113686_biggerAz igazi boldogság meghatározására már rengetegen tettek kísérletet, és még fognak is. Teljesen lefedni szavakkal ezt a fogalmat talán nem is lehet, de
most én is teszek egy kísérletet egy olyan élmény kapcsán, amit átéltem és élek minden nap.
Boldogság az, amikor megtapasztalod, hogy tiszta, ragyogó önvalódat élheted teljesen őszintén, szabadon, önmagadat elfogadva és szeretve, és mindazt, aki vagy a környezeted is értékeli, tiszteli és megbecsüli. Ez mámorító érzés.

Egyrész, hihetetlen belső nyugalomra és békére tesz szert az, aki megérti lénye legmélyebb esszenciáját. Másrészt mindez a belső harmónia oly mértékben kisugárzik, hogy olyan helyzeteket teremt a külvilágban, ahol bátran is szabadon megélheted önmagadat, mert arra, aki vagy igény támad mások részéről. Hogy jutottam el ide?

„ Nem azzal lelsz lelki békére, ha átrendezed az életkörülményeidet, hanem ha felismered, hogy ki is vagy valójában a legmélyebb szinten.”- Eckhart Tolle

A kundalini jóga végtelen kincsestára mindig lenyűgözött. Nincs olyan életterület, kihívás vagy szándék, amely sikeres kezelésére ne találnánk valamilyen mantrát, gyakorlatsort vagy meditációt. Ezt a saját életemben nap mint nap tapasztalom, és végtelenül megnyugtató a tudat, hogy a saját létem művésze lehetek. Ráadásul mindenki egyedi intuíciójának megfelelően, szabadon használhatja a jóga eszközeit.

Számomra a numerológia is egy kiváló módszer, amivel még jobban megérthetem önmagam, és mindig az aktuális megérzéseim vezetnek a jógagyakorlatok kiválasztásában. Tavaly novembertől kezdve elkezdtem egyéni módon használni néhány meditációt, amely 40 napos gyakorlás után adott egy mélyebb megértést arról, mi is történt valójában, illetve egy egyszerű módszert arra, hogy másoknak is segíthessek elérni a legönazonosabb, legteljesebb és legboldogítóbb létezés kulcsát. Ezt a módszert neveztem el Eleven Gyémánt programnak. Végtelenül egyszerű, nem kell más hozzá csak a születési dátumnak megfelelő leghatékonyabb meditáció gyakorlása, kombinálva egy olyan meditációval, ami lehetővé teszi, hogy minden megfelelési kényszert ledobva magadról, szabadon legmélyebb önvalód vezettetését éld. Mindehhez természetesen az elméleti hátteret is megadom, hogy megérthessük, mi is  történik valójában bennünk a gyakorlatok hatására, a személyes fejlődési folyamatunk során. Ezután másra nincs is szükség, csak rád, hogy kiteljesítsd a boldogságodat.

Mi az eredmény?

  • Rádöbbensz, hogy ki is vagy valójában.
  • Megérted, hogy milyen hatalmas kincs, és ajándék a létezésed.
  • Megérzed mindazt a potenciált, teremtő lehetőséget, ami benned szunnyad.
  • Szabadon és bátran elkezded élni, és megmutatni azt a csodálatos lényt aki vagy, önmagad és mások számára.
  • Szereted és becsülöd önmagad, és hálás vagy minden egyes részedért és tulajdonságodért.
  • Mindez olyan csodás események, emberek és történések bevonzásához vezet, amit legmerészebb álmaidban sem tudnál elképzelni.            

vizcseppAz Eleven Gyémánt workshopokon a születési dátumod alapján megadom a személyre szabott meditációdat más gyakorlatokkal együtt, amit átbeszélünk, együtt is gyakorlunk, illetve e- mailben is átküldök a további otthoni gyakorláshoz.

a

a

Várlak szeretettel a workshopokon!

Most még van hely, és február 14- ig még kedvezményesen jelentkezhetsz!

 

Arató Mónika

Send this to a friend