megújulásAz új év új energiát, új kezdeteket hoz magával. Ez az év talán kicsit erőteljesebben, legalábbis az én érzékelésem szerint. Újévi szokásomhoz híven leültem átgondolni, hogy ki is vagyok most, mit nem szeretnék, és mit szeretnék az új évben. Vannak bennem változások, pár érték fontosabb lett számomra, és néhány, korábban nagyon fontos dolog vesztett a jelentőségéből. Ez a honlapomon is tükröződik. Elhagytam dolgokat, amivel korábban foglalkoztam, de már nem érzem a szívemhez közelinek, és elköteleződtem olyan dolgok mellett, amelyek nagyon sok szeretethez, sikerhez, és megelégedettséghez juttattak.

A korábbi utamon, mikor elhagytam a multivilágot, már megérkeztem ahhoz, aki vagyok. Tanítok, gyógyítok, és írok, ami a hivatásomat illeti. Ez nem változik, csak a finomhangolás történik továbbra is folyamatosan. Végtelenül hálás vagyok azért, hogy sokkal szabadabban élek, mint korábban, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, és Nektek, hogy olvastok engem, és/ vagy eljártok hozzám gyógyulni, tanulni.

Fontosabb lett számomra a család, mint eddigi életem során valaha. Sokkal több tudatosságenergiát szánok arra, hogy jó társ, jó anya, és most már jó nagymama legyek. Az eszközök is megérkeztek ehhez. A kundalini jóga és Yogi Bhajan humanológia tanításai segítségével tudatosabban és sikeresebben kommunikálok, és számos eszközzel tudom nőként a társamat, a családomat támogatni. Ezeket a tanításokat szívesen adom tovább, így a programjaim között vannak olyanok, amelyeket csak nők számára szervezek. Ezt a 2016-os évben is folytatni szeretném, és adom tovább, amit megtanulok, megtapasztalok.

Továbbra is vannak csoportos és egyéni programok.

Kedvenceim továbbra is ez elvonulások, az év során januárban, májusban, és augusztusban tartok elvonulásokat. Az egyéni foglalkozások közül még többet szeretnék numerológiai tanácsadással és egyéni jógaoktatással foglalkozni. Kicsit részletesebb elemzést adok (plusz két nagyon fontos számmal), mint a múlt évben, mivel én is folyamatosan egyre beljebb jutok ebben a csodálatos tudományban. Az otthoni fejlődésedhez pedig, az eddigi tapasztalatok alapján még eredményesebb választok gyakorlatokat. Ahogy az én életem teljesedik ki a numerológiai tudás által, úgy tudok egyre többet átadni másoknak. Lesz kedvezményes lehetőség azok számára is, akik már voltak nálam numerológiai tanácsadáson, de tovább szeretnének fejlődni. Erről hamarosan írok.

A gyógyítás mindig is nagyon kedves volt számomra. Megtisztelőnek érzem, ha a hozzám fordulók őszintén, bizalommal elmesélik, hogy milyen élethelyzetben vannak, és az Access Consciousness kezelések segítségével együtt finomítjuk a célok érdekében a személyes energiákat. Hamarosan írok olyan kedvezményes csomagokról, amely segítségével egy hatalmas belső nagytakarítást végezhetsz.

Az életmódom elég nagy változáson ment át az utóbbi években. Négy éve főleg vegetáriánus ételeket fogyasztunk a családommal. A múlt év során vegán táplálkozást folytattunk, elhagytuk a tejtermékeket is. Nem eszünk cukrot, csak természetesen édesítőket használunk minimális mennyiségben. Elhagytuk a gluténes táplálékokat is. Háziasszonyként így rengeteg új receptet próbáltam ki. A jövőben olyan életmóddal kapcsolatos információkat, recepteket is megosztok a honlapon, amelyeket használok, és nekem nagyon beválnak. Így szeretnék hozzájárulni az erőszakmentes, környezetbarát, egészséges életmód fejlődéséhez.

Ezek a változások azért lehetnek ennyire hatékonyak, és eredményesek az életemben, mert immár hatodik éve tudatosan tervezem meg, és kezdem el az új évemet mindazokkal, akik szintén így szeretnének tenni. Most is így lesz ez, e hét szombaton a Varázslatos 2016 meditáció esten. Már csak két fő számára van helyünk. Várunk, ha velünk szeretnél játékosan teremteni.

Január 9 -én, szombaton,szeretettel meghívunk a

„Varázslatos 2016” című meditációs estünkre,

Fény

amely során,

  • hálát adunk a 2015-es évért,
  • megálmodjuk a 2016-ös évet,
  • útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat,
  • kiküldjük az Univerzumba vágyaink nyilait a legfontosabb életterületeinkre vonatkozóan, mint a párkapcsolat, bőség, egészség, hivatás, kikapcsolódás, spiritualitás…
  • megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik,
  • közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

Olvass tovább a programról, és jelentkezz itt!

Az aranytej receptjét, amely kiváló idegrendszer erősítésre, a két agyfélteke kiegyensúlyozására, és a csontokra, ízületekre, itt találod!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend