fogsz hullani oda, ahonnan elindultál, és így nem tettél semmit. De ha megadod magad az isteni tudatosságnak ezen a szinten, és az időn és a téren túl mész, akkor semmi nem lehet rád hatással, amit nem szeretnél, hogy hatással legyen rád.

Erről szól a mostani nyár. Ezért érdemes most az aura megerősítésével dolgozni, hiszen a nyár próbája többek közt az, hogy túl tudsz- e lépni az egon az isteni tudatosság felé.

Az aura alakja, mérete, színei és a színek tisztasága meghatározott jelentéssel bírnak az ember fizikai, érzelmi, mentális és spirituális állapotát illetően. A gyönge auraterekben jobban hatnak ránk a külső erők, a negatív energiák. Ebből következően az ember könnyebben manipulálható és fáradékonyabb. A legyengült auraterek kudarcot, kudarcérzést, egészségi problémákat, élethelyzetek megoldására való képtelenséget okoznak.

 

Ha szeretnél mindebben fejlődni, akkor jelentkezz Az aura megerősítése online kurzusra! Most kedvezményesen vehetsz részt a kurzuson. 

 

 

Send this to a friend