anya elmegyNézem a kapun belülről Anyukám távolodó alakját, és érzem, hogy másképp, mélyebben szeretem, mint eddig. Úgy nézem, őt, mintha ő nézne engem. Egyszer még visszafordul, integet. Addig nézem, amíg be nem fordul a sarkon, és onnan már nem láthatom. Indul, hogy villamossal, majd metróval eljusson a Keleti pályaudvarig, és onnan haza. Segíteni jött három napra, hogy amíg én és a párom is dolgozunk, ő biztonságos és megnyugtató törődést nyújtson a kislányunknak.

Ha megnézem a kapcsolatunkat, azt látom, hogy az több szakaszra bontható. Évekig, életemanya nagyobbik részében voltunk teljes harmóniában, aztán beköszöntött egy nehezebb időszak. Mindig támogatott azonban, és mellettem állt. Amikor még a hagyományos értelemben volt sínen az életem, vagyis bérből és fizetésből éltem, és illeszkedtem a társadalmi elvárásokhoz, és szokásokhoz, addig neki is könnyebben ment az elfogadás. Amikor számára ismeretlen vizekre eveztem, kockázatot vállaltam, logikátlannak tűnő, és nehezen értelmezhető lépéseket tettem, akkor több volt a vitánk, és voltak komoly nézeteltéréseink is. Ha azonban a tetteit nézem, azok minden esetben támogattak, segítettek az utamon, még akkor is, ha ezzel fel kellett adni egy korábbi álláspontját. A tettei árulkodnak arról a mai napig is, hogy feltétel nélkül szeret. A tettek mindig többet nyomnak a latban, mint a szavak.

Melyek ezek a tettek? Folyamatosan gondol ránk, és szívességekkel érkezik. Mindig tesz azért, hogy könnyebbé tegye a nehezebb időszakokat is. Képes és hajlandó változni. Például egyre inkább lemond arról a régi mintájáról, hogy aggódjon. Megtanult Budapesten tömegközlekedni, csak azért, hogy ne terheljen minket, pedig korábban ezt elképzelhetetlennek tartotta, és nem is vártam el tőle soha. Nagyon hálás vagyok neki mindenért, amit értünk tesz. Szerencsére anyukám a szavakra is figyel. Mindig úgy rakjuk le a telefont, ha beszélünk, hogy azt mondja: Szeretlek benneteket!

” A szeretet választás dolga. Hogyan is tudnánk egymás szeretet-nyelvén beszélni, ha a szívünk tele van a múltbeli bántások miatt érzett sérelemmel, haraggal, és nehezteléssel? A válasz emberi természetünkben rejlik.”- Gary Chapman

A kapcsolatunk az utóbbi egy hónapban minőségi ugráson ment át. Foglalkoztatnak az emberi kapcsolatok, a szülőkhöz való kapcsolat, hiszen én is édesanya vagyok. Intenzíven foglalkoztam az Édesanyához való kapcsolattal, és annak az életünkben megjelenő vonzataival. Kíváncsi voltam, hogy mit tehetek azért, hogy a kapcsolatunk még jobb legyen az Édesanyámmal, és az hogyan van hatással az egész családra, ezért kidolgoztam a Kiteljesedés 2.0 webkurzus feladatait.

A feladatokra való ráhangolódás azonnal elkezdte pozitív irányban változtatni a kapcsolatunkat, és ő olyan lépéseket tett, amit nem kértem tőle, de mégis nagyon jól estek. Beláttam, hogy kapcsolati törvényszerűségek alapján van lehetőségem változtatni kettőnk kapcsolatának minőségén. Szerethetem őt még jobban, és ezt a lehetőséget nem szeretettem volna kihagyni. Minden vágyam, hogy megháláljam neki azt a sok jót, amit tőle kaptam. Kérem az Univerzumot, hogy segítsen abban, hogy gondtalan, békés és boldog éveket élhessen, hogy minél több figyelmet, törődést, és támogatást adhassak neki. Tudom, hogy sokat kell még változtatni önmagamon, hogy őt a legfényesebben önvalójában láthassam, de minden nap gyakorlok, és teszek azért, hogy így legyen.

Kiteljesedés 2.0

webkurzus

Magamhoz ölelem az Édesanyámat

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

jó kapcsolat az anyával

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. Ha a kapcsolatod az Édesanyáddal gyógyulásra vár, ha nem bocsátottál meg neki, akkor gondjaid lehetnek a kapcsolatok, különösen a párkapcsolat területén. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva.

A webkurzus szeptember 11-én indul, és még kedvezményes a jelentkezés!

Mit ad számodra, ha részt veszel rajta?

• Édesanyád és Te is könnyebben és boldogabban tapasztalhatjátok meg az életet.

• Könnyebb lesz a kommunikációtok.

• Jobban el tudod majd fogadni, és szeretni önmagadat.

• Az emberi kapcsolataid harmonikusabbá válnak.

• Békét és harmóniát teremthetsz a párkapcsolatodban, vagy könnyebben megteremtheted azt, ha jelenleg nincs.

• Gyógyul a nőiességed, vagy ha férfi testben élsz, a női oldalad.

• Könnyebben észreveszed, és elfogadod az örömteli pillanatok ajándékait az életedben.

• Könnyebben meg tudsz nyílni az örömnek, és felszabadultabb leszel.

• A befektetett szeretetenergia a gyermekeid életét is terhektől mentesebbé és boldogabbá teszi.

A webkurzus részvételi díja:

Alapcsomag: 8 000 Ft, vagyis 200 Ft/feladat, amely tartalmazza a 40 feladatot mindennap e-mailben küldve.

Személyes csomag: Ha úgy érzed, hogy jó lenne, ha személyesen támogatnálak, erre is van lehetőség. A 40 nap alatt 4- szer fordulhatsz hozzám kérdéssel e-mailben. A személyes csomag díja 8 000 Ft+ 4 000 Ft, azaz 12 000 Ft, amely tartalmazza a 40 nap feladatait + 4 válasz e-mailt tőlem a kérdéseidre.

Kedvezmény!

Ha a jelentkezésedet szeptember 4 -ig, vagyis szerdáig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a kurzus alapcsomagja 8 000 Ft helyett csak 6 900 Ft, vagyis 172 Ft/feladat.

A személyes csomag díja ez esetben: 6 900 Ft + 3 500 Ft, azaz 10 400 Ft, ha szeptember 4 -ig jelentkezel!

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérünk, írd be: Kiteljedés 2.0 alap vagy személyes csomag, attól függően, melyikre jelentkezel!

A kurzusról itt olvashatsz bővebben.

A gyógyulási folyamatot az is nagyban előre lendítette, hogy ez év januárjában megkaptam a Munay- Ki beavatást. A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. A Munay-Ki egy kecsua szóból származik, és azt jelenti „Szeretlek”.

munay-ki widgetA beavatás egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására: akár gyermekkori, akár előző életekben szerzett tapasztalatként hatnak jelenleg a személyiségre. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amelyeket a múltbeli traumák hagytak hátra. A sebek megtisztítása után, (amiket esetleg már sok élet óta cipelünk) szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi fajjá. (Homo Luminous- Fénylő ember). A Fénylő Energia Mező (LEF) a szoftver, mely átprogramozza a hardvert, ami nem más, mint a DNS-ünk. Az átalakított DNS hozza létre új testünket, amely másképp él, gyógyul, és változik az idő függvényében, mint eddig.

A Munay- Ki beavatást két féle módon kaphatod meg, választásod szerint:

Munay- Ki energia átadás és oktatói képzés:

Időpont: Október 11-12-13 péntek- szombat- vasárnap

Pénteken a program 14-20 óráig tart

Szombaton és vasárnap 9.30.-tól 18.00-ig

A Munay- Ki-t kis létszámú csoportokban adjuk át, és a beavatás továbbadását is elsajátítjuk.

Részvételi díj: 40 000 Ft/ fő

Kedvezmény!

Ha jelentkezésedet szeptember 15 -ig jelzed, és befized az előleget, akkor számodra a program most csak 35 000 Ft/ fő.

Részvételedet jelentkezéseddel, és 15 000 Ft előleg befizetésével biztosíthatod.

Jelentkezni itt tudsz! A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki – október 11-12-13.

– Egy napos Munay- Ki energia átadás

Időpont: Október 5. szombat 9.30-tól 16.30-ig

Ezen a napon mind a kilenc Munay-ki energia átadásra kerül.

Részvételi díj: 18 000 Ft / fő

Jelentkezni itt tudsz! A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki – október 5.

A Munay- Ki beavatásról itt olvashatsz bővebben.

 

Köszönöm, hogy az olvasóm vagy!

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend