Megszabadulás A megszabadulás nem azt jelenti, hogy Isten királyságába jutunk a Földről. Nem létezik ilyen távoli bolygón található királyság. Isten királysága éppen ott van, ahol vagy. A megszabadulás az, amikor gondtalan és őszinte lehetsz, amikor nem tudsz képmutató lenni, amikor azt mondod, amit érzel, és nem alacsonyít le, amit gondolsz. Ez azt jelenti, hogy fesztelen vagy.”- Jógi Bhadzsan 

Mostanában pedig éppen a feszülést lehet egyre inkább érezni. Mivel a dualitás világában élünk, a feszülés megtapasztalása teszi lehetővé, hogy értékelni tudjuk a fesztelenséget. A hétvégén Parvinder Singh Kalsa workshopján vettem részt, amely mélyen megható, elgondolkodtató, és gyógyító volt számomra. Olyan alapvető fogalmak, és a hozzájuk tartozó idegszálak érintődtek meg bennem, amelyek a kapcsolatokhoz, szerelemhez, szülői szerephez, ragaszkodáshoz, elengedéshez, halálhoz és elköteleződéshez kapcsolódnak. Az idegszálak megérintődtek, mélyítették a megélést, és ezen keresztül a megértést. Sírtam, nevettem, szomorkodtam, megkönnyebbültem, minden jött egyszerre.

Végtelen hála van most a szívemben, hogy szembenéztem a félelmeimmel, hogy legyőzve az ellenállásomat és a szégyenérzetemet, ki tudtam mondani azokat. Hálás vagyok, hogy tanulhattam, és hogy taníthattam is a Belső erő meditációs iskola végzőseit. Hálás vagyok a szeretteimért, hálás vagyok a megértésért, amit tapasztalok, hálás vagyok az utamért, még akkor is, ha időnként át kell lépnem olyan határaimat, amiről korábban azt gondoltam, hogy képtelenség átlépni. Hálás vagyok a tanítóimért, és a tanításért. Hálás vagyok mindenkinek, aki a bizalmát adja nekem, és tanácsért, gyógyításért vagy tanításért hozzám fordul, vagy elolvassa soraimat. Hálás vagyok azokért a felismerésekért, amelyek segítenek abban, hogy a végzetemet a sorsommá alakíthassam. Hálás vagyok a segítőimnek.

Hálásan köszönömKöszönöm, hogy ezt az életet élhetem, hogy most élhetek. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Jó dolog tisztulni, és megtisztulni.

” Amíg maradtak karmáid, addig te is maradsz. A karmának dharmává kell válnia. A dharma az, ahol a számla törlődhet. Ez az a terület, ahol a gyakorlásod, és elkötelezettséged, pozitívvá, és méltóságteljessé tesz. Ekkor kitörsz a burkodból, vezetővé válsz, mindenkit felemelsz, és hagyatékot hagysz magad után. A képesség arra, hogy a negatívat pozitívvá változtasd, hogy minden cselekedetedet a jellemeddel és képességeddel támogatni tudj, a meditáció eredménye. A kifinomult elme biztosítja ezt…”.- Jógi Bhadzsan

A tisztuláshoz, meditációhoz, emelkedéshez most a következő aktuális programokat ajánlom. Még a héten, április 17-én este felkészülhetsz testben, szellemben, és lélekben a Húsvétra, egy három órás esti jógaműhely keretében.

Idén Húsvétkor az asztrozófiai elemzések szerint erőteljes emelő, sorsfordító energiákat tapasztalhatunk meg, amennyiben tudatosan felkészülünk a változásra. Egyszerre négy meghatározó bolygó is hatni fog ránk, a forradalmi megújulást hozó Uránusz, a sorsfordító Plútó, a lendületesen akaratos Mars, és az Isteni Akaratot szimbolizáló Jupiter. Ebben az időszakban a szívből elmondott imák, és a lelkünk útmutatásaival összhangban lévő szándékok, különös teremtőerővel hatnak, ezért is fontos, hogy a figyelmünket ennek a jelentős változásnak ajánljuk fel.

Magam is az előttem álló feladatokra, szándékokra koncentrálok, és ehhez összegyűjtöttem olyan kundalini jóga gyakorlatokat, meditációkat, és mantrákat, amelyek a változás folyamatában segítenek. Április 17-én, csütörtökön este 18 órától 21 óráig szeretettel várlak, ha csatlakoznál hozzám egy közös teremtésre, amellyel felkészülünk a Húsvét környéki változásokra.

Húsvéti jógaműhely a Teremtés jegyében

kundalini_joga

Ezen a jógaműhelyen:

– Az összehangolódás, és bemelegítés után egy olyan gyakorlatsort (kriját) hajtunk végre, amely energetikailag alkalmassá tesz minket a vágyott változások megteremtésére.

– A változásokat elősegítő meditációt alkalmazunk.

– Eléneklünk egy Shabadot, vagyis szent szöveget. Ez a Shabad a csodák birodalmát éri el. A lehetetlen lehetségessé válik. Amikor megakadtál az életben, dicsérd az igaz Realitás birodalmát. Ez a szív birodalma, a semleges elme birodalma, ahol minden dolog makulátlanná válik.

A jógaműhely helyszíne: Budapest, XII. kerület, Arató köz 1.

A részvételi díj 3 300 Ft, amit jelentkezés után, a visszaigazoló levélben szereplő számlaszámra tudsz átutalni.

Jelentkezni itt tudsz, az üzenet tárgysorába írd be, kérlek: húsvéti jógaműhely

Április 25-26-27-én

Munay-ki beavatást, és oktatói képzést

Munay-Ki

tartunk. A természethez is kapcsolódva, magunkba hívjuk az elemek, a tűz, föld, levegő és víz erejét, és emelkedünk a Munay-Ki kilenc rítusa által. Olyan erőteljes rítusok válnak az energiarendszerünk részévé, mint az Erő Sávjainak rítusa.

Második Rítus: Az Erő Sávjai

A második rítus öt energia sávot tartalmaz, a földet, levegőt, tüzet, vizet és a tiszta fényt reprezentálva. A sávok a Fénylő Energia Testedbe kerülnek elhelyezésre, és mint egy filter, bontják le az öt elem egyikére az összes negatív energiát, ami feléd közeledik, így ezen energiák táplálni tudnak téged, ahelyett, hogy megbetegítenének. Az Erő Sávjai mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólad. A világban, ami tele van félelemmel, a sávok nélkülözhetetlen védettséget biztosítanak.

Ha holnap, azaz április 15. éjfélig jelentkezel, még kedvezményt is kapsz.

Újabb egy napos Munay- Ki beavatás május 31-én lesz.

Minderről olvass tovább itt!

Április 17- én indul a

Bőségvonzó online kurzus.

Bőségvonzás

Még csatlakozhatsz a részvevőkhöz, ha most jelentkezel.

A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

A Bőség-vonzó online kurzus szerkezete:

• 8 hét

• 8 lecke

• 8 tanítás

• 8 gyakorlat

• hanganyagok

• bőségteremtő meditáció

• megerősítések

• mindennapi bőségteremtő varázslatok

• saját személyes történeteim, mint segítségek

Tematika:

• Van: Amit át szeretnél élni, meg szeretnél tapasztalni, az már mind benned van. Megkeressük, és ezzel elkezdjük teremteni.

• Nem viszem tovább: jelenlegi helyzeted tisztázása; mi az, amit már nem akarsz.

• Gyógyítom és elengedem: minden olyan mélyen gyökerező történést meggyógyítunk és elengedünk, amelyek segítségével létrehoztad azt a valóságot, amit már többé nem akarsz. Egyszer és mindenkorra.

• Összegyűjtöm: támogató energiák összegyűjtése és összekapcsolódás velük. Minden olyan energiát beazonosítasz, segítségül hívsz és beépítesz mindennapi valóságodba, amivel megteremted új pénzügyi helyzeted, bőségedet és jólétedet.

• Voltam: önkorlátozó hiedelmek összegyűjtése és átalakítása.

• Vagyok: új gondolatok, vizualizáció, magnetizálás és teremtés.

• Elfogadom: olyan napi gyakorlatokat tanulsz meg, amelyek segítségével átölelheted az életedbe érkező bőséget.

• Áramoltatom: adni és kapni. A gyarapodást segítő törvények.

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyes, e-mailben történő konzultációra velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted.

A Bőségvonzó online kurzusról, a rubin, és gyémánt csomagról olvass tovább itt!

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend