Te szeretnél az életed mesterévé válni? Szeretnéd megtapasztalni azt az érzést, azt a bizonyosságot, hogy mindenre önmagadban megtalálod a választ? Szeretnéd tudni, átélni, hogy a külvilág megnyilvánulásai mind csak tükrök, és te a tükörben éppen azt látod, amit látni szeretnél? Nos, ha ezt át tudod érezni, és élni is tudod, akkor önmagad mesterévé válsz. 

Miben rejlik a mester ereje? Nézzük át azokat a főbb vonásokat, amelyekkel mesterré avathatod önmagad.

A mester olyan határozottan és bátran kiáll a szándéka mellett, hogy a körülmények meghajlanak e szándék előtt. Szinte összeragad, eggyé válik a szándékkal, elköteleződik mellette. Mi mellett köteleződhetsz el? Például önmagad tisztelete és szeretete mellett. Valamilyen cél mellett, amit meg szeretnél teremteni. Vagy egy érzés mellett, amit tapasztalni szeretnél.

A mester épp attól válik mesterré, hogy mikor kihívások érkeznek, képes újból és újból önvizsgálatot tartani, megnézni, hogy a szíve szándéka mennyire igaz és a saját energetikai rendszerét úgy alakítani, hogy létre tudja hozni a szív szándékait.

A mester attól is mester, hogy éber. Elsősorban ömmagára, a gondolataira, a saját energetikai rendszerére. Ha valamely részében energiacsökkenést észlel, akkor energiát áramoltat oda. Emberek vagyunk (na jó, istenemberek), akik rendelkeznek elmével, szívvel, testtel, finomenergetikai testekkel. Ezeknek mind összhangban kell működniük, hogy a kegyelem megnyilvánulhasson rajtunk keresztül, és hogy teremteni tudjon a világban. Ezeket az energiákat, mint egy karmesternek, nekünk kell összhangban tartani, hogy a legszebb muzsika áramolhasson rajtunk keresztül.

A mester elméjének kivetítése olyan erős, hogy folyamatosan projektálja az általa vágyott valóságot, ha pedig elméjének elemei kimerülnének, ki tudja magát tágítani a Végtelen Forrás energiája felé, hogy onnan feltöltődjön. Kicsi, emberi énjét képes felzárkóztatni isteni énjéhez, és azért minden pillanatban képes tudatos döntéseket hozni.

„Minden hálás lesz neked; megtalálod a kegyelmet, az elismerést, a szeretetet, és a megelégedettséget, ahogyan Isten teremtését szolgálod. Majd meglátod Isten mindenkiben, önmagadban és az élet minden megnyilvánulási formájában.”- Yogi Bhajan

Ki lehet mester? Bárki azzá válhat, aki vágyik rá, képes magát megnyitni a tudásnak és a képességeknek, és aki hajlandó tenni érte, hogy energetikai rendszerét hozzá tudja hangolni a mesteri minőséghez.

Mitől mester még a mester? Erről fogok mesélni a december 28-tól induló MESTERPROGRAM- Válj életed mesterévé online kurzuson, ahol olyan tudást és gyakorlatokat küldök számodra 9 héten keresztül, amely segítségével harmóniában tarthatod az energiákat.

A program összhangban van a 2018-as év numerológiájával, így pont azokat az energiákat emelheted be az életedbe, amelyekre ebben a különleges évben szükséged lesz.

A kundalini jóga kriják, meditációk és elméleti tudás olyan frissítő koktélját állítottam össze a programban, amely segítségével megtarthatod a hited és az erőd, minden gondolatod olyan tudatossá és erős teremtővé válik, mint egy ima, és képes leszel életed részleteit karmesterként összhangban működtetni

A programra december 20-ig kedvezménnyel tudsz jelentkezni.

Ha december 20- ig jelentkezel és befizeted a részvételi díjat, akkor egy ajándék numerológiai elemzést is kapsz tőlem írásban a születési dátumod alapján. Ebben az elemzésben 7 számra vonatkozóan kapsz tőlem elemzést.

Olvass tovább a részletes programról, és jelentkezz itt!

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika/ Simrat Kaur

 

Send this to a friend