Végtelen öröm és mély, bensőséges nyugalom. Milyen lehet az? Az emberek általában ideig- óráig örülnek, főleg, ha a külvilágból érkezik valami olyan impulzus, amely okot ad az örömre. Aztán általában ez az állapot tovatűnik, mert hamarosan történik valami, ami az örömet ürömmé változtatja.

Rengeteg tanítás szól a mostról, a jelenlétről, amiben megtapasztalhatjuk az örömet és a teljességet. Ettől az állapottól folyamatosan valami történés próbál elválasztani minket: a fizikai világ kihívásai, a családunk, az anyagi gondok, egészségügyi problémák, az egónk, belső párbeszédünk, az aggódás, stb. Nagyon sok hasznos technika létezik, amely segít feloldani ezt az ellentétet, és elvezet a belső békéhez. Lehet, hogy már te is sok ilyen technikát elsajátítottál, és tényleg jobban is érzed magad, mint korábban. Na de mi a helyzet a végtelen örömmel? Tényleg végtelen számodra?

Volt a gimnáziumban egy matematika tanárom, akinek ez volt a kedvenc mondása:

„Nincs olyan szekér, amire ne lehetne még egy szalmaszálat felrakni.” Igaza volt. A spirituális úton is mindig lehet többet tudni és tapasztalni, ami pusztán azért igaz, mert minden energia, és az energia rezgésszámának emelése is lehetséges tovább és még tovább, a végtelen felé. Így az öröm is végtelen, amit egy magasabb dimenzióban tapasztalhatunk. Ezt a dimenziót pedig életünk minden pillanatában magunkban hordhatjuk a tudatosságunk segítségével.

Nem tudom, vannak- e az energia emelésének határai itt, a földi dimenzióban, de úgy döntöttem, megtapasztalom, hogy meddig visznek a lehetőségek. Tudatosítottam, hogy akárhányszor elvezetem magam befelé és felfelé, annyiszor nyilvánul meg valami újabb árnyalata a felismerésnek. Most új energiák ébrednek a Földön, minden változik, ezért nap, mint nap újabb lehetőségek adódnak, hogy a tudatosságunkat növeljük, bölcsebbé, és erősebbekké váljunk, és többet tapasztaljunk a végtelen örömből és belső békéből.

Ha még nem így éled meg az örömet az életedben, akkor szeretettel várunk november 28-án, szerdán Teliholdkor

„A végtelen öröm megtapasztalása”

gyógyító és meditáció estre.

Mint ahogy a gyógyító és meditációs este címe is mutatja, ezt a megtapasztalást tudhatod magadénak te is, ha velünk tartasz. Ha pedig már egyszer megtapasztaltad, akkor az érzés bármikor előhívható lesz, és segít megélned a végtelen örömet életed minél több percében.

Ezen az estén:

 • megtapasztalhatod a végtelen öröm és szeretet dimenzióját
 • megtapasztalhatod végtelen belső erődet
 • hatalmasat fejlődhetsz a tudatosságodban
 • mélyebben megérted, hogy mi a belső kiegyensúlyozottság alapja
 • megérted teremtőerőd hatalmát
 • függetleníteni tudod magad környezeted kaotikus, lehúzó energiáitól
 • megérzed a sejtjeidben a határtalan boldogságot, amely hasonló ahhoz, mintha mindig szerelmes lennél
 • ennél fogva nagyobb hatással lehetsz testedre, érzelmeidre, és gondolataidra

Hogyan érjük ezt el?

 • beszélgetéssel
 • páros és csoportos gyakorlatokkal
 • gyógyítással és finom érintéssel
 • meditációval
 • kristálytálak varázslatos hangjával
 • Szer-tartással, Szer-etettel

Nagyon várom én is azt a meditációs estet, mert a hasonló rendezvényeink korábban is rengeteg örömet nyújtottak.

 

 

 

 

Olvasd el néhány résztvevő visszajelzését:

„Köszönöm nektek a tegnap estét. Nagyon jól éreztem magam! Mintha álmodtam volna! Áradt belőletek a szeretet! Nem vagyok a szavak embere, nehéz leírni az érzéseimet. A Béke, a nyugalom, a szeretet érintett meg engem. Nem is értettem, hogy ez velem történik. Legszívesebben végig sírtam volna. Még szerencse, hogy nem volt teljes világítás, így senki nem látta, hogy potyognak a könnyeim. Számomra minden tökéletes volt. Olyan tapintattal, olyan szeretettel közeledtetek felénk. Ahogy velünk együtt csináltátok a gyakorlatokat, ahogy odafigyeltetek ránk. Köszönöm nektek!”- Évi

„A tegnapi est varázslatos volt. Az élmény annyira friss még ma is, hogy szeretném állandónak tudni ezt az állapotot. Amit érzek, az a nagy szeretet és egy mély, bensőséges nyugalom. A tegnapi estre minden elvárás nélkül készültem, általában, ha először megyek valahová, mindig megfogalmazódnak az elvárásaim. Szeretettel fordultam mindenki felé és próbáltam kiélvezni ennek minden percét. Az sem volt véletlen, hogy párként a férjem kaptam, nagyon sok ilyen „véletlen” jellemzi a mi több mint 30 éves együttlétünket. Különleges volt számomra az utolsó mozzanat, a kristályokkal, dobokkal, érintéssel való gyógyítás, és ma érzem, hogy rengeteg energiát és szeretetet kaptam az ott lévőktől. Köszönöm még egyszer nektek és a Tamás fiamnak is, akitől a mai napig rengeteget tanulok ezen a téren.”- Hajnal

Időpont: November 28-án, szerdán, 18:10-től 20:30 óráig

Helyszín: Budapest. A helyszínt a jelentkezés visszaigazoló levelében jelöljük meg pontosan.

A részvételi díj: 4 000 Ft/fő

Ha azonban a jelentkezésedet október 29-ig leadod, és befizeted a részvételi díjat, akkor kedvezményesen, 3 300 Ft-ért vehetsz részt ezen az estén.

Ha köztünk szeretnél lenni, jelentkezz most itt: jelentkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be, kérlek: végtelen öröm

Minél több örömet tapasztalsz az életedben, annál magasabb a rezgésszinted, láthatóbbá válsz, mert fényesebb vagy, így többen észrevesznek. Ha ezt a magas rezgésszintet párosítod némi tudatossággal a márkaépítés terén, akkor igazán sikeres és elismert lehetsz a hivatásodban.

Nem tudod, mire figyelj, hogy sikeresebb legyél? Nem tudod, hogyan fogj hozzá? Még nem ismered a márkaépítés alapelveit? Segítek neked elindulni vagy továbbfejlődni.

 

 

 

A legfontosabb alapelveket a 2012. november 19-én, hétfőn induló, 6 hetes

Énmárka online kurzus

keretében osztom meg a hozzám fordulókkal.

Milyen hatásai lesznek az életedben, ha elvégzed a kurzust?

 • Tudatosabbá válsz
 • Jobban megérted és elfogadod önmagad
 • az önbizalmad
 • Fejlődik az emberismereted
 • Egyértelművé válik, hogy mit és hogyan tegyél, hogy megteremtsd hozzád illő hivatásodat
 • A segítségek vonzásod növekedésével folyamatosan megjelennek az életedben
 • Megkapod a szükséges tudást, hogy anyagi bőséget teremts
 • Felismered, hogy milyen típusú emberekkel érdemes együttműködnöd

A kurzus során közelebb jutsz önmagadhoz, jobban megérted eddigi életedet, és tisztábban fogod látni, hogy merre és hogyan menj tovább. Majd a visszajelzéseim során elmesélem neked, hogy mindazt, amire közösen rájöttünk, hogyan tudod kamatoztatni az életedben.

Sok mindenre rádöbbensz majd, olyan dolgokra, amit már gyermekkorunktól kezdve tudatosítanunk kellene, mégsem erről szól a mai tanítás és nevelés az iskolákban, és a családokban sem.

Az Énmárka online kurzus 6 hetes, és sűrítve kapsz meg benne 12 leckét.

Mit kapsz a kurzus során?

 • 6 alkalommal 12 lecke anyagát
 • személyes kisérésemmel tárhatod fel képességeidet és értékeidet
 • megismered a hozzád leginkább illő utat és módot hivatásod gyakorlásához, ami bőséget is hoz
 • egy önismereti modellt, ami segítségével közösen kialakítjuk énmárkádat
 • gyakorlati tudnivalókat a hogyanra vonatkozóan
 • meditációt
 • megerősítéseket
 • saját tapasztalataimat és történeteimet, mint segítségeket.

A leckéket lementheted, és így saját ritmusodban és időbeosztásod alapján dolgozhatod fel őket, és a visszajelzéseket is ez alapján kapod meg tőlem.

A kurzus díja:

A kurzus teljes részvételi díja, amely az általam küldött visszajelzéseket is tartalmazza a megoldott feladatokra, 25 000 Ft.

KEDVEZMÉNY október 25-ig

Ha október 25-ig jelentkezel a programra és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a 12 lecke visszajelzéseimmel együtt most csak 19 800 Ft.

A programra jelentkezni az alábbi címen lehet, a tárgysorba beírva énmárka: jelentkezem@simratyogaworld.com

Bővebb információt itt találsz a programról!

„Amit egyszer gondoltam, azzá váltam, amit most gondolok, az leszek.”- Buddha

Szeretettel várlak, ha te is szeretnéd meglelni és boldogan járni saját Ösvényedet!

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha feltünteted a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend