Boldog nőiségNőnek lenni sokkal nagyobb misztérium annál, mint aminek eddig gondoltuk. Az emberi tudatosság óriási változáson megy keresztül, így a női és férfi tudatosság is alapjaiban alakul át, és épül fel újra egy magasabb minőségben. Eljött az a korszak, amikor a nők tudatosíthatják egyedi képességeiket, és értékeiket, és ezeket tovább is fejleszthetik, hiszen egy olyan korban élünk, amikor nagyon sok segítség áll rendelkezésre ehhez.

Ha egy nő megéli valódi lényét, akkor eszébe sem jut, hogy a férfihez mérje önmagát, vagy versenyezzen vele. Mindkét nem csoda, gyönyörű képességekkel, készségekkel, és tulajdonságokkal. Az a feladatunk, hogy felismerjük, és örömmel megéljük azt a fizikai formát, érzelmi, és lélek minőséget, amit nőként, vagy férfiként tapasztalunk, attól függően, hogy éppen minek születtünk ebben az életünkben.

Ha nőnek születtél, akkor arra bíztatlak, éld meg minél nagyobb örömmel azt a csodát, aki vagy. Csodás testet kaptál a teremtőtől. Ahogyan a női test felépül az önmagában egy művészi alkotás. Nézz így magadra! Csodáld meg minden nap önmagadat a tükörben, simítsd végig a melleid halmait, amelyekkel gyönyört tudsz ajándékozni a Kedvesednek, és táplálni tudod a gyermekeidet. Csodáld meg a derekadat, a nyakadat, a lábaidat.

Éld át az öled gyönyörűségét, amivel nem csak befogadni tudod a Kedvesedet, de kapu is vagy számára a Végtelen felé. Nem csak a fizikai testeitek egyesülnek egy-egy szerelmes együttlét alatt. A Nő a Férfi számára a Végtelen felé tágulás lehetősége, mind fizikai, mind érzelmi, mind szellemi- spirituális értelemben. Amint a nők megértik a kincset, amit lényükkel adnak, a Világban az egyensúlytalanság helyre áll, és egy örömteli, boldogabb világot építhetünk egészséges nőkkel, férfiakkal, és gyermekekkel.

Ha felismerted a nőiségedben rejlő lehetőségek ajándékát, és ezt ki tudod egészíteni azzal, hogy mint lélek is megérted önmagadat, akkor a szolgálat, amit a lényeddel nyújtasz, még nagyobb hozzájárulás lehet a világnak. Nemcsak azok a lehetőségek kerülnek felszínre, amit egyedi létezéseddel elhozol, hanem a rezgésed segíti a társadat és gyermekeidet, és a tágabb családodat, környezetedet, hogy ők is felfedezzék és megéljék az Önvalójukat.

„Mint nő, te vagy a kulcs a Vízöntő korszakba vezető csodálatos átalakuláshoz, ahol a kreativitás, a közösség, az áttekinthetőség, és a Végtelenbe vetett bizalom elismert, és ünnepelt. Formáld magad, és megváltoztatod a világot!” Yogi Bhajan

                     —————————————————————————-

Numerológiai elemzés és egyéni jógaterápia

kundalini jóga terápiaA tantrikus numerológia, ami a kundalini jóga hagyományához tartozik, igazi kincs annak, aki teljes életet szeretne. Azon kívül, hogy numerológiailag minden évnek, és minden hónapnak van egy rezgése, öt számmal dolgozik, amit a saját életünk kiteljesítéséhez érdemes ismernünk.

A találkozás körülbelül 2- 2,5 órát vesz igénybe. A jógaterápia itt nem a hagyományos értelemben jelenik meg. Elsősorban a belső világodon dolgozunk a számok, és a gyakorlatok segítségével, amihez a fizikai test az eszköz. Minden más csak következmény.

Helyszín: Budapest, 12. kerület. Arató köz 1.

Választható időpontok októberben: október 14. 9.30. és 13.30.; október 21. 9.30. és 13.30.

Olvass erről tovább itt, és jelentkezz!

 

 

Szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend