Megtréfált az Univerzum a napokban. Megint fel kellett adnom egy elképzelésemet, amiről azt hittem, hogy biztos. A kisbabám születése előtt befejeztem egy nagy feladatot, megírtam, és leadtam a kiadónak a könyvemet. Két éve kezdtem el először tárgyalni velük, és már akkor is biztattak: adjam le a könyvemet, ha jó, ők kiadják. Majd elkezdtem írni, és időnként elküldtem nekik, ami már kész volt. Többször is érkezett visszajelzés, hogy a szöveg tetszik, és ők betervezték az idén ősszel kiadandó könyvek közé. A szülés előtt, április végére nagyon elfáradtam, mert az utóbbi időben sokat dolgoztam, ezért azt gondoltam, hogy nem fogom tudni időben, a május 30-i határidőig leadni a kéziratot. De akkor a kiadó felhívott, hogy meggyőződjön róla, tartom-e a határidőt. Így összeszedtem magam, és végül is időben leadtam a kész szöveget. Akkor is kaptam egy megerősítést, hogy biztosan kiadják a könyvet.

Nyugodtan és nagyon boldogan mentem hát szülni, hogy ezt a nagy feladatot is sikerült megoldanom. Három nappal ezelőtt békésen szoptattam a kislányomat, és csengett a mobilom. A kiadó tulajdonosa volt, és közölte velem, hogy a napokban volt egy értekezletük, ahol úgy döntöttek, mégsem adják ki a könyvem, mert nem várható belőle elég nagy eladott példányszám. Egy fél óráig nagyon csalódottá váltam, majd még napokig sírógörcsök jöttek rám (most, a szülés után egyébként is érzékenyebb vagyok), miközben a lényem egy része tudta, hogy el kell engednem a ragaszkodásomat ehhez az úthoz kapcsolódóan. El kell engednem a „biztosba” való kapaszkodásomat.

Azt is tudtam, és tudom, mert már számtalanszor megtapasztaltam, hogy amikor elengedek valamit, akkor az Univerzum nyit egy másik ajtót, amin beléphetek. Látszólag tehát tréfának is tűnhet, ami történt, és lehet, hogy az is. A feladatom most mégis az, hogy megtartsam a szívemben a bizalmat és a szeretetet. Lehet, hogy magánkiadásban fog megjelenni, lehet, hogy egy másik kiadó adja ki, lehet, hogy nem fog megjelenni. Nem tudom. Amit érzek, és tudok, hogy június 22- én, a születésnapomon belépek egy új korszakba, ahonnan újra feljebb lépve a spirálon, egy újabb minőségét szeretném megtapasztalni a teremtésnek. Izgatottan várom, hogy mit hoz az élet. Megerősítésként találtam egy idézetet, amit Veled is szívesen megosztok.

„A dolgok nem akkor lesznek a mieink, amikor üldözzük őket – hanem amikor megengedjük magunknak. A boldogság rendszerint akkor suhan át rajtunk, amikor a legkevésbé várjuk, s a megértés fénye is akkor villan föl bennünk, amikor abbahagyjuk az igazság konok, erőszakos üldözését. Hány tudós és felfedező számolt be arról, hogy egy-egy törvényt, képletet megálmodott, vagy valamiféle látomás formájában megjelent előtte, amikor elfáradt már a logikai erőfeszítésben, s a legkevésbé várta. Egy könyv benső igazsága is csak akkor lehet a tiéd, ha megengeded magadnak. Ha úgy veszed a kezedbe, hogy önigazolást keresel benne, s ahol a te eszméidet és elveidet támasztja alá, ott igazat adsz neki, ahol mást mond, azt marhaságnak minősíted, akkor az olvasás fölösleges időpocsékolás, mert lelked nem tágul, a könyv nem érint meg benned mélyebb rétegeket, nem hoz föl belőled rejtett valóságokat; éppen ellenkezőleg: csak önvédelmi mechanizmusodat erősíted vele. Amikor leesünk egónk görcsös akarattal sarkantyúzott lováról, az önfeladás első passzív és szent pillanatában megjelenhet a csoda.” Müller Péter

Szeretném megragadni az alkalmat, és újra megköszönni Nektek a sok levelet, verset, és dalt, amit küldetek Hajnal születése alkalmából. Nagyon hálásak vagyunk érte.

Ha személyesen szeretnél velünk találkozni, töltődni, és énekelni, akkor június 22-ig még kedvezménnyel jelentkezhetsz és szeretettel várunk a

DNS transzformáció” 

Sejtátalakító, gyógyító, hálaadó elvonuláson a Teljesség jegyében

2012. augusztus 4-5-én

Mikor spirituális eszközöket használunk saját tudatosságunk növelésére, és a bennünk élő isteni mag felfedezésére és kibontására, akkor valójában transzformáljuk magunkat. Átalakítjuk a gondolatainkat, érzelmeinket, és a fizikai testünket is. Ez még akkor is így van, ha bár használunk spirituális eszközöket, de mindezt különösebb tudatosság nélkül tesszük a fizikai szint tekintetében. Meditációval képesek vagyunk az agyunk működésén, sőt még a szerkezetén is változtatni. Ezzel a területtel a neuroteológia foglalkozik. De nem csak az agyunkon tudunk változtatni, hanem tudatosságunk változása képes DNS láncunkat is transzformálni.

Az elvonulás ideje alatt a transzformáció tudati, érzelmi és fizikai szinten is történik, amely képes átalakítani a sejtjeink rezgését és a DNS-ünket. Az elvonuláson 9 szent szanszkrit mantra zengetésével fogjuk transzformálni önmagunkat, tudatunkat, érzelmeinket és sejtjeinket.

A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. Több ezer éve használják őket a keleti misztikus tradíciókban a test vitalizálására, a belső nyugalom és a szent célok eléréséhez. A hang és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba. Az egyik legeffektívebb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal.

Az elvonuláson megismerkedünk egyenként a mantrák jelentésével, céljával, megtanuljuk őket zengetni, megismerjük mindennapi használatuk módját, és hogy hogyan képesek átalakítani az életünket. Segítségükkel kibontjuk többdimenziós lényünket.

A kiválasztott mantrák az alábbi életterületek, képességek javulását segítik elő:

 • egészség
 • életerő
 • anyagi biztonság, bőségteremtő képesség
 • siker a hivatásunkban
 • családi kapcsolatok harmonizálása
 • szerelem bevonzása, és kiteljesítése
 • térérzékelő képesség, finomenergiák érzékelésének fejlesztése, otthonunk harmonizálása
 • szeretetteljes emberi, baráti kapcsolatok kiépítése
 • saját, többdimenziós lényünk kibontása, és megélése

A mantrák zengetése közötti időben kapcsolódunk a Természettel, lélegzünk, és sétálunk az erdőben, rövid kirándulásokat teszünk, illetve körtánccal harmonizáljuk a testünk energiáit.

A záró nap utolsó mantráját pedig hálaadásként a közeli Úti Madonna kápolnánál fogjuk zengetni.

Bár az elvonulás létszámát bővítettük, a létszám és a jelentkezés korlátozott, kérünk, időben jelezd részvételi szándékodat. A jelentkezések rögzítése a beérkezés sorrendjében történik!

Az elvonulás időpontja:

2012. augusztus 4-5., szombat- vasárnap 10-től 18 óráig

Az elvonulás helyszíne:

Budapest, XII. kerület, Edvi Illés út. Egy gyönyörű házban, természetvédelmi területen, közvetlenül az erdő mellett.

Az elvonulás részvételi díja:

13 000 Ft/ nap, összesen 26 000 Ft a két napra. Az elvonulás díja tartalmazza a programokat két napra, az írásbeli anyagokat, illetve mindkét napon friss, ízletes, vegetáriánus ebédet.

Figyelj! Kedvezmény!

Ha jelentkezésedet leadod, és a válasz e-mailben jelzett bankszámlaszámra megérkezik az elvonulás díjának 50%-a, legkésőbb június 22-ig, akkor kedvezménnyel, 24 000 Ft-ért vehetsz részt az elvonuláson. Tehát ebben az esetben 12 000 Ft-ot kell átutalnod előlegként június 22-ig. A 2. részletet kérlek, július 15-ig utald majd el.

További kedvezmény: Június 22-ig, egy összegű befizetés esetén a program kedvezményes díja: 23 000 Ft!

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be kérlek: DNS

Ha pedig szeretnéd a NINCS helyett a VAN-t érzékelni és szeretnél megérkezni a Jól- létbe, ahelyett, hogy állandóan valami hiányba botlanál, akkor csatlakozz hozzánk

Új, négy hetes program indul, 2012. június 26-én, kedden.

VAN- teremtő

online kurzus HALADÓKNAK

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld! 

„ Aki elérte a valód hatalmat, szeretetben él. A szeretet a lélek energiája. A szeretet az, amely meggyógyítja a személyiséget. Nincs semmi, ami szeretettel nem gyógyítható. Nincsen más, csak a szeretet”- Gary Zukav

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz, és ami a a valódi vágyaiddal egyező.

 • van szerelem
 • van bőség
 • van egészség
 • van szépség
 • van harmónia
 • van egység
 • van bizonyosság

A négy hetes online kurzus alatt:

 • olyan anyagokat (előadás, olvasnivaló, megerősítések és videó) küldök neked, amivel az érzékelésed átalakul, és élni kezded a VAN-t.
 • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet, és teremtőerődet
 • Gyönyörű hanganyagokat kapsz, amit szerelmemmel és alkotótársammal, Csendes Csabával hozunk létre
 • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyek a leginkább segítenek, hogy megteremtsd és éld a VAN-t az életedben.

A VAN- teremtő online kurzus szerkezete:

 • 4 hét
 • 4 lecke
 • 4 gyakorlat
 • megerősítések
 • mindennapi VAN teremtő gyakorlatok
 • meditáció és hanganyag a VAN teremtéshez
 • saját személyes történeteim, mint segítségek

Mitől haladó?

Attól, hogy egyre közelebb kerülünk a VAN magjához, a lényegéhez, és nem attól, hogy bekérjük az előképzettségeid igazolását!

Megtapasztalhatod, hogy a teremtőerődnek nincs határa, és az összes eddigi elképzelésedet a jóról tovább álmodhatod és tapasztalhatod.

Ki csatlakozhat?

 • Mindazok, akik elvégezték a VAN- teremtő online kurzust
 • Azok is, akik a fenti kurzust nem végezték el, de meg szeretnék tapasztalni a VAN-t.
 • A csatlakozásnak egyetlen előfeltétele van: a benned születő vágy, hogy jelentkezz

Az online kurzus díja 6 200 Ft.

TALIZMÁN – csomag: 4 hét, 4 lecke, 4 gyakorlat, megerősítések, mindennapi VAN teremtő gyakorlatok, hanganyag, és saját személyes történeteim, mint segítségek, + személyes visszajelzés e-mailben 2 alkalommal (az általad megválasztott időben). A visszajelzéseim lesznek a talizmánjaid, amelyek tovább kísérnek az úton.

A Talizmán csomag díja: alapdíj (6 200 Ft) + 2 000 Ft, azaz összesen 8 200 Ft.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva “HALADÓ”, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

A levélben írd meg: teljes nevedet, és azt is, hogy melyik csomagot kívánod megrendelni (alap, vagy talizmán). 

Nyári kedvezmény azoknak, akik most gyorsabban szeretnének haladni!

Ha több online kurzus témája is megszólított a mostanában induló kurzusok közül, és szívesen jelentkeznél akár többre is, akkor most kedvezményesen tanulhatsz.

Választhatsz az alábbi kurzusok közül:

1. VAN teremtő online kurzus haladóknak

A kurzus indulása: 2012. június 26.

A kurzusról itt olvashatsz bővebben!

2. Megérkezés a félelemből a szeretetbe online kurzus

A kurzus indulása: 2012. június 19!!!!!! A mai napon még jelentkezhetsz!

A kurzusról itt olvashatsz bővebben!

3. Énmárka online kurzus:

A kurzus indulása: 2012. július 17

A kurzusról itt olvashatsz bővebben!

Akció!

 • Ha két kurzusra jelentkezel, akkor az eredeti akciós kedvezményen felül, még további 10% kedvezményt kapsz kurzus árából!
 • Ha három kurzusra jelentkezel, akkor az eredeti akciós kedvezményen felül még további 15% kedvezményt kapsz mindhárom kurzus árából.

Az akciós ajánlat csak 2012. június 18-ig áll fent. Kérlek, jelentkezz itt: jelentkezem@simratyogaworld.com A tárgysorba írd be: ONLINE AKCIÓ

Majd az –emailben írd le kérlek, hogy milyen kurzusunkon szeretnél részt venni. Hamarosan megkapod visszaigazoló levelünket a pontos tudnivalókkal!!!

Szeretettel várunk!

 

Arató Mónika és Csendes Csaba

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked

Send this to a friend