A napokban érdekes tapasztalásom volt. Olyan volt, mintha álomszerű állapotban lennék. Különböző állítások emelkedtek fel az elmémben, és olyan volt, mintha a felsőbb énem tartana közben tárlatvezetést. Megmutatta minden állítás összes oldalát, azt is, hogy igaz, és azt is, hogy nem igaz. Illetve azt is, hogy egy állítás hogyan igaz, és nem igaz egyszerre. Paradoxonok sorozata úszott be az elmémbe, és adott egyfajta könnyedséget ahhoz, hogy megértsem az illúziók világát. 

A Békés harcos útja című könyv jutott eszembe.

„ A harcos három szabálya: paradoxon, humor és változás. Paradoxon: az élet misztérium, ne pazarold arra az időd, hogy megértsd. Humor: őrizd meg a humorérzéked, főleg ha saját magadról van szó, ez mindennél több erőt ad. Változás: soha semmi sem marad ugyan az.”

Tegnap volt egy mély beszélgetésem egy barátommal, de már ezzel a tudatossággal voltam benne. Igaz, amit mond, és nem igaz. Igaz, amit mondok, és nem igaz. Ami pedig a legfontosabb: mindenkinek igaza van, mert mindenki a saját igazságát éli.

Majd hosszan beszélgettem a Kedvesemmel. A tudatosság megmaradt. Igaz, amit mond, és nem igaz. Igaz, amit mondok, és nem igaz. A helyzet azért érdekes egy párkapcsolatban, mert meg kell találnunk azt az igazságot, ami mindkét fél számára az. Amiben mindenki jól érzi magát. Ez nem könnyű, ha két öntörvényű emberről van szó.

Amit biztosan érzek, és ennek nem találom a nem igaz oldalát, bárhogy keresem, hogy egyre jobban szeretem Őt. Ami pedig a közös igazság megtalálását illeti: nem tudom sikerül-e ezt elérnünk, de úgy döntöttem, hogy mindeközben a lehető legjobban érzem magam.

Talán azért, amit a Békés harcos ír:

”Az út ami boldoggá tesz, nem a végcél.”

A Lélektársammal való közös utam egy kaland, ami mélyebben megtanít megismerni önmagamat. Ő tanít arra, hogy engedjem el a körülményekhez való ragaszkodásomat, és megtaláljam a boldogságot minden pillanatban.

Ha melletted van a Lélektársad, az út könnyebbnek tűnik. Vagy mégsem. Újabb paradoxon. Ami biztos, hogy többet tudsz meg a szeretetről. Azzal, hogy egymást szolgáljuk, többet tudunk önmagunkról, egymásról, és az egyetemes szeretetről. Úton vagyunk. Ha létezik egyáltalán út:).

Ha még nem találtad meg a Lélektársad, ne maradj le erről a kalandról!

Lélektárs- behívó online kurzus

indul 2016. május  16- án,

Pünkösd hétfőn.

 universal love

Az online kurzus évente csak egyszer, májusban elérhető! Ma még kedvezményesen jelentkezhetsz!

“Rengeteg emberrel találkozol, és egyik sem érint meg igazán. Aztán találkozol egy valakivel, és az életed megváltozik. Mindörökre.”

A kurzus mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

Rátalálhatsz a valódi szerelemre – legyél akárhány éves-, ha hiszel benne, és ha minden szinten felkészíted magad, hogy energetikailag tökéletesen együtt rezegj azzal a szerelemmel, amelyet keresel.

Mivel támogatlak Téged a folyamatban?

  • 6 héten keresztül 12 leckével
  • rezgésszint emelő gondolatokkal és feladatokkal
  • megerősítésekkel
  • videó anyagokkal
  • hanganyagokkal
  • letölthető meditációkkal
  • sok szeretettel
  • valóságteremtő technikákkal

Az on-line kurzus előnye, hogy a feladatokat lementheted, és a számodra ideális időpontban végezheted el.

A figyelmed fókuszát egy erős támogató folyamat mentén lélektársad behívásán tartja, ezáltal életre keltve vonzásod törvényét.

Az on-line kurzus részvételi díja:  12 000 Ft.

 Kedvezmény!

 Ha a jelentkezésedet május 12 -ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a kurzus  8 500 Ft.

 Jelentkezni itt lehet! A tárgymezőbe kérlek, írd be: Lélektársam

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyre szóló, e-mailben történő kíséretre is, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted! A segítségemet a kurzus alatt kétszer veheted igénybe. A személyes visszajelzéseket a kurzus részvételi díja most tartalmazza.

 

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

Send this to a friend