25_14724_340830_a0e4b2caf94aae8df8a891a331f769b7_8325fb_301A május eleje az erőkoncentráció ideje. Ez azt jelenti, hogyha el tudsz köteleződni azok mellett a gondolatok mellet, amelyek a javadat szolgálják, akkor sikeresen valósíthatod meg őket. Miért szükséges az erőkoncentráció? Azért, mert lehet, hogy a negatív gondolataid is felerősödtek az utóbbi napokban, és azok biztosan nem segítenek a céljaid elérésében. Ne hagyd magad! Most semmiképpen sem.

imagesAz élet eléd sodor most sokféle eseményt. Vannak, amelyek gyengítik az erődet. Ha engednéd magad velük sodródni, annak alacsony rezgésszint, depresszió, anyagi összeomlás lenne a végeredménye. Lehetőséged van azonban másképp dönteni. Ha magasabb rezgésszintű dolgokra hangolódsz, akkor azonnal érzed, hogy a belső erőd újra éledni kezd.  Ha a szeretetre koncentrálsz, akkor azonnal több szeretetet is tapasztalsz. Fókuszálj, koncentrálj pozitív gondolatokra. Tegyél magadban rendet, és indíts el teremtő energiákat a vágyaid megvalósulása felé. Ha így teszel, szinte azonnal beáramlik az életedbe az eredménye is. Vegyél igénybe segítségeket, amelyek a rezgéseidet pozitív irányba befolyásolják.

szerelem1Május 1- jén a szerelem időszakába léptünk. Ilyenkor vékony az illúziók világa és a valóság közötti fátyol. Minden esetben, amikor a szer-elem áramlását akadályozná egy- egy gondolatod, szavad vagy tetted, akkor állj meg, és tedd fel magadban a kérdést: Valóban ezt akarom? Ha a válasz nem, akkor hangolódj rá erre az áldásra, amit itt olvashatsz, és indítsd el a szívedből a szerelmed felé. Kívánd ezt mindenkinek a környezetedben, az utcán. Bármerre is mész, bárkivel találkozol, magadban vagy hangosan mondd ki az áldást, és azonnal magasabb rezgésszintre hangolódsz te is, és az is, akinek átadod.

A szer- elem belőled fakad, és tőled áramlik tovább. Átadom neked szívem teljes szeretetét, és kívánom, hogy segítsen a szerelmeddel való boldog összekapcsolódásban. Áldás!

108564_jogaesfogyas_600_2Amikor sok év csalódás után úgy döntöttem, hogy innentől csak arra koncentrálok, amit szeretnék, akkor összeszedtem magam, és minden lehetőséget megragadtam, amiről úgy éreztem, hogy támogat azon az úton, amit élni szeretnék. Nagyon hálás voltam azoknak a technikáknak, amelyek a választott úton tartották a figyelmemet, és segítettek, hogy figyelmen kívül hagyjam démonaimat, amelyek azon igyekeztek, hogy bebizonyítsák, hogy amit szeretnék, az számomra nem elérhető. Volt egy asztrológus, aki azt jósolta, hogy nekem soha nem lesz boldog magánéletem, mert a képletem nem teszi lehetővé. Gondolod megadtam magam ennek az elképzelésnek? Nem. Még több erővel arra fókuszáltam, amit szeretnék, és most mellettem van a Lélektársam.

„ A lélektársi szövetségeket nem az ego határozza meg. Nem az ego személyes öröméről szólnak,hanem inkább arról, hogy hogyan tud egyesülni a két lélek energiája, hogy ezáltal a nagyobb jót szolgálják. A szolgálat ezen értelmezésében fogjátok megtalálni a boldogságot és az örömöt, ami a két lelket összehozza egymással a fizikai síkon,és a boldogság alapját adja a fizikai világban.

A múltban a lélektársi kötelékek gyakran azért jöttek létre, hogy intenzív belső munkát végezzenek a társak. Nem minden lélektársi szövetség volt boldog, mert a két lélek munkájához hozzátartozott a mély, rosszul működő mintázatok megtisztítása, melyek mindkettőjüknél általános volt. Ám ezt a folyamatot befejeztétek és lezártátok, és innentől fogva a lélektársi szövetségek az öröm és a boldogság megteremtéséről szólnak a szolgálaton keresztül.”- Celia Fenn

Mindazt, amit én megtettem a Lélektársam behívására, összefoglaltam egy online kurzusban, amit  május 10-én újra indítok.

 

Lélektárs- behívó online kurzus

Egy-ségben-221x300indul 2013. május 10-én, Újholdkor és június 21-ig, a nyári napfordulóig tart. Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

Ha május 6-ig jelentkezel, még jelentősen kedvezőbb áron vehetsz részt.

A program részleteihez és a jelentkezéshez kattints ide!

Két dolgot érdemes tisztán látni ahhoz, hogy meggyógyuljanak az életünkben az eddigi minták, és végre azt a társat vonzzuk be az életünkbe, akivel megtapasztalhatjuk a harmóniát és a boldogságot. Egyre pontosabban kell látni azt, hogy mit szeretnénk, felvállalva az összes titkos vágyunkat, és el kell távolítani minden blokkot, és ellenállást magunkból, ami meggátolhatja, hogy az álomkép valósággá váljon.

A gátló tényezők eltávolítására pedig személyesen fordulhatsz hozzám.

 

Blokkoldó beszélgetés és gyógyítás a szerelem bevonzásáért

Ezen a négyszemközti találkozón:

  • 543d5c1ecdfd472d759329c36414c4a0beszélgetünk arról, hogy eddig mit tapasztaltál a szerelemben
  • elengedjük mindazokat a blokkokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten, amelyek eddig meggátolták a boldogságod megteremtését
  • meggyógyítjuk a fájó emlékeket
  • megnézzük, hogy az eddigi tapasztalatok merre szeretnének terelni, mit akarnak a számodra megmutatni
  • megfogalmazzuk a vágyaidat, és beépítjük őket az energiarendszeredbe, ahol el is kezdik bevonzani azt, amit szeretnél

A beszélgetés és gyógyítás hatására megnyugszol, magabiztosabbá válsz, könnyebbnek fogod érezni magad, hiszen megszabadulsz a visszahúzó blokkoktól. Tisztábban fogod látni a vágyaidat, és bátrabban vállalni fogod az igényeidet. Hamarosan pedig az is megjelenik az életedben, akivel megélheted a teljességet a szerelemben is.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja május hónapban 15 000 Ft helyett 9 500 Ft.

Az alábbi időpontokra tudsz jelenleg bejelentkezni:

Május 8, csütörtök

13.00.-14-15-ig

14.40.- 15.55- ig

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: BLOKKOLDÁS A SZERELEMÉRT

Nagy ajándékokat hoz az életünkben, ha képesek vagyunk elköszönni régi, korlátozó gondolatainktól, vagy olyan meggyőződésektől, energiáktól, amit a családunktól kaptunk. Nekem mély meggyőződésem volt, hogy nincsenek művészi képességeim, és soha nem is foglalkozhatom alkotói tevékenységgel, mert a családomban nem volt művész, és amikor gyermekként szóltam a szüleimnek, hogy ilyen irányban szeretnék tanulni, akkor ezt a kérésemet nem hallották meg. Most azonban egyre inkább hív a bennem élő művész kibontása, és ehhez tettem is lépéseket. Ezt a képet például a kislányom szobájának díszítéséhez festettem. Egyre inkább érzem magamban az erőt a művész kibontásához, hiszen nagyon sok gátlás távozott belőlem a

 

Munay- Ki beavatások

hatására. A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. A Munay-Ki egy kecsua szóból származik, és azt jelenti „Szeretlek”.

Hajnalka szobájábaA Munay-Ki egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására: akár gyermekkori, akár előző életekben szerzett tapasztalatként hatnak jelenleg a személyiségre. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amelyeket a múltbeli traumák hagytak hátra. A sebek megtisztítása után, (amiket esetleg már sok élet óta cipelünk) szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi fajjá. (Homo Luminous- Fénylő ember). A Fénylő Energia Mező (LEF) a szoftver, mely átprogramozza a hardvert, ami nem más, mint a DNS-ünk. Az átalakított DNS hozza létre új testünket, amely másképp él, gyógyul, és változik az idő függvényében, mint eddig.

Most ajándék kuponnal ajándékozzuk meg a leggyorsabbakat!!!!

Ha szeretnél részvenni a júniusi két és fél napos vagy a másfél napos programon, és gyorsan elküdöd nekünk az itt szereplő kuponokat, akkor a részvételi díjat számodra a kupon értékével csökkentjük.

Mindkét programon az első 5 kuponküldő (tehát összesen 10 ember) kapja meg a kedvezményt! Ennyi jelentkezővel a programok be is teltek. Legközelebb júliusban indítunk Munay- Ki csoportokat.

Mit kell tenned:

– válaszd ki, melyik programon szeretnél résztvenni.

– nyiss egy e-mailt erre a címre: jelentkezem@simratyogaworld.com

– írd be az e-mail tárgysorába: Munay-Ki- június 7-9 vagy Munay- Ki június 29-30, attól függően melyiken akarsz résztvenni.

– az e-mail szövegrészébe írd be a nevedet.

– a neved alá másold ki az akciós kupont innen a szövegből, és illeszd be a megcímzett e-mailbe

– majd az e-mailt küldd el nekünk.

Ha benne vagy az első 5 visszaküldőben (programonként), akkor igénybe veheted a kupon által nyújtott kedvezményt.

 

A Munay- Ki beavatás elkövetkező időpontja:

Június 7-8-9. péntek- szombat- vasárnap

Pénteken a program 17-20 óráig tart

Szombaton és vasárnap 9.30.-tól 18.00-ig

A Munay- Ki-t kis létszámú csoportokban adjuk át, és a továbbadást is elsajátítjuk.

Részvételi díj: 40 000 Ft/ fő

Kuponkedvezmény: 5 000 Ft/fő

Itt a kupon, amit vissza kell küldeni!

5000ft

Jelentkezéseddel és 20 000 Ft befizetésével biztosíthatod helyedet. Ha kuponkedvezményt kapsz, azt az előlegbe beszámítjuk, így 15 000 Ft az előleg.

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com   Ha ez a cím nem működne, akkor a kapcsolat fülön keresztül jelentkezz! A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki- június 7-9

A regisztráció a jelentkezések sorrendjében történik.

Helyszín: Budapest, XII. kerület

Munay- Ki beavatást rövidebb program keretében azoknak is tartunk, aki saját fejlődésük vagy gyógyulásuk érdekében szeretnék megkapni a beavatásokat, de nem kívánják továbbadni.

A következő ilyen időpont:

Június 29- 30. szombat vasárnap

Szombaton a program 14-19 óráig tart

Vasárnap 9.30.-tól 18.00-ig

A Munay- Ki-t kis létszámú csoportokban adjuk át.

Részvételi díj: 25 000 Ft/ fő

A felhasználható kupon 3 000 Ft értékű.

3000ft

 

Jelentkezéseddel és 10 000 Ft befizetésével biztosíthatod helyedet. A kupon értékét az előlegbe számítjuk bele, így az előleg csak 7 000 Ft.

A kuponok felhasználása, és a jelentkezők regisztációja az előleg átutalásával válik érvényessé.

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com  A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki- június 29-30.

A regisztráció a jelentkezések sorrendjében történik.

Helyszín: Budapest, XII. kerület

Ha érzed a hívást, a Munay- Ki-ról több infot találsz itt!

 

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend