„Ne legyél szerelmes, ne kezdj el szeretni, ne teremts egyesüléseket, amelyeket létre kívánsz hozni, ha még nem fejlesztetted ki a saját érettségedet, hogy képes legyél magadba foglalni a férfit. Annak a nőnek, aki nem tudja tartalmazni a férfit, annak nem lesz embere.”
Yogi Bhajan

 

Egy férfiben mindig lakik egy kisfiú is, legyen akárhány éves. Ugyanúgy, ahogy az anya a méhében hordja őt, úgy kell a társának, a feleségének is hordani és táplálnia őt, és nem konfrontálódni vele. Hogyha megtámadsz egy férfit, akkor az egoja fog reagálni. Sokan a nők közül ezt nem fogadják el, harcolnak a megtartó női szereppel, mert az idők során a női és a férfi szerepek és minták torzultak. Ahhoz azonban, hogy a női- férfi kapcsolatok meggyógyuljanak, és harmonikus családok jöjjenek létre, a nőknek érdemes ráérezni a varázserejükre, megérteni azt, mélyen a szívükbe fogadni, és egyre magasabb szinten gyakorolni.

A férfiak valójában hálásak a nőknek, és tisztelik őket, amiért a méhükben hordták őket. Értik azt az áldozatot, amit az anya tesz, amikor hordja, megszüli és táplálja a babáját. Mélyen érzik, vágyják azt egész életükben, hogy az édesanyjuk áldozatot hozzon értük, bármikor, amikor csak szükségük van rá. És mivel egy részük mindig kisfiú marad, minden nőben az anyjukat is látják, legfőképpen a társukban.

Az egy igazi művészet, amit egy nőnek egy férfi társaként meg kell tanulnia hozzáállásában, a kommunikációjában és a tetteiben, hogy hogyan inspirálja és motiválja a férfit úgy, hogy közben nem válik az anyjává, de mégis megadja a férfinak azt a szükségletet, amire kisfiú énje vágyik. Két szerető szív meg tudja tanulni egymás mellett, hogy hogyan találjanak vissza az igazi női és férfi szerepekhez. Ha nincs az az ideális eset, amiről Yogi Bhajan az idézetben ír, akkor a párkapcsolatban, egymást formálva tudjuk újra megteremteni az elfeledett Paradicsomot.

A férfi nem kér segítséget a nőtől. Valami megakadályozza, hogy kifejezze azt, hogy milyen segítségre van szüksége. A nőnek fejlesztenie kell az érzékenységét, ami segít számára megtalálni a helyzethez illő, és a férfi számára legmegfelelőbb energiát. Ahogy a két fél formálódik, és együtt tapasztalják az életet, és a kapcsolatukat, úgy válnak egyre rugalmasabbá egymás irányában is. Jó esetben olyanokká válnak, mint két, együtt hajladozó fűszál. Mintha csak egyek lennének, mégis ketten vannak. 

A férfiak leghőbb vágya, hogy boldoggá tegyék a nőt. Az segít nekik, ha a nő arról beszél, hogy mit szeretne, mi tenné őt boldoggá, és nem arról, hogy mit akar. Ha a nő arról beszél, mit akar, az túl direkt és túl konfrontáló a férfi számára. Mondd el neki, hogy mit szeretnél, és utána engedd megteremtődni! Lesznek dolgok, amelyeket nem fog tudni megadni a számodra. Ez azonban egy férfi részéről nem azt jelenti, hogy nem szeret.

Az isteni kapcsolatok- két test, egy lélek online kurzusban hasonlóan gyakorlatias tanácsokkal találkozol. A kurzus nők és férfiak számára is nagyon hasznos, mindkét nem számára ad rálátást a kapcsolatra, és arra, hogy hogyan látja a társunk a világot, mi történik benne egy- egy kommunikációs helyzet, vagy szituáció közben.

A kurzus célja, hogy a benne foglalt tudás, kundalini jóga gyakorlatok és meditációk segítségével igaz, mély szeretetteljes kapcsolataid legyenek mindazokkal, akik fontosak számodra. Hiszen a kapcsolataink adják meg az életünk alapját és minőségét. A kurzus anyaga különösen a szerelmi, házastársi kapcsolatok emelését szolgálja, de amit általa megtanulsz, minden emberi kapcsolódásodat emelheti.

 

Április 26. csütörtök éjfélig még jelentős kedvezménnyel tudsz jelentkezni a kurzusra!

 

Olvass tovább a kurzus részleteiről itt!

 

Szeretettel,

 

Mónika /Simrat Kaur

 

Send this to a friend